fbpx

DHOMA FEMIJESH

Grid List

Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Oferte

Set Studimi ELON, Junior

Set Studimi ELON, Junior
219.00 186.15
Oferte

Set Studimi ELON, Junior

Set Studimi ELON, Junior
219.00 186.15

Set studimi ELON, Junior

Permasat ne total: 220x52x180 cm

Permasat per secilen pjese kryesore te setit:
Librari:40x33x180 cm
Tavoline studimi: 100x50x70 cm
Dollap:80x52x180 cm

Sigurisht qe ne cmim perfshihen edhe raftet mbi tavoline.

Karrigia eshte thjesh pjese e setit fotografik.

Oferte

Krevat per femije CINDERELLA

Krevat per femije CINDERELLA
239.00 149.00
Oferte

Krevat per femije CINDERELLA

Krevat per femije CINDERELLA
239.00 149.00

Krevat per femije CINDERELLA
Materiali: metalik

Permasat: 235x151x217 cm

Oferte

Krevat per femije WONDER

Krevat per femije WONDER
419.00 299.00
Oferte

Krevat per femije WONDER

Krevat per femije WONDER
419.00 299.00

Krevat per femije WONDER
Strukture: metalike

Permasat: 256x190x91 cm

Oferte

Krevat per femije TOMAS TRENI

Krevat per femije TOMAS TRENI
299.00 199.00
Oferte

Krevat per femije TOMAS TRENI

Krevat per femije TOMAS TRENI
299.00 199.00

Krevat per femije TOMAS TRENI

Oferte

Krevat per femije SAM ZJARRFIKESI

Krevat per femije SAM ZJARRFIKESI
399.00 269.00
Oferte

Krevat per femije SAM ZJARRFIKESI

Krevat per femije SAM ZJARRFIKESI
399.00 269.00

Krevat per femije SAM ZJARRFIKESI
Permasa: 235x146x166 cm
Struktura metalike.

Oferte

Krevat per femije SCHOOL BUS

Krevat per femije SCHOOL BUS
399.00 269.00
Oferte

Krevat per femije SCHOOL BUS

Krevat per femije SCHOOL BUS
399.00 269.00

Krevat per femije SCHOOL BUS

Permasa: 194x105x165 cm
Struktura metalike.

Oferte

Tavoline Studimi + karrige WONDER

Tavoline Studimi + karrige WONDER
169.00 119.00
Oferte

Tavoline Studimi + karrige WONDER

Tavoline Studimi + karrige WONDER
169.00 119.00

Tavoline Studimi + karrige WONDER
Strukture: metalike

Tavoline: 120x65x158 cm
Karrige: 49x54x97 cm

Oferte

Dollap Per Femije WONDER

Dollap Per Femije WONDER
349.00 239.00
Oferte

Dollap Per Femije WONDER

Dollap Per Femije WONDER
349.00 239.00

Dollap Per Femije WONDER
Strukture: metalike

Permasat: 80x54x97 cm

Oferte

Dollap hekuri Cinderella

Dollap hekuri Cinderella
299.00 219.00
Oferte

Dollap hekuri Cinderella

Dollap hekuri Cinderella
299.00 219.00

Dollap Cinderella ngjyre e bardhe me vijezime roze dhe material prej hekuri. I dizenjuar per dhoma vajzash per t’i dhene nje ndjesi perrallore ambientit.

Oferte

Komodine per femije Cinderella

Komodine per femije Cinderella
39.00 26.00
Oferte

Komodine per femije Cinderella

Komodine per femije Cinderella
39.00 26.00

Komodine per dhome femijesh e setit Cinderella. E perbere nga hekuri dhe e dizenjuar per t’i ofruar femijes tuaj nje ambjent perrallor. Nje mobilje per princesha te verteta.

Dhome femijesh KAPPA, Violet

Dhome femijesh KAPPA, Violet
519.00

Dhome femijesh KAPPA, Violet

Dhome femijesh KAPPA, Violet
519.00

Dhome gjumi per femije, idelae per te kursyer hapsire. Dhoma permban dhe nje krevat tjeter ne sirtar.
Vjen ne ngjyrat: gri e hapur me blu dhe gri e hapur me lejla dhe tortora

Permasat: 290 cm x 100 cm x 53 cm.

Permasat e krevatit: 80×190 cm

Dhome Femijesh KAPPA, Efekt Druri & Tortora

Dhome Femijesh KAPPA, Efekt Druri & Tortora
519.00

Dhome Femijesh KAPPA, Efekt Druri & Tortora

Dhome Femijesh KAPPA, Efekt Druri & Tortora
519.00

Dhome gjumi per femije, idele per te kursyer hapesire.
Dhoma permban dhe nje krevat tjeter ne sirtar.

Vjen ne ngjyrat:
– gri e hapur me blu
– gri e hapur me lejla
– efekt druri & Tortora

Permasat: 290 cm x 100 cm x 53 cm.

Permasat e krevatit: 80×190 cm

Dhome femijesh KAPPA, Blu

Dhome femijesh KAPPA, Blu
519.00

Dhome femijesh KAPPA, Blu

Dhome femijesh KAPPA, Blu
519.00

Dhome gjumi per femije, idelae per te kursyer hapsire. Dhoma permban dhe nje krevat tjeter ne sirtar.
Vjen ne ngjyrat: gri e hapur me blu dhe gri e hapur me lejla dhe tortora

Permasat: 290 cm x 100 cm x 53 cm.

Permasat e krevatit: 80×190 cm