fbpx

FAQ

 • Si mund te beje pagesen e produkteve te porositura?
 • Per blerje nen 300 euro pagesa behet ne dore ne momentin e dorezimit.

Kurse per blerje nga 300 euro e siper pagesa behet:

 • Ne ekspozitat tone permes P.O.S (Point Of Sale) me karte 
 • Ne cdo pike  Union Net – Western Union
 • Ne cdo banke OTP, BKT, RAIFFEISEN, INTESA SANPAOLO, CREDINS dhe UNION BANK. 

 (llogarite tona i gjeni ne faturen qe ne ju japim ne momentin e rezervimit)

Si mund te beje pagesen e montimit?

 • Duke qene qe montimi sigurohet nga nje pale e trete (transportues/montues privat)
  dhe nuk ka lidhje me produktet e BestSeller Albania-s, pagesa e montimit u behet  direkt montuesve me leke ne dore (cash) ne momentin e dorezimit, pasi jane montuar ne menyre korrekte mobiljet e porositura.

A beni transport ne qytetin/fshatin tim?

 • Transporti eshte FALAS deri ne piken me te afert ku mund te arrije mjeti ne rruge te asfaltuar (shkarkimi porosise tuaj behet deri tek hyrja e pallatit/shtepise private)!

A vjen i montuar produkti?

 • Produktet vijne ne pako dhe te cmontuara, bashke me pjeset e nevojshme per montimin*
 • Montimi ofrohet nga nje pale e trete qe operon sipas cmimeve te tyre, por eshte opsional.
  Pra ju mund ta beni dhe vete sipas skemes se produktit, por:
  * Nuk keshillojme ta beni vete montimin per mobiljet e medha si dhoma, dollape etj. pasi behet fjale per pjese te medha dhe mund t’i demtoni gjate montimit.


Sa kushton sherbimi i montimit?

 • Per porosi nen 360 euro (ku ne kete vlere mund te jene disa mobilje, si psh. Tavoline, karrige mobilje TV) montimi kushton 3000 leke te rinj (perfshihet dhe ngjitja ne banese).
 • Per porosi mbi 360 euro montimi kushton sa 7% e totalit te porosise (perfshihet dhe ngjitja ne banese).
 • Ne rast se doni ta beni vete montimin dhe ju intereson vetem ngjitja, ajo kushton 500 leke te rinj per kat, per produkt.

Per sa dite me vjen porosia?

 • Koha e dorezimit eshte ne varesi te grupazheve qe formohen.

Ju njoftoheni nga vete transporti nje dite para dorezimit ne adresen tuaj.

 • Per Tiranen (dhe rrethinat) , gjithashtu dhe per qytetet ku kemi ekspozita (Shkoder, Elbasan, Vlore) afati i dorezimit eshte diku 3-7 dite pune)
 • Per qytet e tjera (10-14 dite pune)
 • Per zona me te largeta (14-21 dite pune)

Ku ju gjejme?

Jeni te mirepritur te na vizitoni cdo dite ne 4 ekspozitat tonane oraret e percaktuara deri ne 25 shkurt 2021:

 • Ne Tirane, te CASA ITALIA nga ora 09:00-21:00.
 • Ne Vlore, ne fund te Rr. Transballkanike, nga ana e Portit, 9:00-13:00 dhe 17:00-21:00.
 • Ne Elbasan, te Unaza e Qytetit, (pasi kalon kryqezimin e Cerrikut, 300 metra rruges per ne Librazhd, 9:00-13:00 dhe 17:00-21:00. Sapo kalon karburant Kastratin, pallati i verdhe me te kuqe.
 • Ne Shkoder 9:00-13:00 dhe 17:00-21:00 te Ademi Trade Center, ose siç njihet ndryshe, te “Bexhisteni’’

Ku e keni magazinen dhe deri ne cfare ore eshte hapur?

 • Magazina BESTSELLER Albania ndodhet ne Rrugen Vath Turja, ne Durres.

Orari per terheqjet nga ora 1-3 pasdite, nga e hena ne te premte!

E shtuna dhe e djela jane pushim.

https://maps.app.goo.gl/a6p2iLwaeWZkxXdm9


A mund te terheq vete nje produkt nga magazina?

 • Po, ju mund ta terhiqni vete nje produkt nga magazina nese e keni me urgjence, por fillimisht ju duhet te keni kryer rezervimin te nje nga ekspozitat tona, ose online dhe te keni me vete proformen (urdher shitjen). Perndryshe ju nuk mund ta terhiqni dot.

Ku mund te bej rezervimin e nje ose disa produkteve?

Rezervimet mund te behen permes faqeve tona zyrtare: 

Si mund te rezervoj nje ose disa produkte ne rrjetet sociale?

Per te bere rezervimin mjafton te na dergoni ne inbox ose DM:

 • nje foto te kartes suaj te identitetit (ose NIPT biznesi)
 • adresen e sakte ku deshironi t’ju dergohet porosia
 • nje nr. Kontakti

A beni mobilje me porosi?

Te ne mund te beni me porosi:

 • Kuzhinen
 • Divan/Kend te cilesise premium GAUDI
 • Dollap Garderobe te linjes KREO (modular)
 • Divan/kend SiMiDo (modular)

Si mund te porosis nje kuzhine te ju?

 • Fillimisht ju duhet te merrni me vete nje planimetri te ambjentit tuaj, ose matje paraprake.
  Me pas ju zgjidhni nje nga modelet qe ju pelqen ose qe ju rekomandon arkitekti/e.
  Arkitekti/ja jone ju beni projektin e kuzhines, i cili ofrohet falas dhe ju informom per cmimin.
  Pasi ju bini dakord me cmimin dhe projektin, ne ju dergojme matesit ne ambjentin tuaj per te bere matjen e sakte te hapesires se ku do te vendoset kuzhina.

Per sa kohe behet gati nje kuzhine me porosi?

 • Nga momenti qe ju kryeni pagesen (ne kete rast eshte gjithmone parapagim) afati i dorezimit te kuzhinave eshte:
  5-7 dite per kuzhinat e bllokuara
  7-10 dite per kuzhinat me meter linear
  5-6 jave per kuzhinat italiane.

A shisni elektroshtepiake?

 • Po, ne shesim elektroshtepiake, madje me cmime shume te favorshme.
  Por ju duhet te blini nje mobilje, e cila ka te njejten vlere ose me te larte se elektropajisja ne fjale.
 • Ndersa te porosia e nje kuzhine, ju i perfitoni me cmime te favorshme te gjitha elektroshpiaket per cfaredo lloj vlere te kuzhines.

A beni dergesa jashte Shqiperise?

 • Ne ende nuk mund te dorezojme porosi jashte Republikes se Shqiperise. 


A kane garanci produktet tuaja?

Garancine mund ta gjeni ne faqjen : www.bestseller.al/kushte

A mund te blej me keste te ju?

 • Po, mund te blini me keste, por fillimisht duhet te beni rezervimin.
 • Per te bere rezervimin mjafton te na dergoni nje foto te kartes ID, numer kontakti
  dhe adresen e sakte. 
 • Te dhenat tuaja ne ja kalojme nje nga bankave me te cilat bashkepunojme ose institucionit financiar, e cila me pas ju kontakton nese blerja me keste aprovohen ose jo.
 • Afati maksimal i shlyerjes eshte 24 muaj, por ju mund te zgjidhni nje afat me te shkurter kohor.

Bankat dhe institucioni financiar me te cilet ne bashkepunojme dhe kushtet qe ata kane per te mundesuar blerjen me keste.

 • Nga banka OTP (ju duhet te jeni te pakten 12 muajt e fundit ne marredhenie pune, 1 vertetim page dhe nje pasqyrim i llogarise tuaj bankare per vitin e fundit)
 • Nga banka UNION (mjafton vetem te paraqiteni me karten e identitetit ne nje nga ekspozitat tona. Brenda 2 oresh ju merrni pergjigje per aprovimin ose jo, nga banka.

Kushti kryesor eshte:

Te keni te pakten tre muaj ne marredhenie pune dhe te siguruar brenda territorit shqiptar.

 • Nga banka RAIFFEISEN (por ju duhet te paraqiteni ne ekspozite dhe te diskutoni direkt me agjenten e Raiffeisen)
 • Nga banka CREDINS, e cila tashme ofron blerje me keste me 0% interes, per 12 muaj.
 • Me karten PRIMA nga BKT, deri ne 3 keste me 0% interes. 
 • Nga institucioni financiar IUTE CREDIT.

Po nese une nuk jam klient ose pagamarres ne asnje nga bankat qe ju bashkepunoni, a mund te aplikoj per te blere me keste te ju?

 • Po, ju mund te blini me keste edhe nese nuk jeni klient apo pagamarres te bankat me te cilat ne bashkepunojme.

A mund ta terheq produktin qe dua te porosis direkt nga ekspozita juaj?

 • Jo, nuk mund ta terhiqni produktin nga ekspozita, sepse jane per vetem per reklamim.
  Pjesa e marrjes ose e dergeses se porosise eshte sqaruar te nje pyetjet me siper.

Nese kam nje problem me produktin e blere te ju, ku duhet ta reklamoj?

 • Nese konstatoni qe mungojne pjese apo dalin te demtuara nga ambalazhi, keni  2 dite (48 ore) kohe qe nga marrja ne dorezim e mallit per ta reklamuar te numri fiks i kujdesit ndaj klientit 

044 535 000. 

* Fotot ilustruese mund t’i dergoni ne Whatsapp ne nr: 069 70 888 09 / 069 70 888 42

 • Nese reklamimi nuk behet brenda afatit te permendur me siper, kompania nuk mban pergjegjesi per mungesa ose per kthim/nderrim te ketij malli.

***Sqarimet e metejshme i gjeni ne dokumentin KLAUZOLES qe shoqeron proformen/urdher shitjen qe ju japim ne momentin e rezervimit.

A perfitoj ulje kur blej shume produkte te ju?

Po, ju perfitoni ulje cmimi, nese kaloni nje vlere te caktuar ne porosine tuaj.
Uljet jane si me poshte:

  • per porosi mbi 3000 euro, perfitoni 5% ulje te mobiljet
  • per porosi mbi 5000 euro, perfitoni 7% ulje te mobiljet
  • per porosi mbi 7000 euro, perfitoni 10% ulje te mobiljet
Si mund te kryej porosi online ?

sqAlbanian