fbpx

Detaje Produkti

Kend FINESSE Gri – Djathtas

1,299.00

Këndi FINESSE vjen me përmasa ideale 305 x 220 cm

Fal mekanizmave shtytës të shpinores këndi shndërrohet edhe si vend për fjetje.
Ka strukturë dhe këmbë metalike. Copa pastrohet lehtësisht në sipërfaqe.
Ka 4 jastek dekorativ dhe është i disponueshëm vetëm në ngjyrën gri.

Ka stok

Kategori:

Share

sqAlbanian