fbpx

KENDE

Grid List

Showing 1–30 of 79 results

Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas

Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas
659.00

Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas

Kend CHARLIE, Grey Paris – Majtas
659.00

Kendi CHARLIE
Materiali: mikrofiber cilesore
Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

Ngjyra: Grey Paris
Krahu: Majtas
Përmasat: 262×165 cm

Kend Modular PORTOFINO – POUFFE

Kend Modular PORTOFINO – POUFFE
179.00

Kend Modular PORTOFINO – POUFFE

Kend Modular PORTOFINO – POUFFE
179.00

Kendi modular PORTOFINO vjen ne ngjyre bezhe!
Nëpërmjet 4 moduleve dhe 1 pupe
ai ofron mundësi të pafundme konfigurimi:

Modul PUPE
P: 90×62 cm

Lartesia e ndenjeses nga toka eshte 43 cm.
Material i copes, mikrofiber.

Kend CHARLIE, Grey Paris – Djathtas

Kend CHARLIE, Grey Paris – Djathtas
659.00

Kend CHARLIE, Grey Paris – Djathtas

Kend CHARLIE, Grey Paris – Djathtas
659.00

Kendi CHARLIE
Materiali: mikrofiber cilesore
Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

Ngjyra: Grey Paris
Krahu: Djathtas
Përmasat: 262×165 cm

Oferte

Kend MIRAMAX RIO – Djathtas

Kend MIRAMAX RIO – Djathtas
629.00 499.43
Oferte

Kend MIRAMAX RIO – Djathtas

Kend MIRAMAX RIO – Djathtas
629.00 499.43

Kend MIRAMAX RIO
Stil me kuadrata dhe kembe metalike
Ngjyra: kafe me ujera
Permasa: 280 x 220 cm

Oferte

ROGERS Gri – Modul ISHULL Djathtas

ROGERS Gri – Modul ISHULL Djathtas
379.00 198.82
Oferte

ROGERS Gri – Modul ISHULL Djathtas

ROGERS Gri – Modul ISHULL Djathtas
379.00 198.82

ROGERS, Modul ISHULL Djathtas
Ngjyra: gri
Permasa: 150 x 90 x 71 cm
Lartësia e uljes nga toka ështe 40 cm.
Gjerësia e uljes është 58 cm

Kend CHARLIE, Light Beige – Majtas

Kend CHARLIE, Light Beige – Majtas
659.00

Kend CHARLIE, Light Beige – Majtas

Kend CHARLIE, Light Beige – Majtas
659.00

Kendi CHARLIE
Materiali: mikrofiber cilesore
Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

Ngjyra: Light Beige
Krahu: Majtas
Përmasat: 262×165 cm

Oferte

Kend PRATIKO, Gri E Erret

Kend PRATIKO, Gri E Erret
799.00 499.00
Oferte

Kend PRATIKO, Gri E Erret

Kend PRATIKO, Gri E Erret
799.00 499.00

Kend PRATIKO
Vend fjetje , fal rrotave të vogla të cilat e bëjnë shumë të lehtë
lëvizjen e divanit
Permasa: 210 x 285 cm
Vendit të fjetjes: 167 x 190 cm

Oferte

Kend HIROKO Majyme 12 – Djathtas

Kend HIROKO Majyme 12 – Djathtas
949.00 649.02
Oferte

Kend HIROKO Majyme 12 – Djathtas

Kend HIROKO Majyme 12 – Djathtas
949.00 649.02

Kend HIROKO Majyme 12
Me opsion hapje per fjetje
Me kontenitor
Ngjyra: blu
Permasa: 300 x 190 cm

Kend Modular PORTOFINO – MODUL GADISHULL, Djathtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL GADISHULL, Djathtas
439.00

Kend Modular PORTOFINO – MODUL GADISHULL, Djathtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL GADISHULL, Djathtas
439.00

Kendi modular PORTOFINO vjen ne ngjyre bezhe!
Nëpërmjet 4 moduleve dhe 1 pupe
ai ofron mundësi të pafundme konfigurimi:

Modul GADISHUL
P: 92×190 cm

Lartesia e ndenjeses nga toka eshte 43 cm.
Material i copes, mikrofiber.

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Djathtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Djathtas
439.00

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Djathtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Djathtas
439.00

Kendi modular PORTOFINO vjen ne ngjyre bezhe!
Nëpërmjet 4 moduleve dhe 1 pupe
ai ofron mundësi të pafundme konfigurimi:

Moduli DYSH
P 190×100 cm

Lartesia e ndenjeses nga toka eshte 43 cm.
Material i copes, mikrofiber.

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Majtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Majtas
439.00

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Majtas

Kend Modular PORTOFINO – MODUL DYSH, Majtas
439.00

Kendi modular PORTOFINO vjen ne ngjyre bezhe!
Nëpërmjet 4 moduleve dhe 1 pupe
ai ofron mundësi të pafundme konfigurimi:

Moduli DYSH
P 190×100 cm

Lartesia e ndenjeses nga toka eshte 43 cm.
Material i copes, mikrofiber.

Oferte

ROGERS Jeshil – Modul GADISHULL Djathtas

ROGERS Jeshil – Modul GADISHULL Djathtas
499.00 259.33
Oferte

ROGERS Jeshil – Modul GADISHULL Djathtas

ROGERS Jeshil – Modul GADISHULL Djathtas
499.00 259.33

ROGERS, Modul Gadishull Djathtas
Ngjyra: jeshil
Permasa: 173 x 90 x 71 cm
Lartësia e uljes nga toka ështe 40 cm.
Gjerësia e uljes është 58 cm

Oferte

ROGERS, Gri – Modul TEK

ROGERS, Gri – Modul TEK
279.00 148.85
Oferte

ROGERS, Gri – Modul TEK

ROGERS, Gri – Modul TEK
279.00 148.85

ROGERS, Modul TEK
Ngjyra: gri
Permasa: 73 x 90 x 71 cm
Lartësia e uljes nga toka ështe 40 cm.
Gjerësia e uljes është 58 cm

Kend SIGMAR, Gri 3×3

Kend SIGMAR, Gri 3×3
1,299.00

Kend SIGMAR, Gri 3×3

Kend SIGMAR, Gri 3×3
1,299.00

Kend SIGMAR
Ngjyre: Silver
Permasa: 300 x 300 cm
Falë sfungjerit me dendësi 33 kg/m3, SIGMAR ofron rehati maksimale.
Material cope mikrofibër, pastrohet lehtësisht në sipërfaqe, efekt lëkure e butë.
Me anë të mekanizmave shtytës të shpinës këndi shndërrohet ne 2 vende për fjetje.
Ka strukturë dru ahu multistrat dhe këmbë metalike te zeza.

Kend CARRERAS Bezhe – Djathtas

Kend CARRERAS Bezhe – Djathtas
769.00

Kend CARRERAS Bezhe – Djathtas

Kend CARRERAS Bezhe – Djathtas
769.00

Kend CARRERAS
Ngjyra: Bezhe (paris 3)
Materiali: Mikrofiber
Permasa: 262 x 225 cm

Kend KUSAMA Mente – Majtas

Kend KUSAMA Mente – Majtas
1,399.00

Kend KUSAMA Mente – Majtas

Kend KUSAMA Mente – Majtas
1,399.00

Kendi KUSAMA, me një design unik.

 • Permasa: 320×240 cm
 • Ka mekanizma shtytës të shpinës qe e shnderrojne edhe si vend për fjetje
 • Strukture: dru ahu multistrat
 • Kembet: metalike
 • Materiali i copes: mikrofibër
 • Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas
  659.00

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas

  Kend CHARLIE, Light Beige – Djathtas
  659.00

  Kendi CHARLIE
  Materiali: mikrofiber cilesore
  Veshja e jastekeve te siperm dhe te poshtem mund të hiqen dhe të lahen.

  Ngjyra: Light Beige
  Krahu: Djathtas
  Përmasat: 262×165 cm

  Oferte

  Kend NAKATA, Bezhe – Djathtas

  Kend NAKATA, Bezhe – Djathtas
  849.00 629.02
  Oferte

  Kend NAKATA, Bezhe – Djathtas

  Kend NAKATA, Bezhe – Djathtas
  849.00 629.02

  Kend NAKATA
  Permasa: 280 x 190 cm
  Materiali: ndalon asorbimin e lengjeve ne momentin e pare qe bien ne kontakt me copen.
  Model me hapje që mundeson hapesire per fjetje
  Me kontenitor

  Kend/Divan +Pupe, Me Pupla, FLAMINGO

  Kend/Divan +Pupe, Me Pupla, FLAMINGO
  1,499.00

  Kend/Divan +Pupe, Me Pupla, FLAMINGO

  Kend/Divan +Pupe, Me Pupla, FLAMINGO
  1,499.00

  Kend/Divan +Pupe, FLAMINGO
  Si asnje tjeter, MBUSHJE ME PUPLA!

  Permasa kend: 282 x 180 cm
  Permasa divan: 280 x 100 cm

  Pupe: 80 x 80 cm

  Gjeresia ne ulje 70 cm
  Gjeresia ne ulje pa jasteket 82 cm

  Material velvet me damare dhe refleks.

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Majtas

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Majtas
  1,199.00

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Majtas

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Majtas
  1,199.00

  Kend PLAZA
  Me shpinore te levizshme qe mundesojne krijimin e nje vend fjetje
  Permasa: 300 x 220 cm
  Material tekstil me thurje
  Ngjyra: gri

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Djathtas

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Djathtas
  1,199.00

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Djathtas

  Kend PLAZA Nobilia 84 – Djathtas
  1,199.00

  Kend PLAZA
  Me shpinore te levizshme qe mundesojne krijimin e nje vend fjetje
  Permasa: 300 x 220 cm
  Material tekstil me thurje
  Ngjyra: gri

  Kend ORTEGA – Djathtas

  Kend ORTEGA – Djathtas
  599.00

  Kend ORTEGA – Djathtas

  Kend ORTEGA – Djathtas
  599.00

  Kend ORTEGA
  Permasa: 260 x 143 cm
  Material tekstil
  Njyra: gri

  Oferte

  Kendi BELEN Nobilia 06 – Majtas

  Kendi BELEN Nobilia 06 – Majtas
  899.00 764.15
  Oferte

  Kendi BELEN Nobilia 06 – Majtas

  Kendi BELEN Nobilia 06 – Majtas
  899.00 764.15

  Kendi BELEN
  Superfunksional, shnderrohet ne krevat, ka pupe me kontenitor, me dy pupa ekstra, mbeshtetese te levizshme te shpines.

  Permasat i mbyllur: 287 x 240 cm, gjeresi 95 cm
  Permasat e fjetjes: 134 x 206 cm
  Ngjyra: bezhe
  Material tekstil me thurje

  Oferte

  Kend DAVID, Bezhe – Reversibel

  Kend DAVID, Bezhe – Reversibel
  469.00 289.00
  Oferte

  Kend DAVID, Bezhe – Reversibel

  Kend DAVID, Bezhe – Reversibel
  469.00 289.00

  Kend DAVID, Reversibel
  Me hapje per fjetje
  Me kontenitor
  Permasa: 230 x 147cm

  Oferte

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Majtas

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Majtas
  799.00 599.01
  Oferte

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Majtas

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Majtas
  799.00 599.01

  Kend KIMONO Soro 83
  Me mekanizem hapje per fjetje
  Me kontenitor
  Ngjyra: bezhe

  Permasa: 285 x180 cm
  Vend fjetje: 150 x 230 cm

  Oferte

  Kend MATIS Nobilia 84 – Majtas

  Kend MATIS Nobilia 84 – Majtas
  949.00 699.03
  Oferte

  Kend MATIS Nobilia 84 – Majtas

  Kend MATIS Nobilia 84 – Majtas
  949.00 699.03

  Kendi MATIS eshte nje prej modeleve me te kerkuara. I dizenjuar per t’ju ofruar komfort, prakticitet si dhe nje ndjesi moderne ambjentit tuaj.
  Kendi hapet lehtesisht dhe shnderrohet ne krevat gjithashtu, eshte i pajisur me kontenitor ne anen e kendit. Mbeshteteset e siperme te kendit jane te levizsshme per te pozicionuar koken dhe shpinen sa me rehat.
  Ne cmim jane te perfshire dhe dy jastek dekorimi.

  Ngjyra: gri

  Materiali: 100% Tekstil me thurje 

  Permasa: 297 cm x 206 cm

  Oferte

  Kend MATIS Nobilia 84, Gri – Djathtas

  Kend MATIS Nobilia 84, Gri – Djathtas
  949.00 699.03
  Oferte

  Kend MATIS Nobilia 84, Gri – Djathtas

  Kend MATIS Nobilia 84, Gri – Djathtas
  949.00 699.03

  Kendi MATIS eshte nje prej modeleve me te kerkuara. I dizenjuar per t’ju ofruar komfort, prakticitet si dhe nje ndjesi moderne ambjentit tuaj.
  Kendi hapet lehtesisht dhe shnderrohet ne krevat gjithashtu, eshte i pajisur me kontenitor ne anen e kendit. Mbeshteteset e siperme te kendit jane te levizsshme per te pozicionuar koken dhe shpinen sa me rehat.
  Ne cmim jane te perfshire dhe dy jastek dekorimi.

  Ngjyra: gri

  Materiali: 100% Tekstil me thurje 

  Permasa: 297 cm x 206 cm

  Oferte

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Djathtas

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Djathtas
  799.00 599.01
  Oferte

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Djathtas

  Kend Me Hapje KIMONO Soro 83, Bezhe – Djathtas
  799.00 599.01

  Kend KIMONO Soro 83
  Me mekanizem hapje per fjetje
  Me kontenitor
  Ngjyra: bezhe

  Permasa: 285 x180 cm
  Vend fjetje: 150 x 230 cm

  Oferte

  Kend NAKATA, Blu – Djathtas

  Kend NAKATA, Blu – Djathtas
  849.00 629.02
  Oferte

  Kend NAKATA, Blu – Djathtas

  Kend NAKATA, Blu – Djathtas
  849.00 629.02

  Kend NAKATA
  Permasa: 280 x 190 cm
  Materiali: ndalon asorbimin e lengjeve ne momentin e pare qe bien ne kontakt me copen.
  Model me hapje që mundeson hapesire per fjetje
  Me kontenitor

  Oferte

  Kend NAKATA, Blu – Majtas

  Kend NAKATA, Blu – Majtas
  849.00 629.02
  Oferte

  Kend NAKATA, Blu – Majtas

  Kend NAKATA, Blu – Majtas
  849.00 629.02

  Kend NAKATA
  Permasa: 280 x 190 cm
  Materiali: ndalon asorbimin e lengjeve ne momentin e pare qe bien ne kontakt me copen.
  Model me hapje që mundeson hapesire per fjetje
  Me kontenitor

  en_USEnglish