fbpx

DYSHEKE

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 41 përfundimegjithsej

Dyshek COMFIER 90×190

Dyshek COMFIER 90×190
149.00

Dyshek COMFIER 90×190

Dyshek COMFIER 90×190
149.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 90×190 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

Dyshek COMFIER 160×200

Dyshek COMFIER 160×200
245.00

Dyshek COMFIER 160×200

Dyshek COMFIER 160×200
245.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×200 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

Dyshek TENDER180x200

Dyshek TENDER180x200
349.00

Dyshek TENDER180x200

Dyshek TENDER180x200
349.00

Dyshek TENDER
Permasa: 180×200 cm
Lartesia: 40 cm

Sustë 18 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
1 shtresë 4 cm poshtë me sfungjer me densitet 25 kg/m3
1 shtresë 2 cm sipër me sfungjer me densitet 30 kg/m3
Mini Pocket poshtë 7 cm dhe sipër 2 cm me sfungjer me densitet 45 kg/m3

Qepje me sfungjer viskoz me densitet 27 kg/m3
Pëlhura eshte 300-350 gr/m2
Lartësia e dyshekut është 37 – 40 cm

GARANCIA 5 VITE

Dyshek COMFIER 180X200

Dyshek COMFIER 180X200
279.00

Dyshek COMFIER 180X200

Dyshek COMFIER 180X200
279.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 180×200 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

Dyshek COMFIER 160×190

Dyshek COMFIER 160×190
229.00

Dyshek COMFIER 160×190

Dyshek COMFIER 160×190
229.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×190 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

DYSHEK ECO ALOE 160X190

DYSHEK ECO ALOE 160X190
119.00

DYSHEK ECO ALOE 160X190

DYSHEK ECO ALOE 160X190
119.00

Shtrese sfungjeri me mbulese Aloe Vera
Sfungjeri me densitet 25 kg/m3

Lartesia: 17 cm
Permasa: 160×190 cm

Dyshek TENDER 160×200

Dyshek TENDER 160×200
299.00

Dyshek TENDER 160×200

Dyshek TENDER 160×200
299.00

Dyshek TENDER
Permasa: 160×200 cm
Lartesia: 40 cm

Sustë 18 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
1 shtresë 4 cm poshtë me sfungjer me densitet 25 kg/m3
1 shtresë 2 cm sipër me sfungjer me densitet 30 kg/m3
Mini Pocket poshtë 7 cm dhe sipër 2 cm me sfungjer me densitet 45 kg/m3

Qepje me sfungjer viskoz me densitet 27 kg/m3
Pëlhura eshte 300-350 gr/m2
Lartësia e dyshekut është 37 – 40 cm

GARANCIA 5 VITE

Dyshek TENDER 160×190

Dyshek TENDER 160×190
289.00

Dyshek TENDER 160×190

Dyshek TENDER 160×190
289.00

Dyshek TENDER
Permasa: 160×190 cm
Lartesia: 40 cm

Sustë 18 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
1 shtresë 4 cm poshtë me sfungjer me densitet 25 kg/m3
1 shtresë 2 cm sipër me sfungjer me densitet 30 kg/m3
Mini Pocket poshtë 7 cm dhe sipër 2 cm me sfungjer me densitet 45 kg/m3

Qepje me sfungjer viskoz me densitet 27 kg/m3
Pëlhura eshte 300-350 gr/m2
Lartësia e dyshekut është 37 – 40 cm

GARANCIA 5 VITE

Dyshek TENDER 90×190

Dyshek TENDER 90×190
179.00

Dyshek TENDER 90×190

Dyshek TENDER 90×190
179.00

Dyshek TENDER
Permasa: 90×190 cm
Lartesia: 40 cm

Sustë 18 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
1 shtresë 4 cm poshtë me sfungjer me densitet 25 kg/m3
1 shtresë 2 cm sipër me sfungjer me densitet 30 kg/m3
Mini Pocket poshtë 7 cm dhe sipër 2 cm me sfungjer me densitet 45 kg/m3

Qepje me sfungjer viskoz me densitet 27 kg/m3
Pëlhura eshte 300-350 gr/m2
Lartësia e dyshekut është 37 – 40 cm

GARANCIA 5 VITE

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200
169.00

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200
169.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 90×200 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK TRE SHTRESA 90X190

DYSHEK TRE SHTRESA 90X190
159.00

DYSHEK TRE SHTRESA 90X190

DYSHEK TRE SHTRESA 90X190
159.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 90×190 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200
299.00

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200
299.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 180×200 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK TRE SHTRESA 160X200

DYSHEK TRE SHTRESA 160X200
249.00

DYSHEK TRE SHTRESA 160X200

DYSHEK TRE SHTRESA 160X200
249.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 160×200 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK TRE SHTRESA 160X190

DYSHEK TRE SHTRESA 160X190
239.00

DYSHEK TRE SHTRESA 160X190

DYSHEK TRE SHTRESA 160X190
239.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 160×190 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190
199.00

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190
199.00

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 120×190 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

DYSHEK ECO POCKET – 90X190

DYSHEK ECO POCKET – 90X190
129.00

DYSHEK ECO POCKET – 90X190

DYSHEK ECO POCKET – 90X190
129.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa: 90×190 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 120×190; 160×190; 160×200; 180×200; 100×190; 90×200

DYSHEK ECO POCKET 90X200

DYSHEK ECO POCKET 90X200
139.00

DYSHEK ECO POCKET 90X200

DYSHEK ECO POCKET 90X200
139.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa: 90×200 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 120×190; 160×190; 160×200; 180×200; 90×190; 100X190

DYSHEK ECO POCKET 120X190

DYSHEK ECO POCKET 120X190
159.00

DYSHEK ECO POCKET 120X190

DYSHEK ECO POCKET 120X190
159.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa:120×190 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 100×190; 160×190; 160×200; 180×200; 90×190; 90×200

DYSHEK ECO POCKET 160X190

DYSHEK ECO POCKET 160X190
199.00

DYSHEK ECO POCKET 160X190

DYSHEK ECO POCKET 160X190
199.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa:160×190 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 120×190; 100×190; 160×200; 180×200; 90×190; 90×200

DYSHEK ECO POCKET 160X200

DYSHEK ECO POCKET 160X200
209.00

DYSHEK ECO POCKET 160X200

DYSHEK ECO POCKET 160X200
209.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa:160×200 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 120×190; 160×190; 100×190; 180×200; 90×190; 90×200

DYSHEK ECO POCKET 180X200

DYSHEK ECO POCKET 180X200
239.00

DYSHEK ECO POCKET 180X200

DYSHEK ECO POCKET 180X200
239.00

Dyshek ECO POCKET
Permasa:180×200 cm
Lartesia: 20 cm

Sfungjeri me densitet 27 kg/m3 – Me dy shtresa sfungjeri
Susta të veshura me sfungjer me gjatësi 72 mm
Pëlhura 220-230 gr/m2
Kolonat janë me veshje sfungjeri 10 cm

Vjen edhe ne permasat: 120×190; 160×190; 160×200; 100×190; 90×190; 90×200

Dyshek COMFORT LATEX 90×190

Dyshek COMFORT LATEX 90×190
239.00

Dyshek COMFORT LATEX 90×190

Dyshek COMFORT LATEX 90×190
239.00

Dyshek COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Dyshek COMFORT LATEX 180×200

Dyshek COMFORT LATEX 180×200
469.00

Dyshek COMFORT LATEX 180×200

Dyshek COMFORT LATEX 180×200
469.00

Dyshek COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Dyshek COMFORT LATEX 160×200

Dyshek COMFORT LATEX 160×200
399.00

Dyshek COMFORT LATEX 160×200

Dyshek COMFORT LATEX 160×200
399.00

Dyshek COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Dyshek COMFORT LATEX 160×190

Dyshek COMFORT LATEX 160×190
389.00

Dyshek COMFORT LATEX 160×190

Dyshek COMFORT LATEX 160×190
389.00

Dyshek COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Dyshek COMFORT LATEX 120×190

Dyshek COMFORT LATEX 120×190
289.00

Dyshek COMFORT LATEX 120×190

Dyshek COMFORT LATEX 120×190
289.00

Dyshek COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Dyshek BIO COTTON 90×190

Dyshek BIO COTTON 90×190
219.00

Dyshek BIO COTTON 90×190

Dyshek BIO COTTON 90×190
219.00

Dyshek BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE

Dyshek BIO COTTON 180×200

Dyshek BIO COTTON 180×200
419.00

Dyshek BIO COTTON 180×200

Dyshek BIO COTTON 180×200
419.00

Dyshek BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE

Dyshek BIO COTTON 160×200

Dyshek BIO COTTON 160×200
359.00

Dyshek BIO COTTON 160×200

Dyshek BIO COTTON 160×200
359.00

Dyshek BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE

Dyshek BIO COTTON 160×190

Dyshek BIO COTTON 160×190
339.00

Dyshek BIO COTTON 160×190

Dyshek BIO COTTON 160×190
339.00

Dyshek BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE