fbpx

ZGARA

Grid List

Po shfaqen krejt 13 përfundimet

Zgare Druri 160×190

Zgare Druri 160×190
49.00

Zgare Druri 160×190

Zgare Druri 160×190
49.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 160X190 cm

Zgare Druri 160×200

Zgare Druri 160×200
49.00

Zgare Druri 160×200

Zgare Druri 160×200
49.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 160X200 cm

Zgare Druri 180×200

Zgare Druri 180×200
50.00

Zgare Druri 180×200

Zgare Druri 180×200
50.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 180X200 cm

Zgare Me KONTENITOR 160X190

Zgare Me KONTENITOR 160X190
149.00

Zgare Me KONTENITOR 160X190

Zgare Me KONTENITOR 160X190
149.00

Zgare Me Kontenitor
Strukture dhe mekanizma: metalike
Doga: multistrat elastik
Shtrese e poshtme: fiber
Permasa: 160×190 cm

Zgare Me Kembe 160×200

Zgare Me Kembe 160×200
69.00

Zgare Me Kembe 160×200

Zgare Me Kembe 160×200
69.00

Zgare Me Kembe
Strukture dhe kembe: metalike
Doga: multistrat elastik
Permasa: 160×200 cm

Zgare Druri 90×190

Zgare Druri 90×190
29.00

Zgare Druri 90×190

Zgare Druri 90×190
29.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 90×190 cm

ZGARE DRURI 120X190

ZGARE DRURI 120X190
45.00

ZGARE DRURI 120X190

ZGARE DRURI 120X190
45.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 120X190 cm

Zgare Me KONTENITOR 180×200

Zgare Me KONTENITOR 180×200
179.00

Zgare Me KONTENITOR 180×200

Zgare Me KONTENITOR 180×200
179.00

Zgare Me Kontenitor
Strukture dhe mekanizma: metalike
Doga: multistrat elastik
Shtrese e poshtme: fiber
Permasa: 180×200 cm

Zgare Druri 90×200

Zgare Druri 90×200
29.00

Zgare Druri 90×200

Zgare Druri 90×200
29.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 90×200 cm

Zgare Me Kembe 160×190

Zgare Me Kembe 160×190
69.00

Zgare Me Kembe 160×190

Zgare Me Kembe 160×190
69.00

Zgare Me Kembe
Strukture dhe kembe: metalike
Doga: multistrat elastik
Permasa: 160 x 190 cm

Zgare Me KONTENITOR 120X190

Zgare Me KONTENITOR 120X190
149.00

Zgare Me KONTENITOR 120X190

Zgare Me KONTENITOR 120X190
149.00

Zgare Me Kontenitor
Strukture dhe mekanizma: metalike
Doga: multistrat elastik
Shtrese e poshtme: fiber
Permasa: 120×190 cm

Zgare Me KONTENITOR 160X200

Zgare Me KONTENITOR 160X200
149.00

Zgare Me KONTENITOR 160X200

Zgare Me KONTENITOR 160X200
149.00

Zgare Me Kontenitor
Strukture dhe mekanizma: metalike
Doga: multistrat elastik
Shtrese e poshtme: fiber
Permasa: 160×200 cm

Zgare Druri 80×190

Zgare Druri 80×190
29.00

Zgare Druri 80×190

Zgare Druri 80×190
29.00

ZGARE DRURI
Strukture dhe kembe druri
Permasa: 80×190 cm