fbpx

OFERTA

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 236 përfundimegjithsej

Oferte

Karrige Zyre LEAF

Karrige Zyre LEAF
89.00 48.95
Oferte

Karrige Zyre LEAF

Karrige Zyre LEAF
89.00 48.95

Ideale per zyre dhe pune nga shtepia!

Materiali: Eco Pelle ne pjesen e qafes dhe rrjete ne pjesen e shpinores dhe uleses
Ngjyra: E zeze me detaje ngjyre metalike
Lartesia: E nivelueshme permes pistonit dhe leves manuale
Kembet: Me 5 rrota, lehtesisht e spostueshme

Oferte

Karrige BRIDE – C

Karrige BRIDE – C
23.00 9.89
Oferte

Karrige BRIDE – C

Karrige BRIDE – C
23.00 9.89

Karrige BRIDE – C
Ngjyra e bardhe
Optimale per evente te ndryshme.
Materiali: PP-polipropilen, e trajtuar per ambjentet e jashtme dhe ndryshimet atmosferike.

Cmim preferencial:
Per sasi deri ne 300 cope nga 23 Euro, ne 14.5 Euro copa!
Per sasi mbi 300 cope vjen me 12.65 Euro!

x Nuk disponojme shilte!

Oferte

KARRIGE SOPHIE, Black

KARRIGE SOPHIE, Black
24.00 10.90
Oferte

KARRIGE SOPHIE, Black

KARRIGE SOPHIE, Black
24.00 10.90

KARRIGE SOPHIE BLACK
Material PP-polipropilen
Ngjyra: E Zeze

– Nga 24 euro, behet 14.90 euro per blerje nen 200 cope

– Nga 24 euro, behet 10.90 euro per blerje mbi 200 cope

Oferte

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
49.00 29.40
Oferte

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
49.00 29.40

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
Permasa: 54x40x44 cm

Oferte

Karrige MARSEILLES, Cappucino

Karrige MARSEILLES, Cappucino
30.00 13.50
Oferte

Karrige MARSEILLES, Cappucino

Karrige MARSEILLES, Cappucino
30.00 13.50

Karrige MARSEILLES
Ngjyra kapucino.
Optimale per evente te ndryshme.
Materiali: politropilen, e trajtuar per ambjentet e jashtme dhe ndryshimet atmosferike.

Oferte

Karrige Zyre CONFERENCE

Karrige Zyre CONFERENCE
49.00 19.00
Oferte

Karrige Zyre CONFERENCE

Karrige Zyre CONFERENCE
49.00 19.00

Karrige Zyre CONFERENCE

– Mbeshtetje e rehatshme per pjesen e shpines

– Strukture solide e zeze
– Veshje tekstil gri

Oferte

Outdoor – Karrige DAMLA, Antracid

Outdoor – Karrige DAMLA, Antracid
38.00 14.90
Oferte

Outdoor – Karrige DAMLA, Antracid

Outdoor – Karrige DAMLA, Antracid
38.00 14.90

Outdoor – Karrige DAMLA
Ngjyra: Antracid
Materiali: polopropilen

Oferte

TAPET MIMOSA 17 KEMIK / D.BEIGE 80×150 CM

TAPET MIMOSA 17 KEMIK / D.BEIGE 80×150 CM
29.00 20.30
Oferte

TAPET MIMOSA 17 KEMIK / D.BEIGE 80×150 CM

TAPET MIMOSA 17 KEMIK / D.BEIGE 80×150 CM
29.00 20.30

*PER SQARIM:
Nuanca e ngjyrave mund te varjojne nga origjinali per shkak te ndricimit te perdorur ne fotografimin e produktit.

Permasa: 80 x 150 cm
Materiali: fije polyester

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 186.15
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 186.15

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 220 x 37 x 200 cm

Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte
59.00 50.15
Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte
59.00 50.15

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 3 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: gri
Permasa 50 x15 x 104 cm

Oferte

Stol BENCH KJP, Gri

Stol BENCH KJP, Gri
79.00 49.00
Oferte

Stol BENCH KJP, Gri

Stol BENCH KJP, Gri
79.00 49.00

Stol BENCH KJP
Veshje veluto gri
Kembe te zeza
Permasa: 100 x 36 x 43 cm

Oferte

Karrige BRIDE ECO, Gri e hapur

Karrige BRIDE ECO, Gri e hapur
15.00 10.00
Oferte

Karrige BRIDE ECO, Gri e hapur

Karrige BRIDE ECO, Gri e hapur
15.00 10.00

Karrige BRIDE ECO
Ngjyra gri e hapur
Optimale per evente te ndryshme.
Materiali: PP – polipropilen, e trajtuar per ambjentet e jashtme dhe ndryshimet atmosferike.
Cmimi nen 200 cope eshte 15 EURO.
Per sasi nga 200 cope e siper kemi cmimin preferencial 13.5 EURO!

x Nuk disponojme shilte!

Oferte

Karrige WEGNER, Roze

Karrige WEGNER, Roze
99.00 39.00
Oferte

Karrige WEGNER, Roze

Karrige WEGNER, Roze
99.00 39.00

Karrige WEGNER
Veshje veluto roze
Strukture metalike

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 160.65
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 160.65

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 175 x 37 x 200 cm

Oferte

Karrige MARSEILLES, E Bardhe

Karrige MARSEILLES, E Bardhe
30.00 13.50
Oferte

Karrige MARSEILLES, E Bardhe

Karrige MARSEILLES, E Bardhe
30.00 13.50

Karrige MARSEILLES
Ngjyra e bardhe
Optimale per evente te ndryshme.
Materiali: politropilen, e trajtuar per ambjentet e jashtme dhe ndryshimet atmosferike.

Oferte

Karrige ARES, White

Karrige ARES, White
49.00 19.60
Oferte

Karrige ARES, White

Karrige ARES, White
49.00 19.60

Karrige ARES
Ngjyre: e bardhe
Material: PP – polipropilen

Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 160×230 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 160×230 CM
69.00 41.40
Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 160×230 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 160×230 CM
69.00 41.40

*PER SQARIM:
Nuanca e ngjyrave mund te varjojne nga origjinali per shkak te ndricimit te perdorur ne fotografimin e produktit.

Permasa: 160 x 230 cm
Materiali: fije polyester

Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM
29.00 17.40
Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM
29.00 17.40

*PER SQARIM:
Nuanca e ngjyrave mund te varjojne nga origjinali per shkak te ndricimit te perdorur ne fotografimin e produktit.

Permasa: 80 x 150 cm
Materiali: fije poliester

Oferte

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret
79.00 67.15
Oferte

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret
79.00 67.15

Komo Korridori TORINO
Ngjyra: gri e erret
Permasa: 76 x 35 x 102 cm

Oferte

Krevat BERGEN DUCA, 160×190

Krevat BERGEN DUCA, 160×190
199.00 139.30
Oferte

Krevat BERGEN DUCA, 160×190

Krevat BERGEN DUCA, 160×190
199.00 139.30

Krevat BERGEN DUCA
Permasa: 160×190 cm
Materiali cope tekstil.

Oferte

Pupe PORCINO, Jeshile

Pupe PORCINO, Jeshile
39.00 22.00
Oferte

Pupe PORCINO, Jeshile

Pupe PORCINO, Jeshile
39.00 22.00

Pupe PORCINO
Ngjyre jeshile
Veshje boucle/efekt lesh deleje
Stukture metalike e zeze
Permasa: 35 x 38 cm

Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte
89.00 75.65
Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte
89.00 75.65

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 4 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: gri
Permasa 50 x15 x 137 cm

Oferte

Karrige Eventesh BRIDE

Karrige Eventesh BRIDE
23.00 16.56
Oferte

Karrige Eventesh BRIDE

Karrige Eventesh BRIDE
23.00 16.56

Karrige BRIDE
Ngjyra e bardhe.
Optimale per evente te ndryshme.
Materiali: PP – polipropilen, e trajtuar per ambjentet e jashtme dhe ndryshimet atmosferike.

X Cmimi preferencial eshte i vlefshem, vetem per blerje mbi 200 cope!
x Nuk disponojme shilte!

Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM
29.00 17.40
Oferte

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM

TAPET ARCADIA 18 WHITE / DARK GREY 80×150 CM
29.00 17.40

*PER SQARIM:
Nuanca e ngjyrave mund te varjojne nga origjinali per shkak te ndricimit te perdorur ne fotografimin e produktit.

Permasa: 80 x 150 cm
Materiali: fije polyester

Oferte

Tavolina TWIST 90×70

Tavolina TWIST 90×70
199.00 139.30
Oferte

Tavolina TWIST 90×70

Tavolina TWIST 90×70
199.00 139.30

Tavolina TWIST

Permasa: 90×70 cm
E hapur: 180×70 cm

Ngjyra: efekt druri me trukture te bardhe

Oferte

Poltrone TIFFANY

Poltrone TIFFANY
189.00 99.23
Oferte

Poltrone TIFFANY

Poltrone TIFFANY
189.00 99.23

Poltrone TIFFANY
Permasa: 66 x 65 x 33 cm
Veshje efekt boucle
Ngjyra e bardhe
Strukture metalike, e zeze

Oferte

Set Tavoline Mesi INFINITY

Set Tavoline Mesi INFINITY
69.00 55.20
Oferte

Set Tavoline Mesi INFINITY

Set Tavoline Mesi INFINITY
69.00 55.20

Set Tavoline Mesi INFINITY
Strukture metalike
Ngjyra efekt mermeri i zi
Permasa:
– 50 x 50 x 45 cm
– 40 x 40 x 40 cm

Oferte

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
49.00 31.85
Oferte

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
49.00 31.85

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
Ngjyra: E bardhe & Efekt Druri
Permasa: 93 x 5 x 83 cm

Oferte

Komo Korridori TORINO, Shampanje

Komo Korridori TORINO, Shampanje
79.00 67.15
Oferte

Komo Korridori TORINO, Shampanje

Komo Korridori TORINO, Shampanje
79.00 67.15

Komo Korridori TORINO
Ngjyra: shampanje
Permasa: 76 x 35 x 102 cm

Oferte

Dhome Gjumi DOMINIKA – Set KOMODINASH, Gri

Dhome Gjumi DOMINIKA – Set KOMODINASH, Gri
75.00 63.75
Oferte

Dhome Gjumi DOMINIKA – Set KOMODINASH, Gri

Dhome Gjumi DOMINIKA – Set KOMODINASH, Gri
75.00 63.75

Dhome Gjumi DOMINIKA – Set KOMODINASH
Cope: 2
Ngjyra: kase efekt druri & kanate gri e erret
Permasa: 46.4 x 39.3 x 45.6 cm

sqAlbanian