fbpx

KREVATE

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 48 përfundimegjithsej

Krevat JACKIE/LUTHIEN & Zgare fikse, 160×190

Krevat JACKIE/LUTHIEN & Zgare fikse, 160×190
99.00

Krevat JACKIE/LUTHIEN & Zgare fikse, 160×190

Krevat JACKIE/LUTHIEN & Zgare fikse, 160×190
99.00

Krevat JACKIE/LUTHIEN & Zgare fikse
Permasat: 160×190 cm

Krevat TRIS, Bezhe 160×200

Krevat TRIS, Bezhe 160×200
119.00

Krevat TRIS, Bezhe 160×200

Krevat TRIS, Bezhe 160×200
119.00

Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
Permasat: 160×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat Marinar SINBAD, Druri

  Krevat Marinar SINBAD, Druri
  119.00

  Krevat Marinar SINBAD, Druri

  Krevat Marinar SINBAD, Druri
  119.00

  Krevat Marinar SINBAD
  Ngjyra: Dru i llakuar antialergjik (polerythane)
  Materiali: dru ahu dhe bredhi

  Permasa e mobiljes: 198x96x175 cm
  Permasa e dyshekut: 90×190 cm
  Lartesia nga toka deri ne krevatin e pare: 33 cm
  Lartesia nga toka deri ne krevatin e dyte: 139 cm

  Krevat TRIS, Tortora 120×190

  Krevat TRIS, Tortora 120×190
  109.00

  Krevat TRIS, Tortora 120×190

  Krevat TRIS, Tortora 120×190
  109.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 120×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS, Tortora 160×190

  Krevat TRIS, Tortora 160×190
  119.00

  Krevat TRIS, Tortora 160×190

  Krevat TRIS, Tortora 160×190
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×190

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×190
  119.00

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×190

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×190
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte

  Oferte

  Krevat PRIMA Crema, 180×200

  Krevat PRIMA Crema, 180×200
  129.00 116.10
  Oferte

  Krevat PRIMA Crema, 180×200

  Krevat PRIMA Crema, 180×200
  129.00 116.10

  Ngjyra: Krem
  Materiali: eco pelle/lekure ekologjike
  Permasat: 180×200 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat JORDAN Bianco, 160×200

  Krevat JORDAN Bianco, 160×200
  229.00

  Krevat JORDAN Bianco, 160×200

  Krevat JORDAN Bianco, 160×200
  229.00

  Krevat Jordan
  Veshje me cope Eco Pelle/lekure
  Ngjyra: E bardhe
  Permasat: 160x200cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Dhome Gjumi LUNA – Krevat

  Dhome Gjumi LUNA – Krevat
  219.00

  Dhome Gjumi LUNA – Krevat

  Dhome Gjumi LUNA – Krevat
  219.00

  Dhome Gjumi LUNA – Krevat
  Me dy sirtare.
  Permasa: 165.5 x 208.5 x 95 cm

  Dhome Gjumi ASTI – Krevat

  Dhome Gjumi ASTI – Krevat
  159.00

  Dhome Gjumi ASTI – Krevat

  Dhome Gjumi ASTI – Krevat
  159.00

  Dhome Gjumi ASTI – Krevat

  Permasa: 165.5 x 206 x 95 cm

  Krevat LINZ 180×200

  Krevat LINZ 180×200
  285.00

  Krevat LINZ 180×200

  Krevat LINZ 180×200
  285.00

  Krevat LINZ
  Me sirtar.

  Permasa: 186 x 217 x 95 cm
  Permasa ne pjesen e dyshekut 180×200 cm

  Oferte

  Krevat DENADA, Krem 160×200

  Krevat DENADA, Krem 160×200
  149.00 126.65
  Oferte

  Krevat DENADA, Krem 160×200

  Krevat DENADA, Krem 160×200
  149.00 126.65

  Krevat DENADA
  Ngjyra: E bardhe
  Materiali: veshje eco pelle/lekure ekologjike
  Permasa: 160×200 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat Marinar SINBAD, I Bardhe

  Krevat Marinar SINBAD, I Bardhe
  139.00

  Krevat Marinar SINBAD, I Bardhe

  Krevat Marinar SINBAD, I Bardhe
  139.00

  Krevat Marinar SINBAD
  Ngjyra: e bardhe, lyer me boje antialergjike (polerythane)
  Materiali: dru ahu dhe bredhi

  Permasa e mobiljes: 198x96x175 cm
  Permasa e dyshekut: 90×190 cm
  Lartesia nga toka deri ne krevatin e pare: 33 cm
  Lartesia nga toka deri ne krevatin e dyte: 139 cm

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare druri me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190
  109.00

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190

  Krevat TRIS, Bezhe 120×190
  109.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 120×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190
  119.00

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190

  Krevat TRIS, Bezhe 160×190
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200
  139.00

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200

  Krevat TRIS, Bezhe 180×200
  139.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS, Tortora 160×200

  Krevat TRIS, Tortora 160×200
  119.00

  Krevat TRIS, Tortora 160×200

  Krevat TRIS, Tortora 160×200
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS, Tortora 180×200

  Krevat TRIS, Tortora 180×200
  139.00

  Krevat TRIS, Tortora 180×200

  Krevat TRIS, Tortora 180×200
  139.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Tek, I Bardhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, I Bardhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS Tek, I Bardhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, I Bardhe 90×190
  99.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare druri me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.

  Krevat TRIS I Bardhe, 120×190

  Krevat TRIS I Bardhe, 120×190
  109.00

  Krevat TRIS I Bardhe, 120×190

  Krevat TRIS I Bardhe, 120×190
  109.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 120×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevati TRIS I Bardhe, 160×190

  Krevati TRIS I Bardhe, 160×190
  119.00

  Krevati TRIS I Bardhe, 160×190

  Krevati TRIS I Bardhe, 160×190
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS I Bardhe, 180×200

  Krevat TRIS I Bardhe, 180×200
  139.00

  Krevat TRIS I Bardhe, 180×200

  Krevat TRIS I Bardhe, 180×200
  139.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS I Bardhe, 160×200

  Krevat TRIS I Bardhe, 160×200
  119.00

  Krevat TRIS I Bardhe, 160×200

  Krevat TRIS I Bardhe, 160×200
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200
  139.00

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200
  139.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×200
  119.00

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 160×200
  119.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 160×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevati TRIS Gri e Erret, 120×190

  Krevati TRIS Gri e Erret, 120×190
  109.00

  Krevati TRIS Gri e Erret, 120×190

  Krevati TRIS Gri e Erret, 120×190
  109.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 120×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte

  Krevat TRIS Tek, Gri e Erret 90×190

  Krevat TRIS Tek, Gri e Erret 90×190
  99.00

  Krevat TRIS Tek, Gri e Erret 90×190

  Krevat TRIS Tek, Gri e Erret 90×190
  99.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare druri me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.

  Krevat REGENT/NAXOS, Tortora 160×190

  Krevat REGENT/NAXOS, Tortora 160×190
  219.00

  Krevat REGENT/NAXOS, Tortora 160×190

  Krevat REGENT/NAXOS, Tortora 160×190
  219.00

  Krevat REGENT/NAXOS
  Ngjyra: Tortora
  Permasa: 160×190 cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte

  Oferte

  Sirtar per posht krevatit AMELIE

  Sirtar per posht krevatit AMELIE
  39.00 33.15
  Oferte

  Sirtar per posht krevatit AMELIE

  Sirtar per posht krevatit AMELIE
  39.00 33.15

  Sirtar per posht krevatit AMELIE