fbpx

Dhoma gjumi klasike dhe moderne Dhoma duke filluar nga 369€ navigo tani Furnizime te reja Mobilje TV duke filluar nga 29 Euro NAVIGO TANI Kuzhina te ndryshme me porosi Zgjidhni kuzhinen e endrrave tuaja navigo tani

Produkte te Reja!

Ketu do te gjeni disa nga produktet me te reja.

Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200

Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200
899.00

Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200

Dhome gjumi ANTALIA, Tortora 160×200
899.00

Dhome gjumi e stilit modern Antalia.
Ngjyra: Tortora
Permasat e dollapit:
Gjatesi 204 cm
Thellesi 65 cm
Lartesi 214 cm
Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm.
x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero

Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero
799.00

Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero

Dhome Gjumi GLAMOUR, Nero
799.00

Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180

Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180
1,029.00

Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180

Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 180
1,029.00

Dhome gjumi DELIZIA.
E punuar me efektin serigrafi GOLD.
Krevati eshte i punuar me lekure ekologjike.
Komo me pasqyre dhe e mire organizuar me rafte & sirtare.
Ngjyra: E zeze dhe gold

 • Dollapi: 250x61x221 cm cm
 • Komo: 137×52.5×157 cm
 • Pasqyre: 110x2x72 cm
 • Komodinat: 50x40x46 cm
 • Krevati: 160×200 cm
 • Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.
  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160
  999.00

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160

  Dhome Gjumi DELIZIA, Nero & Gold 160
  999.00

  Dhome gjumi DELIZIA.
  E punuar me efektin serigrafi GOLD.
  Krevati eshte i punuar me lekure ekologjike.
  Komo me pasqyre dhe e mire organizuar me rafte & sirtare.
  Ngjyra: E zeze dhe gold

 • Dollapi: 250x61x221 cm cm
 • Komo: 137×52.5×157 cm
 • Pasqyre: 110x2x72 cm
 • Komodinat: 50x40x46 cm
 • Krevati: 160×200 cm
 • Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.
  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Set Dhome Gjumi REMARK

  Set Dhome Gjumi REMARK
  599.00

  Set Dhome Gjumi REMARK

  Set Dhome Gjumi REMARK
  599.00

  Ne cmim perfshihet edhe zgara me mekanizem.

  Permasat e mobiljes:
  Gjatesi totale (nga cepi ne cep ): 255 cm

  Gjeresia e mobiljes (dollapeve): 40 cm

  Lartesia e mobiljes (dollapeve): 200 cm

  Secila kolone (dollapi): 45 cm

  Krevati nga jashte: 164.2 x 206 cm

  Krevatinga brenda: 160×200 cm

  Ne cmim perfshihet edhe zgara me mekanizem.

  Dhoma Gjumi NORA, Biege

  Dhoma Gjumi NORA, Biege
  999.00

  Dhoma Gjumi NORA, Biege

  Dhoma Gjumi NORA, Biege
  999.00

  Dhoma NORA stil klasik.
  Elegance ne cdo detaj.
  Punim i gdhendjeve me espans.
  Me sistem soft closing te dyerve dhe rafteve.
  Ngjyra biege.
  Koka e krevatit eshte e veshur me veluto.

 • Dollapi: 250x51x203 cm
 • Komo: 159x46x81 cm
 • Komodina: 39x50x49 cm
 • Krevat:<160×200 cm
 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi LEA

  Dhome Gjumi LEA
  899.00

  Dhome Gjumi LEA

  Dhome Gjumi LEA
  899.00

  Dhoma LEA, stil modern.
  Ngjyra: kombinim i finiturave te drurit me efekt.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x242 cm
  Komo: 130x46x79 cm
  Komodina:61x38x41 cm
  Pasqyra: 100x2X69 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome Gjumi URBAN

  Dhome Gjumi URBAN
  799.00

  Dhome Gjumi URBAN

  Dhome Gjumi URBAN
  799.00

  Dhoma URBAN, stil modern.
  Ngjyra: kombinim i finiturave te drurit me efekt.
  Koka e krevatit eshte eco pelle.

  Dollapi: 272x64x242 cm
  Komo: 127x45x80 cm
  Komodina:59x38x41 cm
  Pasqyra: 100x2x69 cm

  Krevat: 160×190 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Krevat JACKIE & Zgare fikse, 160×190

  Krevat JACKIE & Zgare fikse, 160×190
  89.00

  Krevat JACKIE & Zgare fikse, 160×190

  Krevat JACKIE & Zgare fikse, 160×190
  89.00

  Krevat JACKIE & Zgare fikse
  Permasat: 160×190 cm

  Krevat MEMPHIS JASEMIN, 160X190

  Krevat MEMPHIS JASEMIN, 160X190
  199.00

  Krevat MEMPHIS JASEMIN, 160X190

  Krevat MEMPHIS JASEMIN, 160X190
  199.00

  Krevat MEMPHIS JASEMIN
  Materiali: poliester gri
  Permasa: 160×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • Krevat TRIS, Bezhe 120×190

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190
  109.00

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190
  109.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 120×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • Krevat TRIS, Bezhe 160×190

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190
  119.00

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • Krevat TRIS, Bezhe 160×200

  Krevat TRIS, Bezhe 160×200
  119.00

  Krevat TRIS, Bezhe 160×200

  Krevat TRIS, Bezhe 160×200
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×200 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • Krevat TRIS, Bezhe 180×200

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200
  139.00

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200
  139.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190
  99.00

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190
  99.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk jane te perfshira ne kete cmim.

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • Dhome Gjumi JULY – DOLLAP

  Dhome Gjumi JULY – DOLLAP
  199.00

  Dhome Gjumi JULY – DOLLAP

  Dhome Gjumi JULY – DOLLAP
  199.00

  Dhome Gjumi JULY – DOLLAP
  Ngjyra: Efekt dru kaf i erret.
  Me tre kapake.
  Permasa: 154x57x207 cm

  Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80

  Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
  9.00

  Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80

  Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
  9.00

  Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
  Ngjyra: E Bardhe
  Permasa: 39.7×39.7×1.6 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen struktura, raftet ndarese apo pensilet.

  Dollapi Modular KREO – KASETIERE

  Dollapi Modular KREO – KASETIERE
  39.00

  Dollapi Modular KREO – KASETIERE

  Dollapi Modular KREO – KASETIERE
  39.00

  Dollapi Modular KREO – KASETIERE me 2 sirtare
  Ngjyra: E Bardhe
  Permasa: 76.8x42x36 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen struktura, dyert, raftet ndarese apo pensilet.

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
  26.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
  26.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
  Ngjyre: E bardhe
  Permasa: 80x40x50.5 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen kapaket.

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE KENDORE

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE KENDORE
  35.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE KENDORE

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE KENDORE
  35.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE KENDORE
  Ngjyre: E bardhe
  Permasa: 93x40x50.5 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen kapaket.

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
  19.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
  19.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
  Ngjyre: E bardhe
  Permasa: 40x40x50.5 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen kapaket.

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 80

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 80
  75.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 80

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 80
  75.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 80
  Ngjyra: E bardhe
  Permasa: 80×50.5×200 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen dyert, raftet ndarese, kasetieret apo pensilet.

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 40

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 40
  55.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 40

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 40
  55.00

  Dollap Modular KREO – STRUKTURE 40
  Ngjyra: E bardhe
  Permasa: 40×50.5×200 cm

  x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
  x NUK perfshihen dyert, raftet ndarese, kasetieret apo pensilet.