fbpx

DIVANE

Grid List

Showing all 24 results

Oferte

Stol BENCH KJP, Gri

Stol BENCH KJP, Gri
79.00 49.00
Oferte

Stol BENCH KJP, Gri

Stol BENCH KJP, Gri
79.00 49.00

Stol BENCH KJP
Veshje veluto gri
Kembe te zeza
Permasa: 100 x 36 x 43 cm

Oferte

Pupe PORCINO, Jeshile

Pupe PORCINO, Jeshile
39.00 22.00
Oferte

Pupe PORCINO, Jeshile

Pupe PORCINO, Jeshile
39.00 22.00

Pupe PORCINO
Ngjyre jeshile
Veshje boucle/efekt lesh deleje
Stukture metalike e zeze
Permasa: 35 x 38 cm

Oferte

Poltrone TIFFANY

Poltrone TIFFANY
189.00 99.23
Oferte

Poltrone TIFFANY

Poltrone TIFFANY
189.00 99.23

Poltrone TIFFANY
Permasa: 66 x 65 x 33 cm
Veshje efekt boucle
Ngjyra e bardhe
Strukture metalike, e zeze

Oferte

Poltron LOUVRE

Poltron LOUVRE
199.00 99.50
Oferte

Poltron LOUVRE

Poltron LOUVRE
199.00 99.50

Poltron LOUVRE
Permasa: 66 x 55 x 43/70 cm
Veshje efekt veluto, gri
Strukture metalike, e zeze
Rrotullim 360 grade

Oferte

Divan SATOSHI, Grey

Divan SATOSHI, Grey
259.00 199.43
Oferte

Divan SATOSHI, Grey

Divan SATOSHI, Grey
259.00 199.43

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyra: gri

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 sasi: nga 259 euro behet: 199 euro
Per 2 ose me shume: nga 259 euro, behet: 139 euro copa

*Per sqarim:
Per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Kolltuk/Krevat Fanatik Fotelja, Viena 11/10

Kolltuk/Krevat Fanatik Fotelja, Viena 11/10
299.00 247.87
Oferte

Kolltuk/Krevat Fanatik Fotelja, Viena 11/10

Kolltuk/Krevat Fanatik Fotelja, Viena 11/10
299.00 247.87

Kolltuk/Krevat Fanatik Fotelja, Viena 11/10

Permasa: 92 x 98 x 86 cm
Vendit te fjetjes: 90 x 190 cm

Topperi nuk perfshihet ne kete cmim, por e disponojme ne dy versione:
Topper Normal 90×190 cm
Topper Memory 90×190 cm

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3
249.00

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3

Kolltuk CHARLIE, Bezhe Paris 3
249.00

Ngjyre: Bezhe Paris 3
Materiali: Mikrofiber
Permasa: 90 x 90 cm

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3
389.00

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3

Divan Tresh CHARLIE, Bezhe Paris 3
389.00

Ngjyre: Bezhe Paris 3
Materiali: Mikrofiber
Permasa: 206 x 90 cm

Oferte

Divan SATOSHI, Beige

Divan SATOSHI, Beige
259.00 199.43
Oferte

Divan SATOSHI, Beige

Divan SATOSHI, Beige
259.00 199.43

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyra: bezhe

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 sasi: nga 259 euro behet: 199 euro
Per 2 ose me shume: nga 259 euro, behet: 139 euro copa

*Per sqarim:
Per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Divan Tresh CADOR

Divan Tresh CADOR
499.00

Divan Tresh CADOR

Divan Tresh CADOR
499.00

Divan Tresh CADOR

Fale mekanizmave shtytës të shpinës divani shndërrohet edhe si vend për fjetje.
Ka strukturë dru ahu.
Materiali i copes është efekt nabuk, ngjyrë tortora dhe pastrohet lehtësisht në sipërfaqe.

Permasa: 220×100 cm
Pjesa e uljes: 56 cm
Kur hapet: 85 cm

Oferte

Set Divan + Pupe BEST, Beige

Set Divan + Pupe BEST, Beige
299.00 189.00
Oferte

Set Divan + Pupe BEST, Beige

Set Divan + Pupe BEST, Beige
299.00 189.00

Set Divan + Pupe KJCT024
Permasa: 190 x 75 x 80 cm
Materiali: efekt linoje
Kembe druri
Ngjyra: bezhe

Oferte

Divan SATOSHI, Olive

Divan SATOSHI, Olive
259.00 199.43
Oferte

Divan SATOSHI, Olive

Divan SATOSHI, Olive
259.00 199.43

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: e ullinjte

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 sasi: nga 259 euro behet: 199 euro
Per 2 ose me shume: nga 259 euro, behet: 139 euro copa

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Stol GLORY Blu

Stol GLORY Blu
79.00

Stol GLORY Blu

Stol GLORY Blu
79.00

Stol GLORY
E pershtatshme ne korridore dhe dhoma gjumi
Ngjyre: blu
Veshje veluto
Kembe druri, te zeza
Permasa: 95 x 38 x 45 cm

Oferte

Poltron BONET

Poltron BONET
219.00 109.50
Oferte

Poltron BONET

Poltron BONET
219.00 109.50

Poltron BONET
Permasa: 67 x 50 x 46 cm
Veshje eco pelle
Ngjyra konjak
Strukture metalike, e zeze
Rrotullim 360 grade

Oferte

Kolltuk Me Hapje QUARK, Grey

Kolltuk Me Hapje QUARK, Grey
269.00 169.01
Oferte

Kolltuk Me Hapje QUARK, Grey

Kolltuk Me Hapje QUARK, Grey
269.00 169.01

Kolltuk Me Hapje QUARK
Material tekstil
Me mekanizem hapje per fjetje
Ngjyra: gri
Permasa: 90 x 92 x 90 cm
Vend fjetje: 80 x 190 x 40 cm

Oferte

Divan Dysh Me Hapje QUARK, Beige

Divan Dysh Me Hapje QUARK, Beige
399.00 249.02
Oferte

Divan Dysh Me Hapje QUARK, Beige

Divan Dysh Me Hapje QUARK, Beige
399.00 249.02

Divan Dysh Me Hapje QUARK
Me mekanize hapje per fjetje
Material tekstil
Ngjyra: bezhe
Permasa: 160 x 93 x 89 cm
Vend fjetje: 150 x 190 cm

Oferte

Divan SATOSHI, Brown

Divan SATOSHI, Brown
259.00 199.43
Oferte

Divan SATOSHI, Brown

Divan SATOSHI, Brown
259.00 199.43

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: kafe

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 sasi: nga 259 euro behet: 199 euro
Per 2 ose me shume: nga 259 euro, behet: 139 euro copa

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Divan SATOSHI, Brick

Divan SATOSHI, Brick
259.00 199.43
Oferte

Divan SATOSHI, Brick

Divan SATOSHI, Brick
259.00 199.43

Divan me hapje, SATOSHI
Ngjyre: tulle

Divan: 64 cm x 208 cm
Vend fjetje: 100 cm x 190 cm

I disponueshem ne 6 ngjyra
Strukture dhe kembe hekur
Kembe perforcuese ne shpinore per te mbajtur peshen ne pozicionin e hapur

Per 1 sasi: nga 259 euro behet: 199 euro
Per 2 ose me shume: nga 259 euro, behet: 139 euro copa

*Per sqarim:
Materiali i copes eshte velvet dhe per shkak te ndricimit copa reflekton ne nuanca te ndryshme.

Oferte

Set Modular Divan Tresh + Pupe CAMEL, Dark Orange

Set Modular Divan Tresh + Pupe CAMEL, Dark Orange
1,499.00 998.93
Oferte

Set Modular Divan Tresh + Pupe CAMEL, Dark Orange

Set Modular Divan Tresh + Pupe CAMEL, Dark Orange
1,499.00 998.93

Set Modular Divan Tresh + Pupe CAMEL
Permasat: 92 x92 x 67 cm
Ngjyre: Portokall i erret

Divan Tresh BODRUM, White

Divan Tresh BODRUM, White
999.00

Divan Tresh BODRUM, White

Divan Tresh BODRUM, White
999.00

Divan Tresh BODRUM

Permasa: 240 x 90 x 72 cm
Ngjyra: e bardhe
Veshje boucle/efekt lesh deleje

Oferte

Poltrone Lounge SLINKY

Poltrone Lounge SLINKY
279.00 186.93
Oferte

Poltrone Lounge SLINKY

Poltrone Lounge SLINKY
279.00 186.93

Poltrone Lounge SLINKY
Ngjyra: gri
Veshje veluto
Permasa: 170 x 60 x 82 cm

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
549.00

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
549.00

Divani Tresh Me Hapje HEKTOR Jerry
Ngjyra: tortora
Strukture: dru ahu, multistrat
Material: cope mikrofiber
Mund të hapet lehtesisht dhe te shnderrohet ne krevat.

Permasa: 240 x 90 cm

Kolltuk HEKTOR Jerry

Kolltuk HEKTOR Jerry
269.00

Kolltuk HEKTOR Jerry

Kolltuk HEKTOR Jerry
269.00

Kolltuk HEKTOR Jerry
Ngjyra: tortora
Strukture: dru ahu, multistrat
Material: cope mikrofiber
Permasa: 70 × 90 cm

Divan/Krevat DAVIS, Gri

Divan/Krevat DAVIS, Gri
749.00

Divan/Krevat DAVIS, Gri

Divan/Krevat DAVIS, Gri
749.00

Divan/Krevat DAVIS
Me zgare dhe dyshek
Materiali: kadife e bute
Ngjyra: turkeze
Permasa si divan: 180 x 100 cm
Permasa si krevat: 140 x 190 cm

en_USEnglish