fbpx

KUZHINA

Grid List

Po shfaqen krejt 18 përfundimet

Kuzhine MDF, GEORGIA (ME POROSI)

Kuzhine MDF, GEORGIA (ME POROSI)

Kuzhine MDF, GEORGIA (ME POROSI)

Kuzhine MDF, GEORGIA (ME POROSI)

Kuzhina GEORGIA

Kapake MADE IN ITALY
Material MDF me riveshje, kushton 189 € per meter linear (baze + pensile)
Material MDF akrilik, kushton 219 € per meter linear (baze + pensile)

Spesor kapaku 18 mm.
Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

x Nuk perfshihen elektroshtepiaket.

Kuzhine MDF Sonia (me porosi)

Kuzhine MDF Sonia (me porosi)

Kuzhine MDF Sonia (me porosi)

Kuzhine MDF Sonia (me porosi)

Kuzhina SONIA
Me material MDF ME RIVESHJE kushton 189 € meter/linear (baze + pensile)
Me material MDF AKRILIK kushton 219 € meter/linear (baze + pensile)

Kapak MADE IN ITALY, spesor kapaku 18 mm.
Banko 40 mm dhe 60 mm

x Nuk perfshihen elektroshtepiaket!

Kuzhine Italiane MDF SMILE [me porosi]

Kuzhine Italiane MDF SMILE [me porosi]

Kuzhine Italiane MDF SMILE [me porosi]

Kuzhine Italiane MDF SMILE [me porosi]

Kuzhina SMILE
MADE IN ITALY
Harmonia e veshjes ne drurin mat me ato ne ngjyra shkelqyese krijojne nje kombinim autentik dhe me vlere te larte estetike.

 • Materiali MDF
 • Spesor kapaku 18.5 MM, doreza te integruara
 • Mekanizma mbylles “Soft-closing” te markes se mirenjohur HETTICH
 • Pistona cilesor te markes BLUM
 • Perfshin: mikrovale, sobe, pianure, aspirator,
  frigorifer incaso & lavastovilje incaso
 • Mund të porositet me përmasa të personalizuara.
 • Cmimi i kuzhines del vetem pasi realizohet projekti nga arkitektet tane, sipas kerkeses qe ka klienti, normalisht dhe sipas hapesires ne ambjentin e shtepise
  – PROJEKTI ofrohet FALAS!!!!!

  Kuzhine Italiane MDF SOFIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane MDF SOFIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane MDF SOFIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane MDF SOFIA (me porosi)

  Kuzhina SOFIA

  Materiali: MDF
  Origjina: MADE IN ITALY

  Perfshine: Te gjitha elektroshtepiaket (mikrovale, sobe, pianure, aspirator, frigorifer incaso & lavastovilje incaso).
  Permasat: 360x60x216 cm

  Me elektroshtepiake kushton 3149 euro
  Pa elektroshtepiaket kushton 1799 euro

  * Mund të porositet me përmasa të personalizuara.
  PROJEKTI FALAS!

  Kuzhine Melamine PAOLA (me porosi)

  Kuzhine Melamine PAOLA (me porosi)

  Kuzhine Melamine PAOLA (me porosi)

  Kuzhine Melamine PAOLA (me porosi)

  Kuzhina PAOLA

  Kapake MADE IN ITALY
  Material MELAMINE E RIVESHUR, kushton 139 € per meter linear (baze + pensile).
  Spesor kapaku 18 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  x Nuk perfshihen elektroshtepiaket.

  Kuzhine Italiane MIA [me porosi]

  Kuzhine Italiane MIA [me porosi]

  Kuzhine Italiane MIA [me porosi]

  Kuzhine Italiane MIA [me porosi]

  Kuzhina MIA
  MADE IN ITALY

  Ne permasat standarte: 360x60x216 CM – kushton 2449 EURO

 • Materiali MDF
 • Spesor kapaku 18.5 MM
 • Mekanizma mbylles “soft-closing” te markes se mirenjohur HETTICH
 • Pistona cilesor te markes BLUM
 • Perfshin: mikrovale, sobe, pianure, aspirator,
  frigorifer incaso & lavastovilje incaso
 • Mund të porositet me përmasa të personalizuara.
 • Cmimi i kuzhines del vetem pasi realizohet projekti nga arkitektet tane, sipas kerkeses qe ka klienti, normalisht dhe sipas hapesires ne ambjentin e shtepise
  – PROJEKTI ofrohet FALAS!!!

  Kuzhine Melamine MARILU (me porosi)

  Kuzhine Melamine MARILU (me porosi)

  Kuzhine Melamine MARILU (me porosi)

  Kuzhine Melamine MARILU (me porosi)

  Kuzhina MARILU

  Kapake MADE IN ITALY
  Material MELAMINE E RIVESHUR, kushton 139 € per meter linear (baze + pensile).
  Material MELAMINE SUPERLUCIDO (vjen vetem ne ngjyren kapucino), kushton 175 € per meter linear (baze + pensile).
  Spesor kapaku 18 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  x Elektroshtepiaket mund te blihen ekstra me cmim ne kosto.

  Kuzhine KRIZIA (me porosi)

  Kuzhine KRIZIA (me porosi)

  Kuzhine KRIZIA (me porosi)

  Kuzhine KRIZIA (me porosi)

  Kuzhina MARILU

  Kapake MADE IN ITALY
  Material MELAMINE E RIVESHUR, kushton 139 € per meter linear (baze + pensile).
  Material MELAMINE SUPERLUCIDO (vjen vetem ne ngjyren kapucino), kushton 175 € per meter linear (baze + pensile).
  Spesor kapaku 18 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  Nuk perfshihen elektroshtepiaket.

  Kuzhine druri Italiane ELSA (me porosi)

  Kuzhine druri Italiane ELSA (me porosi)

  Kuzhine druri Italiane ELSA (me porosi)

  Kuzhine druri Italiane ELSA (me porosi)

  Kuzhine Italiane DELIZIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane DELIZIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane DELIZIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane DELIZIA (me porosi)

  Kuzhine Italiane KELLY (me porosi)

  Kuzhine Italiane KELLY (me porosi)

  Kuzhine Italiane KELLY (me porosi)

  Kuzhine Italiane KELLY (me porosi)

  Kuzhine Italiane KIRA (me porosi)

  Kuzhine Italiane KIRA (me porosi)

  Kuzhine Italiane KIRA (me porosi)

  Kuzhine Italiane KIRA (me porosi)

  Kuzhine Italiane STRATOS Mobilturi

  Kuzhine Italiane STRATOS Mobilturi

  Kuzhine Italiane STRATOS Mobilturi

  Kuzhine Italiane STRATOS Mobilturi

  Kuzhine Italiane me efekt cimentoje ZOE

  Kuzhine Italiane me efekt cimentoje ZOE

  Kuzhine Italiane me efekt cimentoje ZOE

  Kuzhine Italiane me efekt cimentoje ZOE

  Kuzhine Premium Italiane ZEN Mobilturi (me porosi)

  Kuzhine Premium Italiane ZEN Mobilturi (me porosi)

  Kuzhine Premium Italiane ZEN Mobilturi (me porosi)

  Kuzhine Premium Italiane ZEN Mobilturi (me porosi)

  Kuzhine MDF DESIRE (ME POROSI)

  Kuzhine MDF DESIRE (ME POROSI)

  Kuzhine MDF DESIRE (ME POROSI)

  Kuzhine MDF DESIRE (ME POROSI)

  Kuzhina DESIREE kushton 189 € per meter linear (baze + pensile).

  Kapake MADE IN ITALY
  Material MDF me riveshje, spesor kapaku 18 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  x Nuk perfshihen elektroshtepiaket.

  Kuzhine Druri AGNESE (Me Porosi)

  Kuzhine Druri AGNESE (Me Porosi)

  Kuzhine Druri AGNESE (Me Porosi)

  Kuzhine Druri AGNESE (Me Porosi)

  Kuzhina AGNESE kushton 249 € per meter linear (baze + pensile).
  Kapake MADE IN ITALY
  Material DRURI, spesor kapaku 22 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  X Nuk perfshihen elektroshtepiaket.

  Kuzhine Druri NEVADA (Me Porosi)

  Kuzhine Druri NEVADA (Me Porosi)

  Kuzhine Druri NEVADA (Me Porosi)

  Kuzhine Druri NEVADA (Me Porosi)

  Kuzhina NEVADA kushton 249 € per meter linear (baze + pensile).

  Kapake MADE IN ITALY
  Material DRURI, spesor kapaku 22 mm.
  Banko 40 mm ose 60 mm sipas preferences suaj!

  x Nuk perfshihen elektroshtepiaket.