fbpx

MOBILJE TV

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 40 përfundimegjithsej

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 186.15
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 186.15

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 220 x 37 x 200 cm

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 160.65
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 160.65

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 175 x 37 x 200 cm

Mobilje TV LUISA, E bardhe 220

Mobilje TV LUISA, E bardhe 220
219.00

Mobilje TV LUISA, E bardhe 220

Mobilje TV LUISA, E bardhe 220
219.00

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: E bardhe
Permasa: 220 x 37 x 200 cm

Mobilje TV ORLANDO

Mobilje TV ORLANDO
129.00

Mobilje TV ORLANDO

Mobilje TV ORLANDO
129.00

Mobilje TV ORLANDO
Permasa: 200 x 33 x 44 cm
Ngjyra: e bardhe me elemente efekt druri

Oferte

Mobilje TV FERRARA – Baze

Mobilje TV FERRARA – Baze
149.00 99.09
Oferte

Mobilje TV FERRARA – Baze

Mobilje TV FERRARA – Baze
149.00 99.09

Ngjyra: Efekt druri me te bardhe
Permasa: 150 x 37 x 170 xm

Mobilje TV LUSIA, E Bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, E Bardhe 175
189.00

Mobilje TV LUSIA, E Bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, E Bardhe 175
189.00

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: E bardhe
Permasa: 175 x 37 x 200 cm

Oferte

Mobilje TV HALDIR – BAZE

Mobilje TV HALDIR – BAZE
109.00 89.38
Oferte

Mobilje TV HALDIR – BAZE

Mobilje TV HALDIR – BAZE
109.00 89.38

Mobilje TV HALDIR

Gjatesi: 129 cm
Gjeresi: 44 cm
Lartesi: 44 cm

Mobilje TV BINGO

Mobilje TV BINGO
49.00

Mobilje TV BINGO

Mobilje TV BINGO
49.00

Mobilje TV BINGO
Permasa: 95 x 35 x 36 cm
Ngjyra: e bardhe
Me dy sirtare

Oferte

Mobilje TV HOLLY 1.5

Mobilje TV HOLLY 1.5
139.00 97.30
Oferte

Mobilje TV HOLLY 1.5

Mobilje TV HOLLY 1.5
139.00 97.30

Mobilje TV HOLLY

Me 4 kapake MDF
Ngjyra: e bardhe me shkelqim
Kembe te zeza metalike
Permasa: 150 x 54 x 40 cm

Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & E Bardhe

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & E Bardhe
199.00 149.25
Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & E Bardhe

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & E Bardhe
199.00 149.25

MOBILJE TV JOY
Permasa: 240 x 35 x 137 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe

Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri
199.00 149.25
Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri
199.00 149.25

MOBILJE TV JOY
Permasa: 240 x 35 x 137 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe

Oferte

SET MOBILJE TV LOFT – BAZE

SET MOBILJE TV LOFT – BAZE
169.00 143.65
Oferte

SET MOBILJE TV LOFT – BAZE

SET MOBILJE TV LOFT – BAZE
169.00 143.65

SET MOBILJE TV LOFT – BAZE
Permasa: 160 x 38.5 x 61 cm
Ngjyra: efekt druri me te zeze

Mobilje TV AUDREY

Mobilje TV AUDREY
139.00

Mobilje TV AUDREY

Mobilje TV AUDREY
139.00

Mobilje TV AUDREY

Permasa: 185 x 38 x 44 cm
Ngjyra: efekt druri me antracid

Oferte

Mobilje TV NEWTON, E Bardhe

Mobilje TV NEWTON, E Bardhe
59.00 39.53
Oferte

Mobilje TV NEWTON, E Bardhe

Mobilje TV NEWTON, E Bardhe
59.00 39.53

Mobilje TV NEWTON
Ngjyra: E Bardhe
Strukture metalike
Permasa: 120 x 30 x 46 cm

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe
329.00

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe
329.00

Mobilie TV CATLIN
Ngjyra: Efekt cimento dhe e bardhe.
Me vitrine xhami dhe drita led.
Permasa: 255 x 40 x 190 cm

Mobilje TV NEPTUN

Mobilje TV NEPTUN
99.00

Mobilje TV NEPTUN

Mobilje TV NEPTUN
99.00

Mobilje TV NEPTUN
Permasa:
Ngjyra: pishe atlantike
Kembe metalike te zeza

Oferte

Mobilje TV VERNO, Efekt Druri Me Antracid

Mobilje TV VERNO, Efekt Druri Me Antracid
139.00 119.54
Oferte

Mobilje TV VERNO, Efekt Druri Me Antracid

Mobilje TV VERNO, Efekt Druri Me Antracid
139.00 119.54

Mobilie TV BERNO
Set me 4 pjese.
Permasat: 190 x 35 x 170 cm
E disponueshme ne ngjyre efekt druri me antracid.

Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0

Mobilje TV HOLLY 2.0
219.00 153.30
Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0

Mobilje TV HOLLY 2.0
219.00 153.30

Mobilje TV HOLLY

Me 4 kapake
Ngjyra: e bardhe , me kapake MDF me shkelqim
Kembe te zeza metalike
Permasa: 200 x 54 x 40 cm

Mobilje TV MINI AROD, Sonoma/White

Mobilje TV MINI AROD, Sonoma/White
129.00

Mobilje TV MINI AROD, Sonoma/White

Mobilje TV MINI AROD, Sonoma/White
129.00

Ngjyra: efekt druri & e bardhe
Permasat: 190 x 40 x 190cm

Moduli i poshtem: 50 x 30 x 86 cm
Baza: 140 x 36 x 38 cm
Moduli i siperm: 50 x 29 x 78 cm
Rafti: 79 x 17,5 (thellesia) cm

– Moduli i siperm dhe rafti montohen ne lartesine qe doni.

Oferte

Mobilje TV LEGO, White

Mobilje TV LEGO, White
399.00 319.20
Oferte

Mobilje TV LEGO, White

Mobilje TV LEGO, White
399.00 319.20

Mobilje TV LEGO
Permasa: 240 x 150 x 40 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt druri vintazh

Oferte

Mobilje TV LEGO, Antracid

Mobilje TV LEGO, Antracid
399.00 319.20
Oferte

Mobilje TV LEGO, Antracid

Mobilje TV LEGO, Antracid
399.00 319.20

Mobilje TV LEGO
Permasa: 240 x 150 x 40 cm
Ngjyra: gri e erret me efekt druri artizanal

Mobilje TV REBECA PLUS

Mobilje TV REBECA PLUS
349.00

Mobilje TV REBECA PLUS

Mobilje TV REBECA PLUS
349.00

MOBILJE TV REBECA
Permasa: 250 x 42 x 200 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe
Me riga dekorative

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe
249.00

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe
249.00

Mobilje TV FRONTAL
Me ndricim Led
Ngjyra: e bardhe
Permasa: 230 x 38.5 x 190 cm

Oferte

Mobilje TV ALDO

Mobilje TV ALDO
169.00 135.20
Oferte

Mobilje TV ALDO

Mobilje TV ALDO
169.00 135.20

Mobilje TV ALDO
Permasa: 182 x 40 x 55 cm
Kembe metalike te zeza

MOBILJE TV REBECA

MOBILJE TV REBECA
299.00

MOBILJE TV REBECA

MOBILJE TV REBECA
299.00

MOBILJE TV REBECA
Permasa: 210 x 42 x 200 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe
Me riga dekorative

Mobilje TV BERNO, Efekt Druri Gri Me Te Bardhe

Mobilje TV BERNO, Efekt Druri Gri Me Te Bardhe
139.00

Mobilje TV BERNO, Efekt Druri Gri Me Te Bardhe

Mobilje TV BERNO, Efekt Druri Gri Me Te Bardhe
139.00

Mobilie TV BERNO
Set me 4 pjese.
Permasat: 190 x 35 x 170 cm
E disponueshme ne ngjyre efekt druri gri me te bardhe.

Mobilje TV CLUB

Mobilje TV CLUB
399.00

Mobilje TV CLUB

Mobilje TV CLUB
399.00

Mobilje TV CLUB
Permasa: 330 x 40 x 215 cm
Ngjyra: efekt cimento me te bardhe
Me vitrinë xhami

Mobilje TV FOLLOW

Mobilje TV FOLLOW
169.00

Mobilje TV FOLLOW

Mobilje TV FOLLOW
169.00

MOBILJE TV FOLLOW
Permasat: 180 x 50 x 42 cm
Ngjyra: efekt druri me antracid

Mobilje TV QUATRO

Mobilje TV QUATRO
219.00

Mobilje TV QUATRO

Mobilje TV QUATRO
219.00

Mobilje TV QUATRO
Permasa: 200 x 33 x 41 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt cimento

Set Mobilje TV FREYA WHITE – VITRINE

Set Mobilje TV FREYA WHITE – VITRINE
229.00

Set Mobilje TV FREYA WHITE – VITRINE

Set Mobilje TV FREYA WHITE – VITRINE
229.00

Vitrine FREYA
Me xham dhe rafte
Ngjyra: efekt druri e bardhe
Permasa: 62 x 39 x 193 cm

sqAlbanian