fbpx

Koleksioni i Mobilieve TV duke filluar nga 59€ shikoni modelet Koleksioni i dhomave të gjumit duke filluar nga 449€ shikoni modelet duke filluar nga 179€ Koleksioni i Dyshekëve Premium shikoni modelet Koleksioni i Këndeve duke filluar nga 279€ shikoni modelet Koleksioni i tavolinave duke filluar nga 79€ shikoni modelet

New Products

Ketu do te gjeni disa nga produktet me te reja.

Oferte

Set Dhome Gjumi MILA, Elvira Bianco

Set Dhome Gjumi MILA, Elvira Bianco
555.00 498.95
Oferte

Set Dhome Gjumi MILA, Elvira Bianco

Set Dhome Gjumi MILA, Elvira Bianco
555.00 498.95

Dhome gjumi minimaliste MILA, Elvira Bianco

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 240 cm
Thellesi 52 cm
Lartesi 237 cm

Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

Ngjyra: elvira bianco
x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

* Vijne ne oferte vetem duke i blere te treja bashke:
1. Dhoma MILA
2. Dyshek ECO ALOE
3. Zgare druri 160 x 200 cm

Nga 765 Euro, behet 599 euro!

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
69.00

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
69.00

Dhome Gjumi SINFONIA – PASQYRE
Permasa: 110 x 75 cm
Forme vezake

Set Dhome Gjumi SINFONIA

Set Dhome Gjumi SINFONIA
1,849.00

Set Dhome Gjumi SINFONIA

Set Dhome Gjumi SINFONIA
1,849.00

Set Dhome Gjumi SINFONIA

Dollap me shine: 272 x 63 x 241 cm

Komo: 131 x 49 x 83 cm
Komodine: 63 x 38 x 50 cm
Pasqyre: 110 x 75 cm

Krevat: 160 x 190 cm

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
379.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
379.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KREVAT
Permasa: 160 x 190 cm (ne pjesen e dyshekut)
Material efekt nabuk
Punim i testieres ne stil “kapitone”

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
279.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
279.00

Dhome Gjumi SINFONIA – KOMO
Permasa: 131 x 49 x 83 cm
Me 3 sirtare
Me doreza te inkorporuara

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
999.00

Dhome Gjumi SINFONIA – DOLLAP
Permasa: 272 x 63 x 241 cm
Mbyllje soft closing
Organizim i brendshem optimal
Me pasqyra asimetrike tek dyert

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
109.00

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
109.00

Dhome Gjumi PADOVA – PASQYRE
Ngjyra: e bardhe me te zeze
Permasa: 79 x 100 x 40 cm

Oferte

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
99.00 69.30
Oferte

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
99.00 69.30

Dhome Gjumi LILY – PASQYRE
Ngjyra: Efekt druri dhe e zeze
Permasa: 80 x 80 x 40 cm

Krevat NAPOLI Bianco, 160×200

Krevat NAPOLI Bianco, 160×200
179.00

Krevat NAPOLI Bianco, 160×200

Krevat NAPOLI Bianco, 160×200
179.00

Krevat NAPOLI Bianco
Materiali: eco pelle
Permasat: 160 ×200 cm
x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

* Per sqarim – Ky model pranon:
– Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
– Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200

Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200
229.00

Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200

Krevat PANAJA me Zg.Me Kontenitor, Grey – 180×200
229.00

Krevat PANAJA me Zgare Me Kontenitor
Permasa: 160 x 200 cm
Zbukuruar me butona stil ‘Capitone’ dhe efekt gure Swaroski
Ngjyre: gri

Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200

Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200
199.00

Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200

Krevat PANAJA me Zg. Me Kontenitor, Grey – 160×200
199.00

Krevat PANAJA me Zgare Me Kontenitor
Permasa: 160 x 200 cm
Zbukuruar me butona stil ‘Capitone’ dhe efekt gure Swaroski
Ngjyre: gri

Krevat Me Kontenitor KASANOVA Grey, 160×200

Krevat Me Kontenitor KASANOVA Grey, 160×200
199.00

Krevat Me Kontenitor KASANOVA Grey, 160×200

Krevat Me Kontenitor KASANOVA Grey, 160×200
199.00

Krevat Me Kontenitor KASANOVA
Ngjyra: gri
Permasa: 160 x 200 cm

Oferte

Krevat NAPOLI Tortora, 160×190

Krevat NAPOLI Tortora, 160×190
179.00 115.01
Oferte

Krevat NAPOLI Tortora, 160×190

Krevat NAPOLI Tortora, 160×190
179.00 115.01

Krevat NAPOLI Tortora
Materiali: eco pelle
Permasat: 160×190 cm
x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

* Per sqarim – Ky model pranon:
– Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
– Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140

Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140
149.00

Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140

Krevat Me Zgare Fikse MAJA 140
149.00

Krevat Me Zgare Fikse MAJA
Veshje cope tekstil
Ngjyre gri
Permasa e dyshekut: 140 x 200 cm

Krevat Me Kontenitor KLARA 180

Krevat Me Kontenitor KLARA 180
299.00

Krevat Me Kontenitor KLARA 180

Krevat Me Kontenitor KLARA 180
299.00

Krevat Me Kontenitor KLARA
Stil “chester”
Veshje efekt veluto
Ngjyre gri
Permasa e dyshekut: 180 x 200 cm

Krevat BERGEN SORO 23, 180×200

Krevat BERGEN SORO 23, 180×200
219.00

Krevat BERGEN SORO 23, 180×200

Krevat BERGEN SORO 23, 180×200
219.00

Krevat BERGEN SORO 23
Permasa: 180 x 200 cm
Materiali cope tekstil

Dollap GELAR 4A, E Bardhe

Dollap GELAR 4A, E Bardhe
329.00

Dollap GELAR 4A, E Bardhe

Dollap GELAR 4A, E Bardhe
329.00

Dollap GELAR 4A
Permasa: 155 x 49.5 x 203.4 cm
Ngjyra: e bardhe

Dollap GELAR 3A. E Bardhe

Dollap GELAR 3A. E Bardhe
239.00

Dollap GELAR 3A. E Bardhe

Dollap GELAR 3A. E Bardhe
239.00

Dollap GELAR 3A
Permasa: 116.2 x 49.5 x 203.4 cm
Ngjyra: e bardhe

Dollap GELAR 3A, Grafit

Dollap GELAR 3A, Grafit
239.00

Dollap GELAR 3A, Grafit

Dollap GELAR 3A, Grafit
239.00

Dollap GELAR 3A
Permasa: 116.2 x 49.5 x 203.4 cm
Ngjyra: grafit

Dollap GELAR 2A, E Bardhe

Dollap GELAR 2A, E Bardhe
169.00

Dollap GELAR 2A, E Bardhe

Dollap GELAR 2A, E Bardhe
169.00

Dollap GELAR 2A
Permasa: 203.4 x 77.5 x 49.5 cm
Ngjyra: e bardhe

Dollap GELAR 2A, Grafit

Dollap GELAR 2A, Grafit
169.00

Dollap GELAR 2A, Grafit

Dollap GELAR 2A, Grafit
169.00

Dollap GELAR 2A
Permasa: 203.4 x 77.5 x 49.5 cm
Ngjyra: grafit

Dhome Gjumi SOLEIL – Dollap Me Shine

Dhome Gjumi SOLEIL – Dollap Me Shine
1,119.00

Dhome Gjumi SOLEIL – Dollap Me Shine

Dhome Gjumi SOLEIL – Dollap Me Shine
1,119.00

Dollap SOLEIL

Me shine dhe me pasqyre
Dollap: 272 x 59 x 244 cm

Oferte

Dhome Gjumi Premium CLOUD – Dollap

Dhome Gjumi Premium CLOUD – Dollap
1,769.00 990.64
Oferte

Dhome Gjumi Premium CLOUD – Dollap

Dhome Gjumi Premium CLOUD – Dollap
1,769.00 990.64

Dhome Gjumi Premium CLOUD – Dollap

Material MDF, design 2022!
Dollap i mirëorganizuar.
Mentesha Hettich, kapakë me “soft closing”. Këmbë strukturë metalike

Dollap: 275x60x254 cm

Dollap SLIDER 150

Dollap SLIDER 150
379.00

Dollap SLIDER 150

Dollap SLIDER 150
379.00

Dollap SLIDER 150

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 150 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

en_USEnglish