fbpx

KREVATE

Grid List

Po shfaqet 31–56 nga 56 përfundimegjithsej

Krevat TRIS I Bardhe, 180×200

Krevat TRIS I Bardhe, 180×200
219.00

Krevat TRIS I Bardhe, 180×200

Krevat TRIS I Bardhe, 180×200
219.00

Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200
  219.00

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200

  Krevat TRIS Gri e Erret, 180×200
  219.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: e bardhe, bezhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat JORDAN Bianco, 180×200

  Krevat JORDAN Bianco, 180×200
  339.00

  Krevat JORDAN Bianco, 180×200

  Krevat JORDAN Bianco, 180×200
  339.00

  Krevat Jordan
  Veshje me cope Eco Pelle/lekure
  Ngjyra: E bardhe
  Permasat: 180x200cm

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat NAPOLI Bianco, 160×200

  Krevat NAPOLI Bianco, 160×200
  179.00

  Krevat NAPOLI Bianco, 160×200

  Krevat NAPOLI Bianco, 160×200
  179.00

  Krevat NAPOLI Bianco
  Materiali: eco pelle
  Permasat: 160 ×200 cm
  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200

  Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200
  229.00

  Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200

  Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200
  229.00

  Krevat PANAJA me Zgare Me Kontenitor
  Permasa: 160 x 200 cm
  Zbukuruar me butona stil ‘Capitone’ dhe efekt gure Swaroski
  Ngjyre: gri

  Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200

  Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200
  199.00

  Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200

  Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200
  199.00

  Krevat PANAJA me Zgare Me Kontenitor
  Permasa: 160 x 200 cm
  Zbukuruar me butona stil ‘Capitone’ dhe efekt gure Swaroski
  Ngjyre: gri

  Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140

  Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140
  149.00

  Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140

  Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140
  149.00

  Krevat Me Zgare Fikse MAJA
  Veshje cope tekstil
  Ngjyre gri
  Permasa e dyshekut: 140 x 200 cm

  Krevat Me Kontenitor KLARA 180

  Krevat Me Kontenitor KLARA 180
  299.00

  Krevat Me Kontenitor KLARA 180

  Krevat Me Kontenitor KLARA 180
  299.00

  Krevat Me Kontenitor KLARA
  Stil “chester”
  Veshje efekt veluto
  Ngjyre gri
  Permasa e dyshekut: 180 x 200 cm

  Krevat Marinari EVEREST, E Bardhe & Dru

  Krevat Marinari EVEREST, E Bardhe & Dru
  399.00

  Krevat Marinari EVEREST, E Bardhe & Dru

  Krevat Marinari EVEREST, E Bardhe & Dru
  399.00

  Krevat Marinari EVEREST

  Ideale per rezidenca universitare, hostele, dhome femijesh, shtepi plazhi, qendra rinore kampingu etj.
  Ngjyra: e bardhe me dru

  Permasa totale: 200 x 160 x 163 cm
  Permasa e vendit te dyshekut larte: 90 x 190 cm
  Permasa e vendit te dyshekut poshte : 135 x 190 cm

  Krevat Marinari EVEREST, Gri

  Krevat Marinari EVEREST, Gri
  399.00

  Krevat Marinari EVEREST, Gri

  Krevat Marinari EVEREST, Gri
  399.00

  Krevat Marinari EVEREST

  Ideale per rezidenca universitare, hostele, dhome femijesh, shtepi plazhi, qendra rinore kampingu etj.
  Ngjyra: gri

  Permasa totale: 200 x 160 x 163 cm
  Permasa e vendit te dyshekut larte: 90 x 190 cm
  Permasa e vendit te dyshekut poshte : 135 x 190 cm

  Krevat Marinari FORESTA, Druri Natyral

  Krevat Marinari FORESTA, Druri Natyral
  249.00

  Krevat Marinari FORESTA, Druri Natyral

  Krevat Marinari FORESTA, Druri Natyral
  249.00

  Krevat Marinari FORESTA

  Ideale per rezidenca universitare, hostele, dhome femijesh, shtepi plazhi, qendra rinore kampingu etj.
  Ngjyre: druri natyral

  Permasa totale: 200 x 100 x 160 cm
  Permasa e vendit te dyshekut: 90 x 190 cm

  Krevat MONICA Bezhe, 160×190

  Krevat MONICA Bezhe, 160×190
  299.00

  Krevat MONICA Bezhe, 160×190

  Krevat MONICA Bezhe, 160×190
  299.00

  Krevat MONICA Bezhe
  Materiali: eco pelle
  Permasat: 160×190 cm
  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Oferte

  Krevat CR7 RIVIERA

  Krevat CR7 RIVIERA
  379.00 265.30
  Oferte

  Krevat CR7 RIVIERA

  Krevat CR7 RIVIERA
  379.00 265.30

  Krevat CR7 RIVIERA
  Ngjyra: mustarde
  Permasa: 160 x190 cm
  Veshje tekstil, me efekt velvet

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  Dhome Gjumi SOLEIL – Krevat

  Dhome Gjumi SOLEIL – Krevat
  199.00

  Dhome Gjumi SOLEIL – Krevat

  Dhome Gjumi SOLEIL – Krevat
  199.00

  Krevat SOLEIL
  Me ndricim led

  Krevat: 204 x 179 x 110 cm
  *(pjesa e dyshekut 160×190 cm)

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat Tek BERGEN DUCA, 90×190

  Krevat Tek BERGEN DUCA, 90×190
  189.00

  Krevat Tek BERGEN DUCA, 90×190

  Krevat Tek BERGEN DUCA, 90×190
  189.00

  Krevat BERGEN DUCA
  Permasa: 90 x 190 cm
  Materiali cope tekstil.

  Dhome Gjumi MERCURY – KREVAT

  Dhome Gjumi MERCURY – KREVAT
  289.00

  Dhome Gjumi MERCURY – KREVAT

  Dhome Gjumi MERCURY – KREVAT
  289.00

  Dhome Gjumi MERCURY – KREVAT
  Permasa: 177 x 213 x 101 cm
  (duhet dyshek 160×200 cm)
  Behet me zgare fikse te posaçme.

  x Ne kete cmim nuk perfshihet zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi NORA – KREVAT

  Dhome Gjumi NORA – KREVAT
  309.00

  Dhome Gjumi NORA – KREVAT

  Dhome Gjumi NORA – KREVAT
  309.00

  Dhome Gjumi NORA – KREVAT
  Punim i gdhendjeve me espans.
  Koka e krevatit eshte e veshur me veluto.
  Permasa: 160 × 200 cm

  x Ne kete cmim nuk perfshihen zgara dhe dysheku.

  Dhome Gjumi SVETLANA – KREVAT

  Dhome Gjumi SVETLANA – KREVAT
  389.00

  Dhome Gjumi SVETLANA – KREVAT

  Dhome Gjumi SVETLANA – KREVAT
  389.00

  Dhome Gjumi SVETLANA – KREVAT
  Permasa: : 260 x 215 cm (permasa e dyshekut duhet 160×200 cm)

  Dhome Gjumi MOZART – KREVAT

  Dhome Gjumi MOZART – KREVAT
  279.00

  Dhome Gjumi MOZART – KREVAT

  Dhome Gjumi MOZART – KREVAT
  279.00

  Dhome Gjumi MOZART – KREVAT
  Permasa: 160×200 cm
  Me drite led.

  Dhome Gjumi ATOM – KREVAT

  Dhome Gjumi ATOM – KREVAT
  249.00

  Dhome Gjumi ATOM – KREVAT

  Dhome Gjumi ATOM – KREVAT
  249.00

  Dhome Gjumi ATOM – KREVAT
  Permasa: 160×190 cm

  Dhome Gjumi LEA – KREVAT

  Dhome Gjumi LEA – KREVAT
  269.00

  Dhome Gjumi LEA – KREVAT

  Dhome Gjumi LEA – KREVAT
  269.00

  Dhome Gjumi LEA – KREVAT
  Permasa: 160 x 190 cm
  Me veshje eco pelle, efekt nabuk.
  Ngjyra: tortora

  Dhome Gjumi FROZEN – KREVAT

  Dhome Gjumi FROZEN – KREVAT
  229.00

  Dhome Gjumi FROZEN – KREVAT

  Dhome Gjumi FROZEN – KREVAT
  229.00

  Dhome Gjumi FROZEN – KREVAT

  Permasa: 160 x 190 cm
  Ngjyra: E bardhe
  Me veshje Eco Pelle

  x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  169.00

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190

  Krevat TRIS Tek, Bezhe 90×190
  169.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, e bardhe dhe tortora
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare druri me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190
  169.00

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190

  Krevat TRIS Tek, Tortora 90×190
  169.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 90×190 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare druri me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.

  Krevat TRIS, Tortora 180×200

  Krevat TRIS, Tortora 180×200
  219.00

  Krevat TRIS, Tortora 180×200

  Krevat TRIS, Tortora 180×200
  219.00

  Krevat TRIS me veshje cope eco pelle/lekure ekologjike.
  Permasat: 180×200 cm

 • Vjen edhe ne versionet: gri e erret, bezhe dhe i bardhe
 • x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

  * Per sqarim – Ky model pranon:
  – Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
  – Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

  Krevat NAXOS, I bardhe

  Krevat NAXOS, I bardhe
  369.00

  Krevat NAXOS, I bardhe

  Krevat NAXOS, I bardhe
  369.00

  Permasat: 165×45.5 – 101×204.5cm

  sqAlbanian