fbpx

DIVANE

Grid List

Po shfaqen krejt 25 përfundimet

Oferte

Poltron BONET

Poltron BONET
219.00 69.01
Oferte

Poltron BONET

Poltron BONET
219.00 69.01

Poltron BONET
Permasa: 67 x 50 x 46 cm
Veshje eco pelle
Ngjyra konjak
Strukture metalike, e zeze
Rrotullim 360 grade

Oferte

Divan SATOSHI, Olive

Divan SATOSHI, Olive
259.00 169.02
Oferte

Divan SATOSHI, Olive

Divan SATOSHI, Olive
259.00 169.02

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: e ullinjte

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Divan SATOSHI, Grey

Divan SATOSHI, Grey
259.00 169.02
Oferte

Divan SATOSHI, Grey

Divan SATOSHI, Grey
259.00 169.02

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyra: gri

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Poltrone Modulare SOFIE, Bezhe

Poltrone Modulare SOFIE, Bezhe
139.00 79.00
Oferte

Poltrone Modulare SOFIE, Bezhe

Poltrone Modulare SOFIE, Bezhe
139.00 79.00

Poltrone Modulare SOFIE, Bezhe
Permasa: 80 x 80 x 29/52 cm
Jastik mbeshtetes: 40 x 60 cm
Materiali: Cope lino, kembe plastike

Oferte

Divan SATOSHI, Beige

Divan SATOSHI, Beige
259.00 169.02
Oferte

Divan SATOSHI, Beige

Divan SATOSHI, Beige
259.00 169.02

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyra: bezhe

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Divan SATOSHI, Teal

Divan SATOSHI, Teal
259.00 169.02
Oferte

Divan SATOSHI, Teal

Divan SATOSHI, Teal
259.00 169.02

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: gure kali

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3
249.00

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3
249.00

Ngjyre: Bezhe Paris 3
Materiali: Mikrofiber
Permasa: 90 x 90 cm

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3
389.00

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3
389.00

Ngjyre: Bezhe Paris 3
Materiali: Mikrofiber
Permasa: 206 x 90 cm

Oferte

Poltrone HACIENDA

Poltrone HACIENDA
249.00 149.00
Oferte

Poltrone HACIENDA

Poltrone HACIENDA
249.00 149.00

Poltrone HACIENDA
Materiali: boucle-lino
Ngjyre: e bardhe

Oferte

Poltrone Modulare SOFIE, Gri e Erret

Poltrone Modulare SOFIE, Gri e Erret
139.00 79.00
Oferte

Poltrone Modulare SOFIE, Gri e Erret

Poltrone Modulare SOFIE, Gri e Erret
139.00 79.00

Poltrone Modulare SOFIE, Gri e Erret
Permasa: 80 x 80 x 29/52 cm
Jastik mbeshtetes: 40 x 60 cm
Materiali: Cope lino, kembe plastike

Oferte

Divan SATOSHI, Brick

Divan SATOSHI, Brick
259.00 159.00
Oferte

Divan SATOSHI, Brick

Divan SATOSHI, Brick
259.00 159.00

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: tulle

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Divan Tresh ORSOLA

Divan Tresh ORSOLA
569.00

Divan Tresh ORSOLA

Divan Tresh ORSOLA
569.00

Divan Tresh ORSOLA
Permasa: 220 x 105 x 75 cm
Material: mikrofiber
Ngjyra: e bardhe

Poltrone ORSOLA

Poltrone ORSOLA
249.00

Poltrone ORSOLA

Poltrone ORSOLA
249.00

Poltrone ORSOLA
Permasa: 91 x 82 x 75 cm
Material: mikrofiber
Ngjyra: e bardhe

Divan Dysh ANNISTON

Divan Dysh ANNISTON
199.00

Divan Dysh ANNISTON

Divan Dysh ANNISTON
199.00

Divan Dysh ANNISTON
Permasa: 140 x 85 x 75 cm
Material: poliester
Ngjyra: gri

Pupe DORE

Pupe DORE
69.00

Pupe DORE

Pupe DORE
69.00

Pupe Dore
Diameter 39 cm, lartesi 46 cm
Bazament 4 cm
Ngjyra: bardhe e zi

Pupe NUMAN

Pupe NUMAN
99.00

Pupe NUMAN

Pupe NUMAN
99.00

Pupe NUMAN
Permasa: 46 x 62.5 cm
Materiali copes tekstile

Ngjyra: e bardhe

Oferte

Divan Tresh Toskana

Divan Tresh Toskana
469.00 269.00
Oferte

Divan Tresh Toskana

Divan Tresh Toskana
469.00 269.00

Divan Tresh Toskana
Permasa: 223 x 95 x 77 cm
Ngjyre: gri e hapur

Oferte

Kolltuk Tek TOSKANA

Kolltuk Tek TOSKANA
299.00 169.00
Oferte

Kolltuk Tek TOSKANA

Kolltuk Tek TOSKANA
299.00 169.00

Kolltuk Tek TOSKANA
Permasa: 72 x 95 x 77 cm
Ngjyre: gri e hapur

Oferte

Divan SATOSHI, Brown

Divan SATOSHI, Brown
259.00 169.02
Oferte

Divan SATOSHI, Brown

Divan SATOSHI, Brown
259.00 169.02

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: kafe

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 cope:
Nga 259 euro behet 199 euro!
Per 2 cope ose me shume:
Nga 259 euro, behet 169 euro copa!

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Poltron CRESPI, Light Green

Poltron CRESPI, Light Green
159.00 88.99
Oferte

Poltron CRESPI, Light Green

Poltron CRESPI, Light Green
159.00 88.99

Poltron CRESPI
Permasa: 59 x 63 x 91cm
Strukture metalike e zeze
Ngjyre: light green

Oferte

Poltron CRESPI, Gri

Poltron CRESPI, Gri
159.00 88.99
Oferte

Poltron CRESPI, Gri

Poltron CRESPI, Gri
159.00 88.99

Poltron CRESPI
Permasa: 59 x 63 x 91cm
Strukture metalike e zeze
Ngjyre: gri

Oferte

Poltron CRESPI, Bezhe

Poltron CRESPI, Bezhe
159.00 88.99
Oferte

Poltron CRESPI, Bezhe

Poltron CRESPI, Bezhe
159.00 88.99

Poltron CRESPI
Permasa: 59 x 63 x 91cm
Strukture metalike e zeze
Ngjyre: bezhe

Oferte

Divan Tresh LISBON, White

Divan Tresh LISBON, White
999.00 699.30
Oferte

Divan Tresh LISBON, White

Divan Tresh LISBON, White
999.00 699.30

Divan Tresh LISBON
Permasa: 250 x 110 x 75 cm
Material: boucle/efekt lesh deleje
Ngjyra: krem

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
549.00

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
549.00

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
Ngjyra: tortora
Strukture: dru ahu, multistrat
Material: cope mikrofiber
Mund të hapet lehtesisht dhe te shnderrohet ne krevat.

Permasa: 240 x 90 cm

Kolltuk HEKTOR Jerry

Kolltuk HEKTOR Jerry
269.00

Kolltuk HEKTOR Jerry

Kolltuk HEKTOR Jerry
269.00

Kolltuk HEKTOR Jerry
Ngjyra: tortora
Strukture: dru ahu, multistrat
Material: cope mikrofiber
Permasa: 70 × 90 cm

sqAlbanian