fbpx

Detaje Produkti

Dyshek FLIP COMFORT 120×190

275.00

Dyshek FLIP COMFORT
Permasa: 120×190 cm

  • Perdoret nga te dy anet
  • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
  • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
  • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta POCKET SPRING
  • S’ka stok

    Kategori:

    Share