fbpx

DHOMA GJUMI

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 36 përfundimegjithsej

Dhome Gjumi SEFURA Olmo, 160×190

Dhome Gjumi SEFURA Olmo, 160×190
599.00

Dhome Gjumi SEFURA Olmo, 160×190

Dhome Gjumi SEFURA Olmo, 160×190
599.00

Dhome Gjumi SEFURA Olmo

Dhome gjumi minimaliste Sefura. Koka e krevatit eshte e punuar me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160×190 cm.

Ngjyra: Olmo (efekt druri)

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 240 cm
Thellesi 51 cm
Lartesi 237 cm

x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

Oferte

Dhome Gjumi MILA Antracid

Dhome Gjumi MILA Antracid
555.00 499.50
Oferte

Dhome Gjumi MILA Antracid

Dhome Gjumi MILA Antracid
555.00 499.50

Dhome gjumi minimaliste MILA, Antracid

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 240 cm
Thellesi 52 cm
Lartesi 237 cm

Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

Ngjyra: antracid

x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

Set Dhome Gjumi BLOSSOM

Set Dhome Gjumi BLOSSOM
1,599.00

Set Dhome Gjumi BLOSSOM

Set Dhome Gjumi BLOSSOM
1,599.00

Set Dhome Gjumi BLOSSOM
Dekore me gdhendje ne MDF
Pasqyre ne deren e dollapit

Dollap: 272 x 63 x 240 cm
Komo: 120 x 48 x 82 cm
Komodina: 60 x 47 x 38 cm
Pasqyra: 100 x 2 x 69 cm
Krevat Foglia: 160 x190 cm

Set Dhome Gjumi DEBORAH

Set Dhome Gjumi DEBORAH
799.00

Set Dhome Gjumi DEBORAH

Set Dhome Gjumi DEBORAH
799.00

Krevati eshte i punuar i gjithi me lekure ekologjike.
Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati (me permase dysheku 160×190 cm).

Ngjyra: Olmo (efekt druri)

Dollapi: 250x58x220 cm
Komoja: 109 x 41 x 74 cm
Komodina: 59 x 37 x 35 cm
Pasqyra: 85 x 2.5 x 60 cm
Krevati: 206.5 x 170 x 105 cm

x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

KUJDES!!!
FURNIZIMI I RI KA ARDHUR ME KREVAT TRIS BEZHE OSE TORTORA QE I GJENI NE FOTON E DYTE DHE TE TRETE!

Set Dhome Gjumi URBAN

Set Dhome Gjumi URBAN
1,199.00

Set Dhome Gjumi URBAN

Set Dhome Gjumi URBAN
1,199.00

Dhoma moderne URBAN
Ajo ka finitura efekt druri dhe efekt cemento. Dollapi eshte me shine.

Dollapi: 272 x 64 x 242 cm
Komo: 127 x 45 x 80 cm
Komodina: 59 x 38 x 41 cm
Pasqyra: 100 x 2 x 69 cm
Krevat: 160 × 190 cm

*Ne cmim nuk perfshihet zgara e krevatit dhe dysheku.

Set Dhome Gjumi MOZART

Set Dhome Gjumi MOZART
1,249.00

Set Dhome Gjumi MOZART

Set Dhome Gjumi MOZART
1,249.00

Dhoma MOZART

Krevati ne permasa 160x200x123 cm
Komodina ne permasa 60x37x45 cm
Komoja vjen ne permasa 127x45x80 cm
Dollapi ne permasa 250x58x220 cm
Pasqyra vjen ne permasa 100×3.6×70 cm

x Ne kete cmim nuk perfshihet zgara dhe dysheku!

Set Dhome Gjumi AGATHA

Set Dhome Gjumi AGATHA
1,199.00

Set Dhome Gjumi AGATHA

Set Dhome Gjumi AGATHA
1,199.00

Dhoma moderne AGATHA

Ka finitura efekt druri dhe efekt cemento.
Dollapi eshte me shine (Ndarjet e dollapit dhe aksesoret e tij nuk perfshihen ne kete cmim.)

Dollapi: 272 x 64 x 242 cm
Komo: 128 x 46 x 79 cm
Komodina: 59 x 38 x 41 cm
Pasqyra: 100 x 2 x 69 cm
Krevat: 160 × 190 cm

x Ne cmim nuk perfshihet zgara e krevatit dhe dysheku.

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
69.00

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
69.00

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
Permasa: 110 x 75 cm
Forme vezake

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
379.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
379.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
Permasa: 160 x 190 cm (ne pjesen e dyshekut)
Material efekt nabuk
Punim i testieres ne stil “kapitone”

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
279.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
279.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
Permasa: 131 x 49 x 83 cm
Me 3 sirtare
Me doreza te inkorporuara

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
Permasa: 272 x 63 x 241 cm
Mbyllje soft closing
Organizim i brendshem optimal
Me pasqyra asimetrike tek dyert

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
109.00

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
109.00

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
Ngjyra: e bardhe me te zeze
Permasa: 79 x 100 x 40 cm

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
99.00

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
99.00

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
Ngjyra: Efekt druri dhe e zeze
Permasa: 80 x 80 x 40 cm

Dhome Gjumi RADIO – PASQYRE

Dhome Gjumi RADIO – PASQYRE
89.00

Dhome Gjumi RADIO – PASQYRE

Dhome Gjumi RADIO – PASQYRE
89.00

Dhome Gjumi RADIO – PASQYRE
Ngjyra: efekt druri
Forme vezake
Pasqyre: 65 x 95 x 2 CM

Dhome Gjumi ALEXA – PASQYRE

Dhome Gjumi ALEXA – PASQYRE
169.00

Dhome Gjumi ALEXA – PASQYRE

Dhome Gjumi ALEXA – PASQYRE
169.00

Dhome Gjumi ALEXA – PASQYRE
Ngjyra: efekt çemento dhe i bardhe
Permasa: 117 x 2 x 90 cm

Dhome Gjumi PADOVA – KOMO

Dhome Gjumi PADOVA – KOMO
389.00

Dhome Gjumi PADOVA – KOMO

Dhome Gjumi PADOVA – KOMO
389.00

Dhome Gjumi PADOVA – KOMO
Material MDF, me lyerje dizajn me riga
Ngjyra: e bardhe me te zeze
Permasa: 129 x 82 x 56 cm

Dhome Gjumi LILY – KOMO

Dhome Gjumi LILY – KOMO
279.00

Dhome Gjumi LILY – KOMO

Dhome Gjumi LILY – KOMO
279.00

Dhome Gjumi LILY – KOMO
Ngjyra: Efekt druri i bardhe dhe efekt dru lisi
Me kembe dhe doreza te zeza metalike
Permasa: 120 x 46 x 75 cm

Dhome Gjumi RADIO – KOMO

Dhome Gjumi RADIO – KOMO
289.00

Dhome Gjumi RADIO – KOMO

Dhome Gjumi RADIO – KOMO
289.00

Dhome Gjumi RADIO – KOMO
Ngjyra: efekt druri dhe efekt ratan
Permasa: 114 x 46 x 91 cm

Dhome Gjumi ALEXA – KOMO

Dhome Gjumi ALEXA – KOMO
269.00

Dhome Gjumi ALEXA – KOMO

Dhome Gjumi ALEXA – KOMO
269.00

Dhome Gjumi ALEXA – KOMO
Ngjyra: efekt çemento dhe i bardhe
Permasa: 140 x 47 x 90 cm

Dhome Gjumi PADOVA – KOMODINE

Dhome Gjumi PADOVA – KOMODINE
159.00

Dhome Gjumi PADOVA – KOMODINE

Dhome Gjumi PADOVA – KOMODINE
159.00

Dhome Gjumi PADOVA – KOMODINE
Material MDF, me lyerje dizajn me riga
Ngjyra: e bardhe me te zeze
Permasa: 53 x 56 x 46.5 cm

Dhome Gjumi LILY – KOMODINE

Dhome Gjumi LILY – KOMODINE
109.00

Dhome Gjumi LILY – KOMODINE

Dhome Gjumi LILY – KOMODINE
109.00

Dhome Gjumi LILY – KOMODINE
Ngjyra: Efekt druri i bardhe
Kembe dhe doreze e zeze metalike
Permasa: 55 x 46 x 47 cm

Dhome Gjumi RADIO – KOMODINE

Dhome Gjumi RADIO – KOMODINE
99.00

Dhome Gjumi RADIO – KOMODINE

Dhome Gjumi RADIO – KOMODINE
99.00

Dhome Gjumi RADIO – KOMODINE
Ngjyra: efekt druri dhe efekt ratan
Permasa: 54 x 46 x 47 cm

Dhome Gjumi ALEXA – KOMODINE

Dhome Gjumi ALEXA – KOMODINE
69.00

Dhome Gjumi ALEXA – KOMODINE

Dhome Gjumi ALEXA – KOMODINE
69.00

Dhome Gjumi ALEXA – KOMODINE
Ngjyra: efekt çemento dhe i bardhe
Permasa: 55 x 40 x 50 cm

Dhome Gjumi PADOVA MDF – DOLLAP

Dhome Gjumi PADOVA MDF – DOLLAP
1,159.00

Dhome Gjumi PADOVA MDF – DOLLAP

Dhome Gjumi PADOVA MDF – DOLLAP
1,159.00

Dhome Gjumi PADOVA – DOLLAP
Material MDF, me lyerje dizajn me riga
Me dy dyer pasqyre
Ngjyra: e bardhe me te zeze
Super i organizuar me kapake me “soft closing”
Permasa: 252 x 58 x 216 cm

Dhome Gjumi LILY – DOLLAP

Dhome Gjumi LILY – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi LILY – DOLLAP

Dhome Gjumi LILY – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi LILY – DOLLAP
Me 6 kanate dhe me 1 kante pasqyre
Ngjyra: Efekt druri i bardhe dhe efekt dru rigato
Doreza te zeza metalike
Permasa: 252 x 57 x 215 cm

Dhome Gjumi RADIO – DOLLAP

Dhome Gjumi RADIO – DOLLAP
1,099.00

Dhome Gjumi RADIO – DOLLAP

Dhome Gjumi RADIO – DOLLAP
1,099.00

Dhome Gjumi RADIO – DOLLAP
Me gjashte dyer, me dy dyer pasqyre
Ngjyra: efekt druri dhe efekt ratan
Permasa: 254 x 57 x 215 cm

Dhome Gjumi ALEXA – DOLLAP

Dhome Gjumi ALEXA – DOLLAP
699.00

Dhome Gjumi ALEXA – DOLLAP

Dhome Gjumi ALEXA – DOLLAP
699.00

Dhome Gjumi ALEXA – DOLLAP
Permasa: 273 x 60 x 222
Ngjyra: efekt çemento dhe i bardhe

Set dhome Gjumi Premium CLOUD

Set dhome Gjumi Premium CLOUD
3,234.00

Set dhome Gjumi Premium CLOUD

Set dhome Gjumi Premium CLOUD
3,234.00

Set dhome Gjumi Premium CLOUD

Material MDF, design 2022!
Dollap i mirëorganizuar.
Mentesha Hettich, kapakë me “soft closing”.
Këmbë strukturë metalike

Dollap: 275x60x254 cm
Komo: 132x47x90 cm
Komodinë: 70x47x50 cm
Pasqyrë: 100×3 cm
Krevat: 160×190 cm

Set Dhome Gjumi Premium BRISTOL

Set Dhome Gjumi Premium BRISTOL
2,926.00

Set Dhome Gjumi Premium BRISTOL

Set Dhome Gjumi Premium BRISTOL
2,926.00

Dhoma Premium BRISTOL

Design 2022!
Dollap i mirëorganizuar me mentesha Hettich dhe kapakë me “soft closing”.
Sirtarë me mekanizëm “push/pull” dhe komodinë me sirtar të fshehur.

Dollap: 312x60x255 cm
Komo: 75x48x113 cm
Komodinë: 75x48x38 cm
Pasqyrë: 160×40 cm
Krevat: 160×190 cm

Set Dhome Gjumi GEMMA

Set Dhome Gjumi GEMMA
1,399.00

Set Dhome Gjumi GEMMA

Set Dhome Gjumi GEMMA
1,399.00

Set Dhome Gjumi GEMMA
Me ndricim led (me perjashtim te krevatit), serigrafi argento dhe gliter!

Dollap: 251 x 58 x 205 cm
Komo: 130 x 46.6 x 82.5 cm
Komodine: 48 x 36.6 x 52.5 cm
Pasqyre: 80.5 x 3.3 x 100 cm
Krevat: 179 x 223 x 100 cm
(pjesa e dyshekut: 160×200 cm)

sqAlbanian