fbpx

MOBILJE TUALETI

Grid List

Po shfaqen krejt 19 përfundimet

Oferte

Set tualeti BRILA, Gri

Set tualeti BRILA, Gri
69.00 55.20
Oferte

Set tualeti BRILA, Gri

Set tualeti BRILA, Gri
69.00 55.20

Permasa: 43x22x48 cm.
Pasqyra ka permasa 43×50 cm
Gjithashtu eshte e pajisur me mekanizem soft-closing.
Lavamani vjen ne material polimermer.
Grupi I mishelatorit (rubinet, tape lavamani dhe tubi shkarkues) nuk perfshihet ne cmim.

Oferte

Set tualeti BRILA, E bardhe

Set tualeti BRILA, E bardhe
69.00 55.20
Oferte

Set tualeti BRILA, E bardhe

Set tualeti BRILA, E bardhe
69.00 55.20

Permasa: 43x22x48 cm.
Pasqyra ka permasa 43×50 cm
Gjithashtu eshte e pajisur me mekanizem soft-closing.
Lavamani vjen ne material polimermer.
Grupi I mishelatorit (rubinet, tape lavamani dhe tubi shkarkues) nuk perfshihet ne cmim.

Pasqyre Tualeti SUMMER 60

Pasqyre Tualeti SUMMER 60
35.00

Pasqyre Tualeti SUMMER 60

Pasqyre Tualeti SUMMER 60
35.00

Ngjyra: Efekt druri & Gri e erret
Permasa: 65 x 60 x 16 cm

SET TUALETI SPRING 100, LAVAMAN ME 2 GROPA

SET TUALETI SPRING 100, LAVAMAN ME 2 GROPA
269.00

SET TUALETI SPRING 100, LAVAMAN ME 2 GROPA

SET TUALETI SPRING 100, LAVAMAN ME 2 GROPA
269.00

SET TUALETI SPRING 100, LAVAMAN ME 2 GROPA
E trajtuar kunder lageshtires.
Ngjyra: E bardhe e llakuar
Material: MDF

Seti permban:
Mobilje me 2 sirtare: 100x46x56 cm
Lavaman me 2 gropa: 100×46 cm
Pasqyre: 100x70x2 cm

x Ndricuesit led dhe setet mishelator nuk perfshihen ne kete cmim.

Set Tualeti Spring 80, E e bardhe

Set Tualeti Spring 80, E e bardhe
199.00

Set Tualeti Spring 80, E e bardhe

Set Tualeti Spring 80, E e bardhe
199.00

Set tualeti Spring 80
Materiali: MDF superlucido
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: E bardhe e llakuar

Permasat: 80 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit, ndriçmi mbi pasqyrë dhe kolona.

Kolone Tualeti SUMMER

Kolone Tualeti SUMMER
79.00

Kolone Tualeti SUMMER

Kolone Tualeti SUMMER
79.00

Ngjyra: efekt druri & gri e erret
Permasa: 32.6 x 75.6 x 21.7 cm

Raft Baze Tualeti SUMMER 60

Raft Baze Tualeti SUMMER 60
79.00

Raft Baze Tualeti SUMMER 60

Raft Baze Tualeti SUMMER 60
79.00

Me dy sirtare
Ngjyra: efekt druri & gri e erret
Permasa: 61 x 51 x51 cm

Pasqyre Tualeti SUMMER 80

Pasqyre Tualeti SUMMER 80
45.00

Pasqyre Tualeti SUMMER 80

Pasqyre Tualeti SUMMER 80
45.00

Ngjyra: Efekt druri & Gri e erret
Permasa: 65 x 80 x 16 cm

Kolone tualeti SPRING, Efekt druri

Kolone tualeti SPRING, Efekt druri
119.00

Kolone tualeti SPRING, Efekt druri

Kolone tualeti SPRING, Efekt druri
119.00

Kolona e tualetit SPRING
Permasa: 40x30x150 cm
Material: MDF
Me mekanizem soft-closing.
E trajtuar te jete rezistente ndaj lageshtires.

Kolone tualeti SPRING, Natural Oak

Kolone tualeti SPRING, Natural Oak
119.00

Kolone tualeti SPRING, Natural Oak

Kolone tualeti SPRING, Natural Oak
119.00

Kolona e tualetit SPRING
Permasa: 40x30x150 cm
Material: MDF
Me mekanizem soft-closing.
E trajtuar te jete rezistente ndaj lageshtires.

Kolone Tualeti SPRING, E bardhe

Kolone Tualeti SPRING, E bardhe
159.00

Kolone Tualeti SPRING, E bardhe

Kolone Tualeti SPRING, E bardhe
159.00

Kolona e tualetit SPRING
Permasa: 40x30x150 cm
Material: MDF
Me mekanizem soft-closing.
E trajtuar te jete rezistente ndaj lageshtires.

Set Tualeti SPRING 80, Gri e Erret

Set Tualeti SPRING 80, Gri e Erret
169.00

Set Tualeti SPRING 80, Gri e Erret

Set Tualeti SPRING 80, Gri e Erret
169.00

Set tualeti Spring 80
Materiali: MDF mat
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: Gri e erret

Permasat: 80 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit, ndriçmi mbi pasqyrë dhe kolona.

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte
179.00

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte
179.00

2 Sirtare + Lava

Oferte

LED Ndricues mbi pasqyre tualeti, BIRD

LED Ndricues mbi pasqyre tualeti, BIRD
35.00 25.00
Oferte

LED Ndricues mbi pasqyre tualeti, BIRD

LED Ndricues mbi pasqyre tualeti, BIRD
35.00 25.00

LED Ndricues mbi pasqyre tualeti, BIRD

Pasqyre tualeti FLOREAL, LED me lulka

Pasqyre tualeti FLOREAL, LED me lulka
69.00

Pasqyre tualeti FLOREAL, LED me lulka

Pasqyre tualeti FLOREAL, LED me lulka
69.00

Pasqyre tualeti FLOREAL, LED me lulka

Permasa: 60×80 cm
Ka kornize alumini dhe eshte e pajisur me drite LED.

Set Tualeti Spring 80, Efekt druri

Set Tualeti Spring 80, Efekt druri
179.00

Set Tualeti Spring 80, Efekt druri

Set Tualeti Spring 80, Efekt druri
179.00

Set tualeti Spring 80
Materiali: MDF mat
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: Oak (efekt druri)

Permasat: 80 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit, ndriçmi mbi pasqyrë dhe kolona.

Set tualeti Spring 60, Efekt Druri

Set tualeti Spring 60, Efekt Druri
159.00

Set tualeti Spring 60, Efekt Druri

Set tualeti Spring 60, Efekt Druri
159.00

Set tualeti Spring 60
Materiali: MDF mat
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: Oak (efekt druri)

Permasat: 60 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit dhe ndriçmi mbi pasqyrë.

Set tualeti SPRING 90, E bardhe

Set tualeti SPRING 90, E bardhe
199.00

Set tualeti SPRING 90, E bardhe

Set tualeti SPRING 90, E bardhe
199.00

Set tualeti Spring 80
Materiali: MDF superlucido
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: White

Permasat: 90 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit, ndriçmi mbi pasqyrë dhe kolona.

Set tualeti SPRING 60, I bardhe

Set tualeti SPRING 60, I bardhe
179.00

Set tualeti SPRING 60, I bardhe

Set tualeti SPRING 60, I bardhe
179.00

Set tualeti Spring 60
Materiali: MDF superlucido
E trajtuar per te qene rezistente ndaj lageshtise.
E pajisur me mekanizmin Soft-Closing.

Ngjyra: e bardhe

Permasat: 60 cm

x Në çmim nuk përfshihet seti i mishelatorit, ndriçmi mbi pasqyrë dhe kolona.