fbpx

Product Details

Dhome Gjumi ALBINA

999.00

Dhome Gjumi ALBINA

Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.

Permasat:
Dollapi: 250 x 66,4 x 213 cm
Krevati: 174 x 208 x 119 cm (160×200 cm nga brenda)
Komo: 105 x 44 x 77 cm
Pasqyra: 59 x 90 cm
Komodina: 60 x 44 x 48 cm

7 in stock

Category:

Share