fbpx

DHOMA GJUMI

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 38 përfundimegjithsej

Dhome DIAMOND Bianco

Dhome DIAMOND Bianco
999.00

Dhome DIAMOND Bianco

Dhome DIAMOND Bianco
999.00

Dhoma DIAMOND e dekoruar me serigrafi ‘silver’.
Dollap me 3 dyer i pajisur me sistem “soft closing”.
Gjithashtu sirtarët janë me sistem “push & pull”.
Koka e krevatit eshte eco pelle.

Dollapi: 227x61x220 cm
Komo: 117x47x72 cm
Komodina: 55x38x46 cm
Pasqyra: 114×74 cm
Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome gjumi SEFURA OLMO DUE ROMBI

  Dhome gjumi SEFURA OLMO DUE ROMBI
  499.00

  Dhome gjumi SEFURA OLMO DUE ROMBI

  Dhome gjumi SEFURA OLMO DUE ROMBI
  499.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura. Krevati eshte i punuar i gjithi me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160x190cm.

  Ngjyra: Olmo (efekt druri)

  Dollapi 261 x 60 x 218 cm
  Komoja 109 x 41 x 74 cm
  Komodina 59 x 37 x 35 cm
  Pasqyra 85 x 2.5 x 60 cm
  Krevati 206 x 204 x 93 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi MILA, Bianco Malta

  Dhome gjumi MILA, Bianco Malta
  369.00

  Dhome gjumi MILA, Bianco Malta

  Dhome gjumi MILA, Bianco Malta
  369.00

  Dhome gjumi minimaliste MILA, Bianco Malta.

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

  Ngjyra: Bianco Malta

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi DOLORES, NERO & GOLD

  Dhome Gjumi DOLORES, NERO & GOLD
  669.00

  Dhome Gjumi DOLORES, NERO & GOLD

  Dhome Gjumi DOLORES, NERO & GOLD
  669.00

  Dhome Gjumi DOLORES

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 205 cm
  Thellesi 64 cm
  Lartesi 214 cm

  Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

  x Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180
  1,029.00

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180
  1,029.00

  Dhome gjumi DELIZIA.
  E punuar me efektin serigrafi GOLD.
  Krevati eshte i punuar me lekure ekologjike.
  Komo me pasqyre dhe e mire organizuar me rafte & sirtare.
  Ngjyra: E zeze dhe gold

 • Dollapi: 250x61x221 cm cm
 • Komo: 137×52.5×157 cm
 • Pasqyre: 110x2x72 cm
 • Komodinat: 50x40x46 cm
 • Krevati: 160×200 cm
 • Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.
  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160
  999.00

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160
  999.00

  Dhome gjumi DELIZIA.
  E punuar me efektin serigrafi GOLD.
  Krevati eshte i punuar me lekure ekologjike.
  Komo me pasqyre dhe e mire organizuar me rafte & sirtare.
  Ngjyra: E zeze dhe gold

 • Dollapi: 250x61x221 cm cm
 • Komo: 137×52.5×157 cm
 • Pasqyre: 110x2x72 cm
 • Komodinat: 50x40x46 cm
 • Krevati: 160×200 cm
 • Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.
  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi LIZBON

  Dhome Gjumi LIZBON
  1,049.00

  Dhome Gjumi LIZBON

  Dhome Gjumi LIZBON
  1,049.00

  Dhome Gjumi LIZBON

  Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.

  Permasat:
  Dollapi: 245 x 67 x 213 cm
  Krevati: 172 x 207,5 x 110 cm
  Komo: 102,5 x 46,5 x 81,5 cm
  Pasqyra: 65 x 65 cm
  Komodina: 60 x 46,5 x 47 cm

  Dhome Gjumi NOIR

  Dhome Gjumi NOIR
  1,099.00

  Dhome Gjumi NOIR

  Dhome Gjumi NOIR
  1,099.00

  Dhome Gjumi NOIR
  Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.

  Permasat:
  Dollapi: 240 x 60 x 211 cm
  Krevati: 175,6 x 217 x 120 cm (160×200 cm nga brenda)
  Komo: 122,5 x 47 x 80 cm
  Pasqyra: 75 x 90 cm
  Komodina: 60 x 47 x 44 cm
  kane kembe metalike

  Dhome Gjumi MORENO

  Dhome Gjumi MORENO
  1,069.00

  Dhome Gjumi MORENO

  Dhome Gjumi MORENO
  1,069.00

  Dhome Gjumi MORENO

  Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.
  Kapaket e dollapit jane me mentesha HETTICH dhe me ‘soft-closing’

  Permasat:
  Dollapi: 247 x 58,5 x 212,5 cm
  Krevati: 186 x 210 x 120 cm (160×200 cm nga brenda)
  Komo: 117,5 x 43 x 78 cm
  Pasqyra: 45 x 80 cm
  Komodina: 60 x 43 x 50 cm

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE
  419.00

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE
  419.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura Snow White. Koka e krevatit eshte e punuar me eco pelle. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160×190 cm.

  Ngjyra: Snow White dhe Tortora

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi SEFURA Grigio

  Dhome gjumi SEFURA Grigio
  419.00

  Dhome gjumi SEFURA Grigio

  Dhome gjumi SEFURA Grigio
  419.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura. Koka e krevatit eshte e punuar me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

  Ngjyra: Grigio (efekt druri)

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi VIVIENNE PARIS, 6 ante

  Dhome gjumi VIVIENNE PARIS, 6 ante
  699.00

  Dhome gjumi VIVIENNE PARIS, 6 ante

  Dhome gjumi VIVIENNE PARIS, 6 ante
  699.00

  Dhome gjumi VIVIENNE PARIS, 6 ANTE.
  E pajisur me ndricim LED.
  Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, pupa dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

  Ngjyra: E bardhe dhe e zeze

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 261 cm
  Thellesi 57 cm
  Lartesi 207 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi MILA, Bianco Petra

  Dhome gjumi MILA, Bianco Petra
  369.00

  Dhome gjumi MILA, Bianco Petra

  Dhome gjumi MILA, Bianco Petra
  369.00

  Dhome gjumi minimaliste MILA, Bianco Petra.

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

  Ngjyra: Bianco Petra

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi FIRENZE

  Dhome gjumi FIRENZE
  669.00

  Dhome gjumi FIRENZE

  Dhome gjumi FIRENZE
  669.00

  Dhome gjumi Firenze e dizenjuar me efektin e serigrafise. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

  Ngjyra: Tortora

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 270 cm
  Thellesi 58 cm
  Lartesi 241 cm
  Komoja: 127 x 45 x 80 cm
  Komodina: 60 x 37 x 45 cm
  Pasqyra: 105 x 2 x 79 cm
  Krevati: 174 x 218 x 111 cm
  (Hapsira e dyshekut: 160 x 200)

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200

  Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200
  899.00

  Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200

  Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200
  899.00

  Dhome gjumi e stilit modern Antalia.
  Ngjyra: Tortora
  Permasat e dollapit:
  Gjatesi 204 cm
  Thellesi 65 cm
  Lartesi 214 cm
  Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm.
  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero

  Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero
  799.00

  Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero

  Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero
  799.00

  Set Dhome Gjumi REMARK

  Set Dhome Gjumi REMARK
  599.00

  Set Dhome Gjumi REMARK

  Set Dhome Gjumi REMARK
  599.00

  Ne cmim perfshihet edhe zgara me mekanizem.

  Permasat e mobiljes:
  Gjatesi totale (nga cepi ne cep ): 255 cm

  Gjeresia e mobiljes (dollapeve): 40 cm

  Lartesia e mobiljes (dollapeve): 200 cm

  Secila kolone (dollapi): 45 cm

  Krevati nga jashte: 164.2 x 206 cm

  Krevatinga brenda: 160×200 cm

  Ne cmim perfshihet edhe zgara me mekanizem.

  Dhoma Gjumi NORA, Biege

  Dhoma Gjumi NORA, Biege
  999.00

  Dhoma Gjumi NORA, Biege

  Dhoma Gjumi NORA, Biege
  999.00

  Dhoma NORA stil klasik.
  Elegance ne cdo detaj.
  Punim i gdhendjeve me espans.
  Me sistem soft closing te dyerve dhe rafteve.
  Ngjyra biege.
  Koka e krevatit eshte e veshur me veluto.

 • Dollapi: 250x51x203 cm
 • Komo: 159x46x81 cm
 • Komodina: 39x50x49 cm
 • Krevat:<160×200 cm
 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi LEA

  Dhome Gjumi LEA
  899.00

  Dhome Gjumi LEA

  Dhome Gjumi LEA
  899.00

  Dhoma LEA, stil modern.
  Ngjyra: kombinim i finiturave te drurit me efekt.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x242 cm
  Komo: 130x46x79 cm
  Komodina:61x38x41 cm
  Pasqyra: 100x2X69 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi URBAN

  Dhome Gjumi URBAN
  799.00

  Dhome Gjumi URBAN

  Dhome Gjumi URBAN
  799.00

  Dhoma URBAN, stil modern.
  Ngjyra: kombinim i finiturave te drurit me efekt.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x242 cm
  Komo: 127x45x80 cm
  Komodina:59x38x41 cm
  Pasqyra: 100x2x69 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi AGATHA

  Dhome Gjumi AGATHA
  859.00

  Dhome Gjumi AGATHA

  Dhome Gjumi AGATHA
  859.00

  Dhoma AGATHA, stil modern.
  Ngjyra: kombinimi finiturave te drurit me tortora opake.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x242 cm
  Komo: 128x46x79 cm
  Komodina:59x38x41 cm
  Pasqyra: 100x2x69 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi FROZEN

  Dhome Gjumi FROZEN
  979.00

  Dhome Gjumi FROZEN

  Dhome Gjumi FROZEN
  979.00

  Dhoma FROZEN, stil modern.
  Ngjyra e bardhe e llakuar.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x60x240 cm
  Komo: 128x45x80 cm
  Komodina:57x45x45 cm
  Pasqyra: 100×70 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi ATOM

  Dhome Gjumi ATOM
  1,049.00

  Dhome Gjumi ATOM

  Dhome Gjumi ATOM
  1,049.00

  Dhoma ATOM, stil modern.
  Ngjyra pana e lakuar & efekt druri i celur.
  Dollap me shine.
  Komo & komodina me sirtar me soft closing.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x241 cm
  Komo: 140x46x80 cm
  Komodina: 64x48x40 cm
  Pasqyra: 100×70 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi MIYUKI

  Dhome Gjumi MIYUKI
  799.00

  Dhome Gjumi MIYUKI

  Dhome Gjumi MIYUKI
  799.00

  Dhoma MIYUKI stil modern.
  Ngjyra e bardhe mat me efekt cimento.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x60x240 cm
  Komo: 128x48x80 cm
  Komodina:60x40x40 cm
  Pasqyra: 100×70 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi ALBINA

  Dhome Gjumi ALBINA
  999.00

  Dhome Gjumi ALBINA

  Dhome Gjumi ALBINA
  999.00

  Dhome Gjumi ALBINA

  Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.

  Permasat:
  Dollapi: 250 x 66,4 x 213 cm
  Krevati: 174 x 208 x 119 cm (160×200 cm nga brenda)
  Komo: 105 x 44 x 77 cm
  Pasqyra: 59 x 90 cm
  Komodina: 60 x 44 x 48 cm

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE 2 ROMBI

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE 2 ROMBI
  499.00

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE 2 ROMBI

  Dhome gjumi SEFURA SNOW WHITE 2 ROMBI
  499.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura Snow White. Krevati eshte i punuar i gjithi me lekure ekologjike. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160x190cm.

  Ngjyra: Snow White dhe Tortora

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi SEFURA Olmo

  Dhome gjumi SEFURA Olmo
  449.00

  Dhome gjumi SEFURA Olmo

  Dhome gjumi SEFURA Olmo
  449.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura. Koka e krevatit eshte e punuar me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

  Ngjyra: Olmo (efekt druri)

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi SEFURA Grigio

  Dhome gjumi SEFURA Grigio
  449.00

  Dhome gjumi SEFURA Grigio

  Dhome gjumi SEFURA Grigio
  449.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura. Koka e krevatit eshte e punuar me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

  Ngjyra: Grigio (efekt druri)

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi BEATA, Noce

  Dhome Gjumi BEATA, Noce
  999.00

  Dhome Gjumi BEATA, Noce

  Dhome Gjumi BEATA, Noce
  999.00

  Dhome BEATA, nderthurje e stilit modern dhe klasik.
  Ngjyra: kombinim i paneleve efekt dru arre me antracid dhe serigrafi dorato.
  Koka e krevatit eshte veluto.

  Dollapi: 256x69x236 cm
  Komo: 117x54x154 cm
  Komodina:63x38x51 cm

  Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome gjumi BEATA, Nero

  Dhome gjumi BEATA, Nero
  999.00

  Dhome gjumi BEATA, Nero

  Dhome gjumi BEATA, Nero
  999.00

  Dhome BEATA, nderthurje e stilit modern dhe klasik.
  Ngjyra: kombinim i efektit te mermerit te zi me finitura dorato.
  Koka e krevatit eshte veluto.

  Dollapi: 256x69x236 cm
  Komo: 117x54x154 cm
  Komodina:63x38x51 cm

  Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.