fbpx

DHOMA GJUMI

Grid List

Showing 31–43 of 43 results

Dhome Gjumi MERCURY, Noce

Dhome Gjumi MERCURY, Noce
849.00

Dhome Gjumi MERCURY, Noce

Dhome Gjumi MERCURY, Noce
849.00

Dhome gjumi Mercury e linjes se re te vitit 2020.
E punuar me efektin serigrafi linjash abstrakte.
Krevati eshte i punuar me lekure ekologjike.
Dollapi eshte me kapake me shine.
Ngjyra: efekt i drurit te arres

 • Permasat: 250x58x223 cm
 • Komo: 127x45x80 cm
 • Pasqyre: 90 cm
 • Komodinat: 60x37x52 cm
 • Krevati: 160×200 cm
 • x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Oferte

  Dhome gjumi GISELLE Bianco MDF

  Dhome gjumi GISELLE Bianco MDF
  1,399.00 1,199.00
  Oferte

  Dhome gjumi GISELLE Bianco MDF

  Dhome gjumi GISELLE Bianco MDF
  1,399.00 1,199.00

  Dhome gjumi e stilit Neo-Klasik Giselle. E punuar me perkushtim deri ne detajet me te vogla, plot hijeshi, elegance dhe harmoni. Eshte e pajisur me mekanizma te Open Closing, Soft Closing dhe gjithashtu me efektin serigrafi. Ne set jane te perfshira komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte i disponueshem dhe ne dimensionet 180 x 200 cm.

  Ngjyra: E bardhe

  Materiali: MDF

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 267 cm
  Thellesi 67 cm
  Lartesi 242 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi BEATA, Noce

  Dhome Gjumi BEATA, Noce
  999.00

  Dhome Gjumi BEATA, Noce

  Dhome Gjumi BEATA, Noce
  999.00

  Dhome BEATA, nderthurje e stilit modern dhe klasik.
  Ngjyra: kombinim i paneleve efekt dru arre me antracid dhe serigrafi dorato.
  Koka e krevatit eshte veluto.

  Dollapi: 256x69x236 cm
  Komo: 117x54x154 cm
  Komodina:63x38x51 cm

  Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome gjumi BEATA, Nero

  Dhome gjumi BEATA, Nero
  999.00

  Dhome gjumi BEATA, Nero

  Dhome gjumi BEATA, Nero
  999.00

  Dhome BEATA, nderthurje e stilit modern dhe klasik.
  Ngjyra: kombinim i efektit te mermerit te zi me finitura dorato.
  Koka e krevatit eshte veluto.

  Dollapi: 256x69x236 cm
  Komo: 117x54x154 cm
  Komodina:63x38x51 cm

  Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome gjumi BEATA, Bianco

  Dhome gjumi BEATA, Bianco
  999.00

  Dhome gjumi BEATA, Bianco

  Dhome gjumi BEATA, Bianco
  999.00

  Dhome BEATA, nderthurje e stilit modern dhe klasik.
  Ngjyra: kombinim i paneleve efekt mermeri me te bardhen mat dhe finitura dorato.
  Koka e krevatit eshte veluto.

  Dollapi: 256x69x236 cm
  Komo: 117x54x154 cm
  Komodina:63x38x51 cm

  Krevat: 160×200 cm

 • Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.
 • Dhome gjumi ANTALIA Bianco Silver 180 x 200 cm

  Dhome gjumi ANTALIA Bianco Silver 180 x 200 cm
  929.00

  Dhome gjumi ANTALIA Bianco Silver 180 x 200 cm

  Dhome gjumi ANTALIA Bianco Silver 180 x 200 cm
  929.00

  Dhome gjumi e stilit modern Antalia. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasat 180 x 200 cm.

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 204 cm
  Thellesi 65 cm
  Lartesi 214 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi VALENTINA, Bianco 180×200

  Dhome gjumi VALENTINA, Bianco 180×200
  929.00

  Dhome gjumi VALENTINA, Bianco 180×200

  Dhome gjumi VALENTINA, Bianco 180×200
  929.00

  Dhome gjume Aurora. Krevati eshte i perbere me lekure ekologjike. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

  Ngjyra: E bardhe

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 272 cm
  Thellesi 58 cm
  Lartesi 241 cm
  Komoja: 128 x 45 x 79 cm
  Komodina: 57 x 45 x 45 cm
  Pasqyra: 91 x 6.5 x 85 cm
  Krevati: 205 x 222 x 117 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi SEFURA OLMO

  Dhome gjumi SEFURA OLMO
  419.00

  Dhome gjumi SEFURA OLMO

  Dhome gjumi SEFURA OLMO
  419.00

  Dhome gjumi minimaliste Sefura. Koka e krevatit eshte e punuar me lekure ekologjike dhe dorezat e dollapit jane doreza te fshehta. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

  Ngjyra: Olmo (efekt druri)

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi MILA, Bianco Carrara

  Dhome gjumi MILA, Bianco Carrara
  369.00

  Dhome gjumi MILA, Bianco Carrara

  Dhome gjumi MILA, Bianco Carrara
  369.00

  Dhome gjumi minimaliste MILA, Bianco Carrara.

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 240 cm
  Thellesi 52 cm
  Lartesi 237 cm

  Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

  Ngjyra: Bianco Carrara

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi LETIZZIA, Beige

  Dhome gjumi LETIZZIA, Beige
  1,079.00

  Dhome gjumi LETIZZIA, Beige

  Dhome gjumi LETIZZIA, Beige
  1,079.00

  Dhome gjumi Letizzia e stilit klasik. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, pupa dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

  Ngjyra: Bardhe dhe Tapiceria Beige

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi FIRENZE, 180X200

  Dhome gjumi FIRENZE, 180X200
  699.00

  Dhome gjumi FIRENZE, 180X200

  Dhome gjumi FIRENZE, 180X200
  699.00

  Dhome gjumi Firenze e dizenjuar me efektin e serigrafise. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

  Ngjyra: Tortora

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 270 cm
  Thellesi 58 cm
  Lartesi 241 cm
  Komoja: 127 x 45 x 80 cm
  Komodina: 60 x 37 x 45 cm
  Pasqyra: 105 x 2 x 79 cm
  Krevati: 174 x 218 x 111 cm
  (Hapsira e dyshekut: 180 x 200)

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Dhome gjumi DOUBLE G, Gold0/Bianco

  Dhome gjumi DOUBLE G, Gold0/Bianco
  679.00

  Dhome gjumi DOUBLE G, Gold0/Bianco

  Dhome gjumi DOUBLE G, Gold0/Bianco
  679.00

  Dhome gjumi Double G. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

  Ngjyra: E bardhe dhe gold

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

  Oferte

  Dhome gjumi ANITA, Beige 180 x 200 cm

  Dhome gjumi ANITA, Beige 180 x 200 cm
  1,129.00 899.00
  Oferte

  Dhome gjumi ANITA, Beige 180 x 200 cm

  Dhome gjumi ANITA, Beige 180 x 200 cm
  1,129.00 899.00

  Dhome gjumi e stilit klasik Anita. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasat 160 x 200 cm.

  Permasat e dollapit jane:
  Gjatesi 278 cm
  Thellesi 60 cm
  Lartesi 219 cm

  x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.