fbpx

DOLLAPE

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 35 përfundimegjithsej

Dollap LEGOLAS, 2 Kapake

Dollap LEGOLAS, 2 Kapake
79.00

Dollap LEGOLAS, 2 Kapake

Dollap LEGOLAS, 2 Kapake
79.00

Dollap LEGOLAS

Me dy kapake.
Ngjyra: Efekt druri & e bardhe.
Permasat: 80x197x54cm

Dollap LEGOLAS, 3 Kapake

Dollap LEGOLAS, 3 Kapake
159.00

Dollap LEGOLAS, 3 Kapake

Dollap LEGOLAS, 3 Kapake
159.00

Dollap LEGOLAS

Me tre kapake.
Ngjyra: Efekt druri & e bardhe.
Permasat: 119x197x54cm

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
19.00

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
19.00

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 40
Ngjyre: E bardhe
Permasa: 40x40x50.5 cm

x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
x NUK perfshihen kapaket.

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 2 KANATE

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 2 KANATE
219.00

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 2 KANATE

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 2 KANATE
219.00

Dollap me 2 kanate SAURON
Material: MDF akrilik
Ngjyra: E bardhe me lluster

Permasat:
Gjatesia 105 cm
Gjeresia 60 cm
Lartesia 210 cm

Dollap SLIDER 180

Dollap SLIDER 180
309.00

Dollap SLIDER 180

Dollap SLIDER 180
309.00

Dollap SLIDER 180

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 180 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

Dhome Gjumi LUTHIEN – Dollap

Dhome Gjumi LUTHIEN – Dollap
115.00

Dhome Gjumi LUTHIEN – Dollap

Dhome Gjumi LUTHIEN – Dollap
115.00

Dollap Luthien me 2 ante dhe doreze te fshehur

Permasat: 90x200x56cm

Dhome Gjumi MIYUKI – DOLLAP

Dhome Gjumi MIYUKI – DOLLAP
399.00

Dhome Gjumi MIYUKI – DOLLAP

Dhome Gjumi MIYUKI – DOLLAP
399.00

Dhome Gjumi MIYUKI – DOLLAP
Permasa: 272x63x240 cm
Me dyer me shina dhe pasqyre.

Dollap SLIDER 150

Dollap SLIDER 150
269.00

Dollap SLIDER 150

Dollap SLIDER 150
269.00

Dollap SLIDER 150

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 150 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

Dhome Gjumi HALDIR – DOLLAP 4A

Dhome Gjumi HALDIR – DOLLAP 4A
249.00

Dhome Gjumi HALDIR – DOLLAP 4A

Dhome Gjumi HALDIR – DOLLAP 4A
249.00

Dollapi Haldir 4A
Permasa:190x56x209 cm

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 3 KANATE

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 3 KANATE
339.00

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 3 KANATE

Dhome Gjumi SAURON – DOLLAP 3 KANATE
339.00

Dollap me 3 kanate SAURON
Material: MDF akrilik
Ngjyra: E bardhe me lluster
Permasat: 180x210x60cm

Dhome Gjumi DEBORAH – DOLLAP

Dhome Gjumi DEBORAH – DOLLAP
375.00

Dhome Gjumi DEBORAH – DOLLAP

Dhome Gjumi DEBORAH – DOLLAP
375.00

Dollap shine, me dy dyer dhe dy pasqyra.
Permasa: 250x58x220 cm

Dollap GELAR

Dollap GELAR
229.00

Dollap GELAR

Dollap GELAR
229.00

Ngjyra: e bardhe total
Permasa: 203.4 x 49.5 x 155 cm

Dhome Gjumi MERCURY – DOLLAP

Dhome Gjumi MERCURY – DOLLAP
429.00

Dhome Gjumi MERCURY – DOLLAP

Dhome Gjumi MERCURY – DOLLAP
429.00

Dhome Gjumi MERCURY – DOLLAP
Dollapi eshte me kapake me shine dhe pasqyre.
Permasat: 250 x 58 x 223 cm

Dhome Gjumi NORA – DOLLAP

Dhome Gjumi NORA – DOLLAP
459.00

Dhome Gjumi NORA – DOLLAP

Dhome Gjumi NORA – DOLLAP
459.00

Dhome Gjumi NORA – DOLLAP
Me 6 kapake.
Punim i gdhendjeve me espans.
Me sistem soft closing te dyerve.
Permasa: 250 x 51 x 203 cm

Dhome Gjumi AGATHA – DOLLAP

Dhome Gjumi AGATHA – DOLLAP
399.00

Dhome Gjumi AGATHA – DOLLAP

Dhome Gjumi AGATHA – DOLLAP
399.00

Dhome Gjumi AGATHA – DOLLAP
Permasa: 272 x 64 x 242 cm
Me dyer me shina dhe pasqyra.

Dhome Gjumi URBAN – DOLLAP

Dhome Gjumi URBAN – DOLLAP
379.00

Dhome Gjumi URBAN – DOLLAP

Dhome Gjumi URBAN – DOLLAP
379.00

Dhome Gjumi URBAN – DOLLAP
Permasa: 272 x 64 x 242 cm
Me dyer me shina dhe pasqyre.

Dhome Gjumi SVETLANA – DOLLAP

Dhome Gjumi SVETLANA – DOLLAP
499.00

Dhome Gjumi SVETLANA – DOLLAP

Dhome Gjumi SVETLANA – DOLLAP
499.00

Dhome Gjumi SVETLANA – DOLLAP
Permasa: 255 x 58 x 220 cm

Dhome Gjumi SAVANA – DOLLAP

Dhome Gjumi SAVANA – DOLLAP
329.00

Dhome Gjumi SAVANA – DOLLAP

Dhome Gjumi SAVANA – DOLLAP
329.00

Dhome Gjumi SAVANA – DOLLAP
Permasa: 250x58x221 cm
Me dyer me shine dhe pasqyre.

Dhome Gjumi MOZART – DOLLAP

Dhome Gjumi MOZART – DOLLAP
459.00

Dhome Gjumi MOZART – DOLLAP

Dhome Gjumi MOZART – DOLLAP
459.00

Dhome Gjumi MOZART – DOLLAP
Permasa: 250x58x220 cm

Dhome Gjumi ATOM – DOLLAP

Dhome Gjumi ATOM – DOLLAP
499.00

Dhome Gjumi ATOM – DOLLAP

Dhome Gjumi ATOM – DOLLAP
499.00

Dhome Gjumi ATOM – DOLLAP
Permasa: 272x64x241 cm
Me dyer me shine dhe pasqyre.

Dhome Gjumi FROZEN – DOLLAP

Dhome Gjumi FROZEN – DOLLAP
489.00

Dhome Gjumi FROZEN – DOLLAP

Dhome Gjumi FROZEN – DOLLAP
489.00

Dhome Gjumi FROZEN – DOLLAP

Ngjyra: E bardhe e llakuar
Permasa: 272 x 60 x 240 cm
Me tre ndarje, me pasqyre, me kanate me shina.

Dhome Gjumi KIM – DOLLAP

Dhome Gjumi KIM – DOLLAP
379.00

Dhome Gjumi KIM – DOLLAP

Dhome Gjumi KIM – DOLLAP
379.00

Dhome Gjumi KIM – DOLLAP
Ngjyra: efekt druri dhe druri i hapur
Permasa: 178.4 x 62.2 x 217.3 cm

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP GRI

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP GRI
209.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP GRI

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP GRI
209.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP
Ngjyra: kasa efekt druri me kanata gri e erret
Me 3 kanate.
Permasa: 141 x 55.3 x 216 cm

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP, shampanje

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP, shampanje
209.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP, shampanje

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOLLAP, shampanje
209.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – DOPLLAP
Ngjyra: kasa efekt druri me kanata shampanje
Me 3 kanate.
Permasa: 141 x 55.3 x 216 cm

Dhome Gjumi LUNA – Dollap

Dhome Gjumi LUNA – Dollap
679.00

Dhome Gjumi LUNA – Dollap

Dhome Gjumi LUNA – Dollap
679.00

Dhome Gjumi LUNA – Dollap

Permasa: 250 x 61.5 x 211.5 cm

Dollap SLIDER 120

Dollap SLIDER 120
229.00

Dollap SLIDER 120

Dollap SLIDER 120
229.00

Dollap SLIDER 120

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 120 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

Dollap SLIDER 100

Dollap SLIDER 100
189.00

Dollap SLIDER 100

Dollap SLIDER 100
189.00

Dollap SLIDER 100

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 100 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80

Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
9.00

Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80

Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
9.00

Dollap Modular KREO – KAPAKE PENSILE 40/80
Me mekanizem “soft-closing”
Ngjyra: E Bardhe e llakuar
Material: MCF sipas standartit europian, 16 mm.
Permasa: 39.7×39.7×1.6 cm

x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
x NUK perfshihen struktura, raftet ndarese apo pensilet.

Dollapi Modular KREO – KASETIERE

Dollapi Modular KREO – KASETIERE
39.00

Dollapi Modular KREO – KASETIERE

Dollapi Modular KREO – KASETIERE
39.00

Dollapi Modular KREO – KASETIERE me 2 sirtare
Me mekanizem “soft closing”
Ngjyra: E Bardhe me lluster
Material: MCF sipas standartit europian, 16 mm.
Permasa: 76.8x42x36 cm

x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
x NUK perfshihen struktura, dyert, raftet ndarese apo pensilet.

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
26.00

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
26.00

Dollap Modular KREO – STRUKTURE PENSILE 80
Ngjyre: E bardhe
Permasa: 80x40x50.5 cm

x Ne kete cmim perfshihen vetem elementet e fotos se pare.
x NUK perfshihen kapaket.