fbpx

MOBILJE TUALETI

Grid List

Showing all 18 results

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Tortora

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Tortora
199.00 139.00
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Tortora

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Tortora
199.00 139.00

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: tortora

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Pasqyre SATIN 60, Antracid

Pasqyre SATIN 60, Antracid
29.00 22.00
Oferte

Pasqyre SATIN 60, Antracid

Pasqyre SATIN 60, Antracid
29.00 22.00

Pasqyre SATIN
Permasa: 60 x 70 cm
Ngjyre: Antracid

Oferte

Pasqyre SATIN 80, E bardhe

Pasqyre SATIN 80, E bardhe
39.00 30.00
Oferte

Pasqyre SATIN 80, E bardhe

Pasqyre SATIN 80, E bardhe
39.00 30.00

Pasqyre SATIN
Permasa: 80 x 70 cm
Ngjyre: E bardhe

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, E Bardhe

Mobilje Tualeti SILURO 80, E Bardhe
149.00 108.99
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, E Bardhe

Mobilje Tualeti SILURO 80, E Bardhe
149.00 108.99

Mobilje Tualeti SILURO 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: e bardhe

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, E Bardhe

Mobilje Tualeti SILURO 60, E Bardhe
129.00 89.00
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, E Bardhe

Mobilje Tualeti SILURO 60, E Bardhe
129.00 89.00

Mobilje Tualeti SILURO 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: e bardhe

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Pasqyre SATIN 80, Antracid

Pasqyre SATIN 80, Antracid
39.00 30.00
Oferte

Pasqyre SATIN 80, Antracid

Pasqyre SATIN 80, Antracid
39.00 30.00

Pasqyre SATIN
Permasa: 80 x70 cm
Ngjyre: Antracid

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, Antracid

Mobilje Tualeti SILURO 60, Antracid
129.00 89.00
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, Antracid

Mobilje Tualeti SILURO 60, Antracid
129.00 89.00

Mobilje Tualeti SILURO 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: antracid

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, Antracid

Mobilje Tualeti SILURO 80, Antracid
149.00 108.99
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, Antracid

Mobilje Tualeti SILURO 80, Antracid
149.00 108.99

Mobilje Tualeti SILURO 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: antracid

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Antracid

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Antracid
169.00 118.99
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Antracid

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Antracid
169.00 118.99

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: antracid

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Tortora

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Tortora
169.00 118.99
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Tortora

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, Tortora
169.00 118.99

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: tortora

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte
239.00 179.01
Oferte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte

Mobilje Tualeti PORTER, Gri e lehte
239.00 179.01

Mobilje tualeti PORTER perfshin: 2 sirtare + lavaman
Permasa: 80 x 48 x51 cm
– Mekanizem Soft Closing dhe rafte te brendshem
– Materiali MDF, spesor 15 mm.

x Pasqyra dhe grupi i mishelatorit (rubinet, tape lavamani dhe tubi shkarkues) nuk perfshihen ne cmim, sepse jane opsionale.

Oferte

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri
39.00 30.00
Oferte

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri
39.00 30.00

Pasqyre SATIN
Permasa: 80 x70 cm
Ngjyre: Efekt Druri

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, E Bardhe

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, E Bardhe
269.00 178.99
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, E Bardhe

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, E Bardhe
269.00 178.99

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare, me dyer MDF
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: e bardhe

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, Efekt Druri

Mobilje Tualeti SILURO 80, Efekt Druri
149.00 108.99
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 80, Efekt Druri

Mobilje Tualeti SILURO 80, Efekt Druri
149.00 108.99

Mobilje Tualeti SILURO 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: efekt druri

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, Efekt Druri

Mobilje Tualeti SILURO 60, Efekt Druri
129.00 89.00
Oferte

Mobilje Tualeti SILURO 60, Efekt Druri

Mobilje Tualeti SILURO 60, Efekt Druri
129.00 89.00

Mobilje Tualeti SILURO 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: efekt druri

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri
39.00 30.00
Oferte

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri

Pasqyre SATIN 80, Efekt Druri
39.00 30.00

Pasqyre SATIN
Permasa: 80 x70 cm
Ngjyre: Tortora

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, E Bardhe

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, E Bardhe
199.00 139.00
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, E Bardhe

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60, E Bardhe
199.00 139.00

Mobilje Tualeti SAMBUKA 60
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare, me dyer MDF
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: e bardhe

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Antracid

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Antracid
199.00 139.00
Oferte

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Antracid

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80, Antracid
199.00 139.00

Mobilje Tualeti SAMBUKA 80
Perfshin:
– mobiljen me dy sirtare
– lavaman porcelani
Ngjyra e mobiljes: antracid

*Per sqarim: grupi i mishelatorit dhe pasqyra nuk perfshihen ne kete cmim!

en_USEnglish