fbpx

KENDE

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 75 përfundimegjithsej

Kend Toto Gri

Kend Toto Gri
259.00

Kend Toto Gri

Kend Toto Gri
259.00

Materiali: Cope + Eco pelle
Me dimensione 225 x 148 cm, behet krevat 135 x 195 cm dhe ka kontenitor.

Kend Matis Turquois, Krahu Majtas

Kend Matis Turquois, Krahu Majtas
579.00

Kend Matis Turquois, Krahu Majtas

Kend Matis Turquois, Krahu Majtas
579.00

Kendi MATIS eshte nje prej modeleve me te kerkuara. I dizenjuar per t’ju ofruar komfort, prakticitet si dhe nje ndjesi moderne ambjentit tuaj. Kendi hapet lehtesisht dhe shnderrohet ne krevat gjithashtu, eshte i pajisur me kontenitor ne anen e kendit. Mbeshteteset e siperme te kendit jane te levizsshme per te pozicionuar koken dhe shpinen sa me rehat. Ne cmim jane te perfshire dhe dy jastek dekorimi ngjyre gri.

Ana e kendit: Majtas

Ngjyra: Turquois

Materiali: 100% Polyester 

Dimensionet: 297×206 cm

 • i disponueshem dhe ne ngjyre gri te lehte. 
Oferte

Kend BOTERO Bezhe, Krahu Majtas

Kend BOTERO Bezhe, Krahu Majtas
749.00 659.00
Oferte

Kend BOTERO Bezhe, Krahu Majtas

Kend BOTERO Bezhe, Krahu Majtas
749.00 659.00

Kendi BOTERO eshte nderthurje e stilit amerikan i dizenjuar per te ofruar rehati maksimale. Pjesa e djathte e tij hapet dhe mbyllet nepermjet komandimit te butonave anesor ne menyre qe te mund te shtrini kembet. Gjithashtu eshte i pajisur dhe me porte USB i cili sherben si karikues per celularin tuaj teksa shijoni kohen e relaksit ne shtepi.

Ngjyra: Bezhe

Ana e kendit: Majtas

Materiali: Nabuk ECO-pelle.

Dimensionet: 278 x 166 x 90cm.

 • I disponueshem edhe ne ngjyren gri dhe tortora.

Kend KUSAMA Mente – Majtas

Kend KUSAMA Mente – Majtas
899.00

Kend KUSAMA Mente – Majtas

Kend KUSAMA Mente – Majtas
899.00

Kendi KUSAMA, me një design unik.

 • Permasa: 320×240 cm
 • Ka mekanizma shtytës të shpinës qe e shnderrojne edhe si vend për fjetje
 • Strukture: dru ahu multistrat
 • Kembet: metalike
 • Materiali i copes: mikrofibër
 • Kend DILLER – Majtas

  Kend DILLER – Majtas
  529.00

  Kend DILLER – Majtas

  Kend DILLER – Majtas
  529.00

  Permasat: 281 cm x 185 cm, gjeresi 106 cm
  Materiali i copes: mikrofiber veluto
  Struktura: dru ahu multistrat
  Kembe: metalike
  Jasteket e uljes: kane copen te pajisur me zinxhir dhe mund te hiqen per tu lare dhe te rivendosen

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Majtas

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Majtas
  729.00

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Majtas

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Majtas
  729.00
 • Permasa: 298 cm x 245 cm, gjerësi 95 cm
 • Ngjyra: gri e hapur
 • Fal mekanizmave shtytes te shpines.
 • Kendi shnderrohet edhe si vend per fjetje.
 • Vetem nga njera ane (nga ana 298 cm)
 • Ka strukture dru ahu multistrat.
 • Kend LOTUS, Bezhe – Djathtas

  Kend LOTUS, Bezhe – Djathtas
  749.00

  Kend LOTUS, Bezhe – Djathtas

  Kend LOTUS, Bezhe – Djathtas
  749.00

  Kend LOTUS, Bezhe
  Permasat i mbyllur: 305×220 cm
  Permasat i hapur: 315×235 cm
  Materiali i copes: poliester/lino me thurje
  Strukture dru ahu multistrate
  Sfungjeri ka trashesi 17 cm dhe dendesi 34-35 kg/m3

  Kend HAITI Black – Majtas

  Kend HAITI Black – Majtas
  999.00

  Kend HAITI Black – Majtas

  Kend HAITI Black – Majtas
  999.00

  Kendi HAITI, cilesi premium, i prodhuar ne Europe.
  Tejet praktik dhe mund te transformohet lehtesisht ne vend fjetje.
  Ka mekanizma te levizshme te shpinores dhe qafes dhe kembe metalike.
  Vjen ne 5 ngjyra.

  Permasat i mbyllur: 283 x 238 cm
  Permasat e fjetjes: 126 x 198 cm
  Ngjyra: Black
  Krahu i kendit: Majtas

  Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas

  Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas
  399.00

  Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas

  Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas
  399.00

  Kendi CHARLIE
  Materiali: mikrofiber cilesore
  Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

  Ngjyra: Grey Paris
  Krahu: Majtas
  Përmasat: 262×165 cm

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas
  399.00

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas
  399.00

  Kendi CHARLIE
  Materiali: mikrofiber cilesore
  Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

  Ngjyra: Light Beige
  Krahu: Djathtas
  Përmasat: 262×165 cm

  Kend LIN Gri e Erret – Majtas

  Kend LIN Gri e Erret – Majtas
  519.00

  Kend LIN Gri e Erret – Majtas

  Kend LIN Gri e Erret – Majtas
  519.00
 • Permasat: 295×195 cm
 • Hapet per t’u kthyer ne krevat
 • Copa eshte tekstil poliester
 • Lehtesishte e pastrueshme me nje cope te njome
 • Kend ZADIG – Majtas

  Kend ZADIG – Majtas
  589.00

  Kend ZADIG – Majtas

  Kend ZADIG – Majtas
  589.00

  Përmasat ideale: 292×232 cm
  Trashësia e sfungjerit 18 cm

  Kend LIN Gri e Erret – Djathtas

  Kend LIN Gri e Erret – Djathtas
  519.00

  Kend LIN Gri e Erret – Djathtas

  Kend LIN Gri e Erret – Djathtas
  519.00
 • Permasat: 295×195 cm
 • Hapet per t’u kthyer ne krevat
 • Copa eshte tekstil poliester
 • Lehtesishte e pastrueshme me nje cope te njome
 • Kend Botero Gri e hapur, Krahu Majtas

  Kend Botero Gri e hapur, Krahu Majtas
  599.00

  Kend Botero Gri e hapur, Krahu Majtas

  Kend Botero Gri e hapur, Krahu Majtas
  599.00

  Kendi BOTERO eshte nderthurje e stilit amerikan i dizenjuar per te ofruar rehati maksimale. Pjesa e djathte e tij hapet dhe mbyllet nepermjet komandimit te butonave anesor ne menyre qe te mund te shtrini kembet. Gjithashtu eshte i pajisur dhe me porte USB i cili sherben si karikues per celularin tuaj teksa shijoni kohen e relaksit ne shtepi.

  Ngjyra: Gri e hapur

  Ana e kendit: Majtas

  Materiali: Nabuk ECO-pelle.

  Dimensionet: 220 x 166 x 90cm.

  • I disponueshem edhe ne ngjyren bezhe dhe tortora.

  Kend PABLO NEW, Djathtas

  Kend PABLO NEW, Djathtas
  659.00

  Kend PABLO NEW, Djathtas

  Kend PABLO NEW, Djathtas
  659.00

  Kend PABLO
  Permasa: 300x250x80 cm

  Copa eshte Nabuk Eco Pelle.
  Shnderrohet ne krevat ne gjeresi 135 cm.
  Me kontenitor, mund te ngrihet pjesa ulese dhe te vendosen sende poshte.
  Jasteket kane zinxhire, copa mund te hiqet dhe te lahet

  Kend PABLO NEW, Majtas

  Kend PABLO NEW, Majtas
  659.00

  Kend PABLO NEW, Majtas

  Kend PABLO NEW, Majtas
  659.00

  Kend PABLO
  Permasa: 300x250x80 cm

  Copa eshte Nabuk Eco Pelle.
  Shnderrohet ne krevat ne gjeresi 135 cm.
  Me kontenitor, mund te ngrihet pjesa ulese dhe te vendosen sende poshte.
  Jasteket kane zinxhire, copa mund te hiqet dhe te lahet

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Erret

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Erret
  149.00

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Erret

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Erret
  149.00

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Erret
  Jasteket kane zinxhir dhe mbulesat mund te hiqen te lahen dhe te rivendosen.
  Materiali i copes, efekt me thurrje, lehtesisht e pastrueshme.
  Permasa: 97 x 97 cm
  – lartesi totale nga toka 86 cm
  – gjeresia ne ulje 60 cm,
  – gjeresia ne ulje pa jasteket shpinor 78 cm
  – lartesia e uljes: 44 cm
  – lartesia e bazamentit: 26 cm
  – lartesia e sfungjerit 18 cm
  – dendesia e sfungjerit: 33-35 kg/m3

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Erret

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Erret
  169.00

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Erret

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Erret
  169.00

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Erret
  Shoqerohet edhe me nje jastek dekorativ.
  Jasteket kane zinxhir dhe mbulesat mund te hiqen per t’u lare dhe te rivendosen.
  Materiali i copes, efekt me thurrje, lehtesisht e pastrueshme.
  – Permasa: 97 x 97 cm,
  – lartesi totale nga toka 86 cm
  – gjeresia ne ulje 60 cm,
  – gjeresia ne ulje pa jasteket shpinor 78 cm
  – lartesia e uljes: 44 cm
  – lartesia e bazamentit: 26 cm
  – lartesia e sfungjerit 18 cm
  – Dendesia e sfungjerit: 33-35 kg/m3

  Modul Pouffe SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Pouffe SIMIDO, Gri e Hapur
  99.00

  Modul Pouffe SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Pouffe SIMIDO, Gri e Hapur
  99.00

  Modul Pouffe SIMIDO, Gri e Hapur
  Jasteku ka zinxhir dhe mbulesa mund te hiqet te lahet dhe te rivendoset.
  Materiali i copes, efekt me thurrje, lehtesisht e pastrueshme.
  Permasa: 97 x 97 cm
  – lartesi nga toka: 44 cm
  – lartesia e bazamentit: 26 cm
  – lartesia e sfungjerit: 18 cm
  – dendesia e sfungjerit: 33-35 kg/m3

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Hapur
  149.00

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Hapur
  149.00

  Modul Tek SIMIDO, Gri e Hapur
  Jasteket kane zinxhir dhe mbulesat mund te hiqen te lahen dhe te rivendosen.
  Materiali i copes, efekt me thurrje, lehtesisht e pastrueshme.
  Permasa: 97 x 97 cm
  – lartesi totale nga toka 86 cm
  – gjeresia ne ulje 60 cm,
  – gjeresia ne ulje pa jasteket shpinor 78 cm
  – lartesia e uljes: 44 cm
  – lartesia e bazamentit: 26 cm
  – lartesia e sfungjerit 18 cm
  – dendesia e sfungjerit: 33-35 kg/m3

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Hapur
  169.00

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Hapur

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Hapur
  169.00

  Modul Kendor SIMIDO, Gri e Hapur.
  Shoqerohet edhe me nje jastek dekorativ.
  Jasteket kane zinxhir dhe mbulesat mund te hiqen per t’u lare dhe te rivendosen.
  Materiali i copes, efekt me thurrje, lehtesisht e pastrueshme.
  – Permasa: 97 x 97 cm,
  – lartesi totale nga toka 86 cm
  – gjeresia ne ulje 60 cm,
  – gjeresia ne ulje pa jasteket shpinor 78 cm
  – lartesia e uljes: 44 cm
  – lartesia e bazamentit: 26 cm
  – lartesia e sfungjerit 18 cm
  – Dendesia e sfungjerit: 33-35 kg/m3

  Kend ROUGE Gri e Erret, Majtas

  Kend ROUGE Gri e Erret, Majtas
  749.00

  Kend ROUGE Gri e Erret, Majtas

  Kend ROUGE Gri e Erret, Majtas
  749.00

  Kendi ROUGE
  I dizenjuar nga kompania daneze ACTONA

  Permasa: 310 x 185 cm
  Ngjyra: gri e erret
  Me kembe te zeza metal

  Kend ROUGE Gri e Erret, Djathtas

  Kend ROUGE Gri e Erret, Djathtas
  749.00

  Kend ROUGE Gri e Erret, Djathtas

  Kend ROUGE Gri e Erret, Djathtas
  749.00

  Kendi ROUGE
  I dizenjuar nga kompania daneze ACTONA

  Permasa: 310 x 185 cm
  Ngjyra: gri e erret
  Me kembe te zeza metal

  Kendi MATIS Gri SORO – Majtas

  Kendi MATIS Gri SORO – Majtas
  579.00

  Kendi MATIS Gri SORO – Majtas

  Kendi MATIS Gri SORO – Majtas
  579.00

  Kendi MATIS eshte nje prej modeleve me te kerkuara. I dizenjuar per t’ju ofruar komfort, prakticitet si dhe nje ndjesi moderne ambjentit tuaj. Kendi hapet lehtesisht dhe shnderrohet ne krevat gjithashtu, eshte i pajisur me kontenitor ne anen e kendit. Mbeshteteset e siperme te kendit jane te levizsshme per te pozicionuar koken dhe shpinen sa me rehat. Ne cmim jane te perfshire dhe dy jastek dekorimi ngjyre turkeze.

  Ana e kendit: Majtas

  Ngjyra: Gri SORO

  Materiali: 100% Polyester 

  Dimensionet: 297 cm x 206 cm

  • i disponueshem dhe ne ngjyre turkeze.

  Kend MATIS Gri SORO – Djathtas

  Kend MATIS Gri SORO – Djathtas
  579.00

  Kend MATIS Gri SORO – Djathtas

  Kend MATIS Gri SORO – Djathtas
  579.00

  Kendi MATIS eshte nje prej modeleve me te kerkuara. I dizenjuar per t’ju ofruar komfort, prakticitet si dhe nje ndjesi moderne ambjentit tuaj. Kendi hapet lehtesisht dhe shnderrohet ne krevat gjithashtu, eshte i pajisur me kontenitor ne anen e kendit. Mbeshteteset e siperme te kendit jane te levizsshme per te pozicionuar koken dhe shpinen sa me rehat. Ne cmim jane te perfshire dhe dy jastek dekorimi ngjyre turkeze.

  Ana e kendit: Djathtas

  Ngjyra: Gri SORO

  Materiali: 100% Polyester 

  Dimensionet: 297 cm x 206 cm

  • i disponueshem dhe ne ngjyre turkeze.

  Kend DILLER – Djathtas

  Kend DILLER – Djathtas
  529.00

  Kend DILLER – Djathtas

  Kend DILLER – Djathtas
  529.00

  Permasat: 281 cm x 185 cm, gjeresi 106 cm
  Materiali i copes: mikrofiber veluto
  Struktura: dru ahu multistrat
  Kembe: metalike
  Jasteket e uljes: kane copen te pajisur me zinxhir dhe mund te hiqen per tu lare dhe te rivendosen

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Djathtas

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Djathtas
  729.00

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Djathtas

  Kend RAMSEY, Gri e Hapur – Djathtas
  729.00
 • Permasa: 298 cm x 245 cm, gjerësi 95 cm
 • Ngjyra: gri e hapur
 • Fal mekanizmave shtytes te shpines.
 • Kendi shnderrohet edhe si vend per fjetje.
 • Vetem nga njera ane (nga ana 298 cm)
 • Ka strukture dru ahu multistrat.
 • Kend RAMSEY, Blu – Majtas

  Kend RAMSEY, Blu – Majtas
  729.00

  Kend RAMSEY, Blu – Majtas

  Kend RAMSEY, Blu – Majtas
  729.00
 • Permasa: 298 cm x 245 cm, gjerësi 95 cm
 • Ngjyra: blu
 • Fal mekanizmave shtytes te shpines.
 • Kendi shnderrohet edhe si vend per fjetje.
 • Vetem nga njera ane (nga ana 298 cm)
 • Ka strukture dru ahu multistrat.
 • Kend RAMSEY, Blu – Djathtas

  Kend RAMSEY, Blu – Djathtas
  729.00

  Kend RAMSEY, Blu – Djathtas

  Kend RAMSEY, Blu – Djathtas
  729.00
 • Permasa: 298 cm x 245 cm, gjerësi 95 cm
 • Ngjyra: blu
 • Fal mekanizmave shtytes te shpines.
 • Kendi shnderrohet edhe si vend per fjetje.
 • Vetem nga njera ane (nga ana 298 cm)
 • Ka strukture dru ahu multistrat.
 • Kend Premium Mara – Majtas

  Kend Premium Mara – Majtas
  1,099.00

  Kend Premium Mara – Majtas

  Kend Premium Mara – Majtas
  1,099.00
 • Prodhim Europian i kategorise premium.
 • Ka numer serial i cili verteton prejardhjen e kendit nga EU.
 • Permasat: 280×240 cm
 • Cope me material pambuk me fije te leshta.
 • Eshte i disponueshem vetem ne ngjyren si ne foto