fbpx

TAVOLINA

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 36 përfundimegjithsej

Tavoline Ngrenie CITY

Tavoline Ngrenie CITY
129.00

Tavoline Ngrenie CITY

Tavoline Ngrenie CITY
129.00

Tavoline Ngrenie CITY, drejtkendore
Syprine: MDF mat
Ngjyra e bardhe
Strukture: metalike
Kembe: druri

Permasa: 120 x 80 x 75 cm

Tavoline ngrenie AZALEA

Tavoline ngrenie AZALEA
129.00

Tavoline ngrenie AZALEA

Tavoline ngrenie AZALEA
129.00

Suprine: xham i temperuar
Strukture: dru dekorativ me material MDF dhe këmbët metalike te zeza.

Permasat: 80×160 cm

Tavoline Ngrenie BRAVO, Efekt Druri – Me Hapje

Tavoline Ngrenie BRAVO, Efekt Druri – Me Hapje
129.00

Tavoline Ngrenie BRAVO, Efekt Druri – Me Hapje

Tavoline Ngrenie BRAVO, Efekt Druri – Me Hapje
129.00

Tavoline BRAVO
Efekt druri
Permasa e mbyllur e tavolines: 30 x 82 x 75 cm
Permasa gjysem e hapur: 102 x 82 x 75 cm
Permasa e hapur e plote: 174 x 82 x 75 cm

Tavoline Ngrenie SUPRA

Tavoline Ngrenie SUPRA
129.00

Tavoline Ngrenie SUPRA

Tavoline Ngrenie SUPRA
129.00

Tavoline Ngrenie SUPRA
Syprine: MDF 4 cm, efekt druri
Kembe: metalike te zeza
Permasa: 135 x 80 x 75 cm

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 160x85X2.6

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 160x85X2.6
249.00

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 160x85X2.6

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 160x85X2.6
249.00

Syprine NATURALIST
Materiali: dru natyral akacie
Permasa: 160×85 cm, trashesia 26 mm
Ngjyre: druri i hapur

Per sqarim: Kembet e tavolines nuk perfshihen ne kete cmim.

Tavoline Ngrenie Me Hapje SOLNA

Tavoline Ngrenie Me Hapje SOLNA
399.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje SOLNA

Tavoline Ngrenie Me Hapje SOLNA
399.00

Tavoline ngrenie SOLNA
Suprine: MDF e plote, 4 cm
Strukture: metalike me mekanizem perfekt te kalibruar per hapje/mbylljen
Ngjyra: e bardhe e llakuar
Permasa: 160x90x 74 cm, e hapur shkon deri ne 220 cm

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RIVOLI

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RIVOLI
219.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RIVOLI

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RIVOLI
219.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RIVOLI

Syprine efekt DRURI
Strukture metalike te zeza
Mekanizem hapje fluide

Permasa e mbyllur: 138 x 85 x 76 cm
Permasa e hapur: 178 x 85 x 76 cm

Tavolina TWIST 90×70

Tavolina TWIST 90×70
199.00

Tavolina TWIST 90×70

Tavolina TWIST 90×70
199.00

Tavolina TWIST

Permasa: 90×70 cm
E hapur: 180×70 cm

Ngjyra: efekt druri me trukture te bardhe

Tavolina TWIST 120×90

Tavolina TWIST 120×90
249.00

Tavolina TWIST 120×90

Tavolina TWIST 120×90
249.00

Tavolina TWIST

Permasa: 120×90 cm
E hapur: 240×90 cm

Ngjyra: efekt druri me trukture te bardhe

Tavoline Ngrenie Me Hapje SIBERIA

Tavoline Ngrenie Me Hapje SIBERIA
349.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje SIBERIA

Tavoline Ngrenie Me Hapje SIBERIA
349.00

Material MDF, efekt druri i harkuar
Mekanizem praktik dhe fluid i cili e ben hapjen mjaft të lehte
Strukture dhe kembe metalike

Permasa e mbyllur: 80 x 140 cm
Permasa e hapur: 80 x 180 cm

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 140×80

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 140×80
249.00

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 140×80

Syprine NATURALIST, LIGHT BLEACH, 140×80
249.00

Syprine NATURALIST
Materiali: dru natyral akacie
Permasa: 140×80 cm, trashesia 35mm
Ngjyre: druri i hapur

Per sqarim: Kembet e tavolines nuk perfshihen ne kete cmim.

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Bardhe

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Bardhe

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Bardhe

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Bardhe

Tavoline Ngrenie KINGSTON
Syprine efekt mermeri i bardhe, me material “sintered stone”, me trashesi 12 mm
Strukture metalike dhe syprina mbeshtetet ne silikona me vakum.

Permasa: 80 x 140 cm

Gur i sinterizuar, qendrueshmeri superiore ndaj materialit “Quartz”.

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Zi

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Zi

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Zi

Tavoline Ngrenie KINGSTON, Efekt Mermeri I Zi

Tavoline Ngrenie KINGSTON
Syprine efekt mermeri i zi, me material “sintered stone”, me trashesi 12 mm
Strukture metalike dhe syprina mbeshtetet ne silikona me vakum.

Permasa: 80 x 140 cm

Gur i sinterizuar, qendrueshmeri superiore ndaj materialit “Quartz”.

Oferte

Tavoline/Karrige Ngrenie Per Femije NJAM NJAM

Tavoline/Karrige Ngrenie Per Femije NJAM NJAM
49.00 19.00
Oferte

Tavoline/Karrige Ngrenie Per Femije NJAM NJAM

Tavoline/Karrige Ngrenie Per Femije NJAM NJAM
49.00 19.00

Tavoline/Karrige Ngrenie Per Femije NJAM NJAM
Material plastike e bardhe
Kembe metalike

Tavoline Ngrenie Me Hapje LILIS, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie Me Hapje LILIS, Efekt Druri
129.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje LILIS, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie Me Hapje LILIS, Efekt Druri
129.00

Tavoline ngrenie me hapje LILIS

Syprine efekt druri
Strukture metalike te zeza
Mekanizem hapje fluide

Permasa e mbyllur: 90 x 64 x 75 cm
Permasa e hapur: 120 x 90 x 75 cm

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri
109.00

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri
109.00

Tavoline Ngrenie WILD
Permasa: 120 x 80 x 75 cm
Suprine efekt druri
Material #MDF, 25 mm
Kembe metalike te zeza

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri I Djegur

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri I Djegur
109.00

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri I Djegur

Tavoline Ngrenie WILD, Efekt Druri I Djegur
109.00

Tavoline Ngrenie WILD
Permasa: 120 x 80 x 75 cm
Suprine efekt druri i djegur
Material #MDF, 25 mm
Kembe metalike te zeza

Tavoline BRAVO, E Bardhe

Tavoline BRAVO, E Bardhe
129.00

Tavoline BRAVO, E Bardhe

Tavoline BRAVO, E Bardhe
129.00

Tavoline BRAVO
Ngjyra: E Bardhe
Permasa e mbyllur e tavolines: 30 x 82 x 75 cm
Permasa gjysem e hapur: 102 x 82 x 75 cm
Permasa e hapur e plote: 174 x 82 x 75 cm

Tavoline Ngrenie Me Hapje YENSE

Tavoline Ngrenie Me Hapje YENSE
299.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje YENSE

Tavoline Ngrenie Me Hapje YENSE
299.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje YENSE
Permasa mbyllur:125 x 80 x 75 cm
Permasa hapur: 165 x 80 x 75 cm
Syprine efekt mermer mat
Strukture e zeze

Oferte

Tavoline Ngrenie Me Hapje NIKA LOTUS

Tavoline Ngrenie Me Hapje NIKA LOTUS
349.00 244.30
Oferte

Tavoline Ngrenie Me Hapje NIKA LOTUS

Tavoline Ngrenie Me Hapje NIKA LOTUS
349.00 244.30

Tavoline Ngrenie Me Hapje NIKA LOTUS
Permasa mbyllur: 125 x 80 x 75 cm
Permasa hapur: 165 x 80 x 75 cm
Syprine efekt druri
Strukture metalike e zeze

Tavoline Me Hapje TORIN

Tavoline Me Hapje TORIN
249.00

Tavoline Me Hapje TORIN

Tavoline Me Hapje TORIN
249.00

Tavoline Me Hapje TORIN
Permasa mbyllur: 140 x 80 x 75 cm
Permasa hapur: 180 x 80 x 75 cm
Syprine e bardhe MDF
Strukture druri

Tavoline Ngrenie Rrethore DOBOK Sonota

Tavoline Ngrenie Rrethore DOBOK Sonota
299.00

Tavoline Ngrenie Rrethore DOBOK Sonota

Tavoline Ngrenie Rrethore DOBOK Sonota
299.00

Tavoline Ngrenie Rrethore DOBOK Sonota
Permasa mbyllur: diameter 110, lartesi 77 cm
Permasa hapur: 145 x 110 x 77 cm
Syprine efekt mermeri i erret
Strukture yll, metalike e zeze

Tavoline Ngrenie Me Hapje NATALIA

Tavoline Ngrenie Me Hapje NATALIA
399.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje NATALIA

Tavoline Ngrenie Me Hapje NATALIA
399.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje NATALIA
Permasa mbyllur: 160 x 90 x 75 cm
Permasa hapur: 200 x 90 x75 cm
Syprine efekt mermer
Strukture metalike gri e erret, forme ylli

Tavoline Ngrenie FOLLOW

Tavoline Ngrenie FOLLOW
149.00

Tavoline Ngrenie FOLLOW

Tavoline Ngrenie FOLLOW
149.00

Tavoline ngrenie FOLLOW
Permasa: 160 x 80 x 76 cm
Ngjyra: efekt druri

Tavoline Ngrenie FLORES, E Zeze

Tavoline Ngrenie FLORES, E Zeze
109.00

Tavoline Ngrenie FLORES, E Zeze

Tavoline Ngrenie FLORES, E Zeze
109.00

Tavoline ngrenie FLORES
Syprine xhami
Kembe metalike te zeza
Permasa: 140 x 80 x 750 cm

Tavoline Ngrenie FLORES, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie FLORES, Efekt Druri
109.00

Tavoline Ngrenie FLORES, Efekt Druri

Tavoline Ngrenie FLORES, Efekt Druri
109.00

Tavoline ngrenie FLORES
Syprine xhami
Kembe metalike efekt druri
Permasa: 140 x 80 x 750 cm

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RETRO GUMUS

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RETRO GUMUS
219.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RETRO GUMUS

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RETRO GUMUS
219.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje LINI RETRO GUMUS

Syprine efekt cimento
Strukture metalike te zeza
Mekanizem hapje fluide

Permasa e mbyllur: 138 x 85 x 76 cm
Permasa e hapur: 178 x 85 x 76 cm

Tavoline Ngrenie Me Hapje FILIS

Tavoline Ngrenie Me Hapje FILIS
369.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje FILIS

Tavoline Ngrenie Me Hapje FILIS
369.00

Tavoline Ngrenie Me Hapje FILIS
Permasa e mbyllur: 145 x 90 x 75 cm
Permasa e hapur: 185 x 90 x 75 cm
Syprine material HPL, efekt cimento
Strukture metalike e zeze
Efekt prekje “soft touch”

Tavoline Ngrenie SEAFORD

Tavoline Ngrenie SEAFORD
169.00

Tavoline Ngrenie SEAFORD

Tavoline Ngrenie SEAFORD
169.00

Tavoline Ngrenie SEAFORD
Syprine efekt druri
Strukture metalike e zeze
Permasa: 180 x 90 x 74 cm

Oferte

Syprine NATURALIST REZIN, BROWN WALNUT, 160×85

Syprine NATURALIST REZIN, BROWN WALNUT, 160×85
499.00 274.45
Oferte

Syprine NATURALIST REZIN, BROWN WALNUT, 160×85

Syprine NATURALIST REZIN, BROWN WALNUT, 160×85
499.00 274.45

Syprine NATURALIST me REZIN
Materiali: dru natyral akacie
Permasa: 160×85 cm, trashesia 35mm
Ngjyra: geshtenje kafe

Per sqarim: Kembet e tavolines nuk perfshihen ne kete cmim.

sqAlbanian