fbpx

Detaje Produkti

Dhome Gjumi LIZBON

1,049.00

Dhome Gjumi LIZBON

Bashke me zgaren fikse me boshte metalike dhe fibra.

Permasat:
Dollapi: 245 x 67 x 213 cm
Krevati: 172 x 207,5 x 110 cm
Komo: 102,5 x 46,5 x 81,5 cm
Pasqyra: 65 x 65 cm
Komodina: 60 x 46,5 x 47 cm

7 stok

Kategori:

Share