fbpx

MOBILJE TV

Grid List

Showing all 27 results

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 197.10
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 220
219.00 197.10

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 220 x 37 x 200 cm

Oferte

Mobilje TV SIMPLE

Mobilje TV SIMPLE
59.00 53.10
Oferte

Mobilje TV SIMPLE

Mobilje TV SIMPLE
59.00 53.10

Mobilje TV SIMPLE
Permasa: 140 x 29 x 37 cm
Efekt druri me te bardhe

Oferte

Mobilje TV ORLANDO

Mobilje TV ORLANDO
129.00 116.10
Oferte

Mobilje TV ORLANDO

Mobilje TV ORLANDO
129.00 116.10

Mobilje TV ORLANDO
Permasa: 200 x 33 x 44 cm
Ngjyra: e bardhe me elemente efekt druri

Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 170.10
Oferte

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175

Mobilje TV LUSIA, Efekt druri dhe e bardhe 175
189.00 170.10

Mobilje TV LUSIA

Mentesha HETTICH

Kolonat qe varen ne mur mund te vendosen,
njera majtas dhe tjetra djathtas ose te dyja nga e njejta ane.

Ngjyra: Efekt druri dhe e bardhe
Permasa: 175 x 37 x 200 cm

Oferte

Mobilje TV HOLLY 1.5

Mobilje TV HOLLY 1.5
139.00 125.10
Oferte

Mobilje TV HOLLY 1.5

Mobilje TV HOLLY 1.5
139.00 125.10

Mobilje TV HOLLY

Me 4 kapake MDF
Ngjyra: e bardhe me shkelqim
Kembe te zeza metalike
Permasa: 150 x 54 x 40 cm

Oferte

Mobilje TV FERRARA – Baze

Mobilje TV FERRARA – Baze
149.00 134.10
Oferte

Mobilje TV FERRARA – Baze

Mobilje TV FERRARA – Baze
149.00 134.10

Ngjyra: Efekt druri me te bardhe
Permasa: 150 x 37 x 170 xm

Oferte

Mobilje TV HALDIR – BAZE

Mobilje TV HALDIR – BAZE
109.00 98.10
Oferte

Mobilje TV HALDIR – BAZE

Mobilje TV HALDIR – BAZE
109.00 98.10

Mobilje TV HALDIR

Gjatesi: 129 cm
Gjeresi: 44 cm
Lartesi: 44 cm

Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri
199.00 179.10
Oferte

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri

Mobilje TV JOY, Efekt Druri & Gri
199.00 179.10

MOBILJE TV JOY
Permasa: 240 x 35 x 137 cm
Ngjyra: efekt druri me antracid

Oferte

Mobilje TV SUSPENSE, E Bardhe/Efekt Druri

Mobilje TV SUSPENSE, E Bardhe/Efekt Druri
99.00 89.10
Oferte

Mobilje TV SUSPENSE, E Bardhe/Efekt Druri

Mobilje TV SUSPENSE, E Bardhe/Efekt Druri
99.00 89.10

Mobilje TV SUSPENSE
Ngjyre: E Bardhe/Efekt Druri
Permasa: 180 x 29 x 32 cm

Oferte

Mobilje TV MIA

Mobilje TV MIA
249.00 224.10
Oferte

Mobilje TV MIA

Mobilje TV MIA
249.00 224.10

Mobilje TV MIA

Permasa: 230 x 40.5 x 56 cm
Me 4 sirtare
Ngjyra: e bardhe me efekt guri vullkanik

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe
329.00

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe

Mobilie TV CATLIN, Efekt Cimento/E Bardhe
329.00

Mobilie TV CATLIN
Ngjyra: Efekt cimento dhe e bardhe.
Me vitrine xhami dhe drita led.
Permasa: 255 x 40 x 190 cm

Oferte

Mobilje TV PAMELA, Antracid

Mobilje TV PAMELA, Antracid
99.00 69.30
Oferte

Mobilje TV PAMELA, Antracid

Mobilje TV PAMELA, Antracid
99.00 69.30

Mobilje TV PAMELA
Permasa: 120 x 35 x 60 cm
Strukture metalike e zeze
Syprina antracid

Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0, Efekt Druri

Mobilje TV HOLLY 2.0, Efekt Druri
219.00 197.10
Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0, Efekt Druri

Mobilje TV HOLLY 2.0, Efekt Druri
219.00 197.10

Mobilje TV HOLLY
Permasa: 200 x 54 x 40 cm

Me 4 kapake
Ngjyra: efekt druri, me kapake MDF me shkelqim
Kembe te zeza metalike

Mobilje TV QUATRO, Efekt Druri/E bardhe

Mobilje TV QUATRO, Efekt Druri/E bardhe
219.00

Mobilje TV QUATRO, Efekt Druri/E bardhe

Mobilje TV QUATRO, Efekt Druri/E bardhe
219.00

Mobilje TV QUATRO
Permasa: 200 x 40 x190 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt druri

Oferte

Mobilje TV TRENTO

Mobilje TV TRENTO
199.00 179.10
Oferte

Mobilje TV TRENTO

Mobilje TV TRENTO
199.00 179.10

Mobilje TV TRENTO
Ngjyra: e bardhe dhe efekt druri
Permasa: 204 x 35 x 177 cm

Set Mobilje TV BRANDSON – VITRINE

Set Mobilje TV BRANDSON – VITRINE
279.00

Set Mobilje TV BRANDSON – VITRINE

Set Mobilje TV BRANDSON – VITRINE
279.00

Set Mobilje TV BRANDSON – VITRINE
Permasa: 81 x 41 x 196 cm
Ngjyra: e bardhe, me doreza te zeza
Me vitrine xhami

Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0

Mobilje TV HOLLY 2.0
219.00 197.10
Oferte

Mobilje TV HOLLY 2.0

Mobilje TV HOLLY 2.0
219.00 197.10

Mobilje TV HOLLY

Me 4 kapake
Ngjyra: e bardhe , me kapake MDF me shkelqim
Kembe te zeza metalike
Permasa: 200 x 54 x 40 cm

Oferte

MOBILJE TV REBECA Plus, Oak/Black

MOBILJE TV REBECA Plus, Oak/Black
349.00 314.10
Oferte

MOBILJE TV REBECA Plus, Oak/Black

MOBILJE TV REBECA Plus, Oak/Black
349.00 314.10

MOBILJE TV REBECA Plus
Permasa: 250 x 42 x 200 cm
Ngjyra: efekt druri me te zeze
Me riga dekorative

Oferte

Mobilje TV LEGO, White

Mobilje TV LEGO, White
399.00 359.10
Oferte

Mobilje TV LEGO, White

Mobilje TV LEGO, White
399.00 359.10

Mobilje TV LEGO
Permasa: 240 x 150 x 40 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt druri vintazh

Oferte

Mobilje TV LEGO, Antracid

Mobilje TV LEGO, Antracid
399.00 359.10
Oferte

Mobilje TV LEGO, Antracid

Mobilje TV LEGO, Antracid
399.00 359.10

Mobilje TV LEGO
Permasa: 240 x 150 x 40 cm
Ngjyra: gri e erret me efekt druri artizanal

Oferte

Mobilje TV REBECA PLUS

Mobilje TV REBECA PLUS
349.00 314.10
Oferte

Mobilje TV REBECA PLUS

Mobilje TV REBECA PLUS
349.00 314.10

MOBILJE TV REBECA
Permasa: 250 x 42 x 200 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe
Me riga dekorative

Oferte

Mobilje TV SUNSET White/Tabilla

Mobilje TV SUNSET White/Tabilla
349.00 314.10
Oferte

Mobilje TV SUNSET White/Tabilla

Mobilje TV SUNSET White/Tabilla
349.00 314.10

Mobilje TV SUNSET White/Tabilla
Permasa 270 x 200 x 40 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt me riga
Me 4 pjese

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe
249.00

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe

Mobilje TV FRONTAL, E Bardhe
249.00

Mobilje TV FRONTAL
Me ndricim Led
Ngjyra: e bardhe
Permasa: 230 x 38.5 x 190 cm

Mobilje TV QUATRO

Mobilje TV QUATRO
219.00

Mobilje TV QUATRO

Mobilje TV QUATRO
219.00

Mobilje TV QUATRO
Permasa: 200 x 33 x 41 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt cimento

Oferte

Mobilje TV LORA

Mobilje TV LORA
289.00 260.10
Oferte

Mobilje TV LORA

Mobilje TV LORA
289.00 260.10

Mobilje TV LORA

Permasa: 240 x 45 x 200 cm
Ngjyra: e bardhe me efekt druri

Oferte

Mobilje TV BIANKA

Mobilje TV BIANKA
449.00 404.10
Oferte

Mobilje TV BIANKA

Mobilje TV BIANKA
449.00 404.10

Mobilje TV BIANKA
Me dy vitrina xhami
Ngjyra: e bardhe dogata me elemente efekt druri

Permasa: 280 x 44 x 200 cm

Set Mobilje TV FREYA OAK – Kredence

Set Mobilje TV FREYA OAK – Kredence
169.00

Set Mobilje TV FREYA OAK – Kredence

Set Mobilje TV FREYA OAK – Kredence
169.00

Kredence FREYA OAK
Ngjyra: efekt druri me te zeze
Permasa: 92 x 39 x 121 cm

en_USEnglish