fbpx

KOMODINA

Grid List

Po shfaqen krejt 16 përfundimet

Oferte

Komodine STYLE

Komodine STYLE
19.00 15.00
Oferte

Komodine STYLE

Komodine STYLE
19.00 15.00

Gjithmonë e nevojshme pranë krevatit

– këmbë metalike
– efekt ngjyrë druri me konture të zeza

Dimensionet: 29x39x43 cm

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
35.00

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
35.00

Dhome Gjumi HALDIR – KOMODINE
Permasa: 54x40x44 cm

Dhome Gjumi SAURON – KOMODINE

Dhome Gjumi SAURON – KOMODINE
59.00

Dhome Gjumi SAURON – KOMODINE

Dhome Gjumi SAURON – KOMODINE
59.00

Komedine pjese e setit SAURON.

Ngjyra: E bardhe

Materiali: MDF me shkelqim

Permasat: 50x43x41cm

Komedine LEGOLAS, Efekt druri & E Bardhe

Komedine LEGOLAS, Efekt druri & E Bardhe
28.00

Komedine LEGOLAS, Efekt druri & E Bardhe

Komedine LEGOLAS, Efekt druri & E Bardhe
28.00

Komedina LEGOLAS
Ngjyre: Efekt druri & e bardhe.
Permasat: 49.5x42x33.5 cm

Dhome Gjumi KIM – KOMODINE

Dhome Gjumi KIM – KOMODINE
55.00

Dhome Gjumi KIM – KOMODINE

Dhome Gjumi KIM – KOMODINE
55.00

Dhome Gjumi KIM – KOMODINE
Ngjyra: efekt druri dhe druri i hapur
Permasa: 57 x 37 x 47 cm

Dhome Gjumi FLORENCE – KOMODINE

Dhome Gjumi FLORENCE – KOMODINE
69.00

Dhome Gjumi FLORENCE – KOMODINE

Dhome Gjumi FLORENCE – KOMODINE
69.00

Dhome Gjumi FLORENCE – KOMODINE
Me 2 sirtare.
Ngjyra: kapucino e llakuar
Permasa: 50 x 42.6 x 40 cm

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Gri

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Gri
50.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Gri

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Gri
50.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE
Ngjyra: kase efekt druri & kanate gri e erret
Permasa: 46.4 x 39.3 x 45.6 cm

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Shampanje

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Shampanje
50.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Shampanje

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE, Shampanje
50.00

Dhome Gjumi DOMINIKA – KOMODINE
Njgyra: kase efekt druri & kanate ngjyre shampanje
Permasa: 46.4 x 39.3 x 45.6 cm

Komodine THEODORA

Komodine THEODORA
65.00

Komodine THEODORA

Komodine THEODORA
65.00

Komodine THEODORA
Ngjyra: efekt dru i erret
Strukture metalike e zeze
Permasa: 60 x 36.8 x 39 cm

Dhome Gjumi LUNA – Komodine

Dhome Gjumi LUNA – Komodine
119.00

Dhome Gjumi LUNA – Komodine

Dhome Gjumi LUNA – Komodine
119.00

Dhome Gjumi LUNA – Komodine

Permasa: 50 x 39.5 x 95 cm

Komodine LINZ

Komodine LINZ
55.00

Komodine LINZ

Komodine LINZ
55.00

Komodine LINZ
Me dy sirtare.
Ngjyra: gri e erret me lluster dhe efekt druri
Permasa: 50 x 40 x 45 cm

Oferte

Komodine ARWEN

Komodine ARWEN
75.00 56.25
Oferte

Komodine ARWEN

Komodine ARWEN
75.00 56.25

Permasa: 58x53x39 cm

Oferte

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Djathtas

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Djathtas
43.00 34.40
Oferte

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Djathtas

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Djathtas
43.00 34.40

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE
Ngjyra: Efekt druri i erret.
Me dy sirtare.
Permasa: 52x40x50 cm

Oferte

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Majtas

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Majtas
43.00 34.40
Oferte

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Majtas

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE Majtas
43.00 34.40

Dhome Gjumi JULY – KOMODINE
Ngjyra: Efekt druri i erret.
Me dy sirtare.
Permasa: 52x40x50 cm

Komodine NAXOS

Komodine NAXOS
59.00

Komodine NAXOS

Komodine NAXOS
59.00

Komedine pjese seti i dhomes Naxos.

Permasat: 48x46x44cm

Dhome Gjumi LUTHIEN – Komodine

Dhome Gjumi LUTHIEN – Komodine
49.00

Dhome Gjumi LUTHIEN – Komodine

Dhome Gjumi LUTHIEN – Komodine
49.00

Permasat: 50x41x42cm