fbpx

DYSHEKE

Grid List

Showing all 25 results

DYSHEK ECO ALOE 160X190

DYSHEK ECO ALOE 160X190
169.00

DYSHEK ECO ALOE 160X190

DYSHEK ECO ALOE 160X190
169.00

Shtrese sfungjeri me mbulese Aloe Vera
Sfungjeri me densitet 25 kg/m3

Lartesia: 17 cm
Permasa: 160×190 cm

DYSHEK ECO ALOE 90X190

DYSHEK ECO ALOE 90X190
99.00

DYSHEK ECO ALOE 90X190

DYSHEK ECO ALOE 90X190
99.00

Shtrese sfungjeri me mbulese Aloe Vera
Sfungjeri me densitet 25 kg/m3

Lartesia: 17 cm
Permasa: 90×190 cm

Oferte

Dyshek Premium COMFIER 160×190

Dyshek Premium COMFIER 160×190
279.00 223.20
Oferte

Dyshek Premium COMFIER 160×190

Dyshek Premium COMFIER 160×190
279.00 223.20

Dyshek Premium COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×190 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

DYSHEK ECO ALOE 160X200

DYSHEK ECO ALOE 160X200
179.00

DYSHEK ECO ALOE 160X200

DYSHEK ECO ALOE 160X200
179.00

Shtrese sfungjeri me mbulese Aloe Vera
Sfungjeri me densitet 25 kg/m3

Lartesia: 17 cm
Permasa: 160×200 cm

Oferte

Dyshek Premium COMFIER 160×200

Dyshek Premium COMFIER 160×200
289.00 231.20
Oferte

Dyshek Premium COMFIER 160×200

Dyshek Premium COMFIER 160×200
289.00 231.20

Dyshek Premium COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×200 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

Oferte

Dyshek Premium COMFIER 90×190

Dyshek Premium COMFIER 90×190
199.00 159.20
Oferte

Dyshek Premium COMFIER 90×190

Dyshek Premium COMFIER 90×190
199.00 159.20

Dyshek Premium COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 90×190 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

DYSHEK ECO ALOE 90X200

DYSHEK ECO ALOE 90X200
109.00

DYSHEK ECO ALOE 90X200

DYSHEK ECO ALOE 90X200
109.00

Shtrese sfungjeri me mbulese Aloe Vera
Sfungjeri me densitet 25 kg/m3

Lartesia: 17 cm
Permasa: 90×200 cm

Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190
259.00 207.20
Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190

DYSHEK TRE SHTRESA 120X190
259.00 207.20

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 120×190 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

Oferte

Dyshek Premium COMFIER 180X200

Dyshek Premium COMFIER 180X200
329.00 263.20
Oferte

Dyshek Premium COMFIER 180X200

Dyshek Premium COMFIER 180X200
329.00 263.20

Dyshek Premium COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 180×200 cm
Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm

Sfungjer 3 cm poshtë me densitet 30 kg/m3
Sfungjer 3 cm sipër me densitet 32 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3

Pëlhura eshte 450 gr/m2
GARANCIA 5 VITE

Oferte

Dyshek Premium BIO COTTON 160×190

Dyshek Premium BIO COTTON 160×190
359.00 287.20
Oferte

Dyshek Premium BIO COTTON 160×190

Dyshek Premium BIO COTTON 160×190
359.00 287.20

Dyshek Premium BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE

Oferte

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×200

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×200
419.00 335.20
Oferte

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×200

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×200
419.00 335.20

Dyshek Premium COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Oferte

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×190

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×190
409.00 327.20
Oferte

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×190

Dyshek Premium COMFORT LATEX 160×190
409.00 327.20

Dyshek Premium COMFORT LATEX

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3 cm me densitet 45 kg/m3
Lateks shtresë 4 cm
Qepje 2.5 cm me sfungjer viskoz dhe fije 300 gr
Pëlhura eshte 200-300 gr/m2

GARANCIA 10 VITE

Oferte

Dyshek Premium BIO COTTON 90×200

Dyshek Premium BIO COTTON 90×200
239.00 191.20
Oferte

Dyshek Premium BIO COTTON 90×200

Dyshek Premium BIO COTTON 90×200
239.00 191.20

Dyshek Premium BIO COTTON

Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
Pëlhure eshte 300 gr/m2
Me shajak 2500 gr

GARANCIA 7 VITE

Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200
209.00 167.20
Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200

DYSHEK TRE SHTRESA 90X200
209.00 167.20

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 90×200 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200
359.00 287.20
Oferte

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200

DYSHEK TRE SHTRESA 180X200
359.00 287.20

Dyshek TRE SHTRESA
Permasa: 180×200 cm
Lartesia: 20 cm

– tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
– shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
– mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

Oferte

Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×190

Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×190
429.00 343.20
Oferte

Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×190

Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×190
429.00 343.20

Dyshek Premium FLIP COMFORT
Permasa: 160×190 cm
Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Oferte

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×200

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×200
  439.00 351.20
  Oferte

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×200

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 160×200
  439.00 351.20

  Dyshek Premium FLIP COMFORT
  Permasa: 160×200 cm
  Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Dyshek Tek PRIMUS 90×190

  Dyshek Tek PRIMUS 90×190
  79.00

  Dyshek Tek PRIMUS 90×190

  Dyshek Tek PRIMUS 90×190
  79.00

  Dyshek Tek PRIMUS
  Permasa: 90 x 190 cm
  Ofron nje pervoje te jashtezakonshme te gjumit fale ndertimit te tij te avancuar dhe karakteristikave inovative.
  Materiali dhe qepja: Dysheku eshte mbuluar me nje pelhure prej 180 gr/m2, duke ofruar nje ndjenje te bute dhe te kendshme ne prekje. Qepja perfshin nje shtrese 0.5 cm e sfungjerit me densitet 18 kg/m^3 dhe vatin, te dyfishuar per nje shtrese shtese te rehatit dhe izolimit.
  Materiali i struktures: Dysheku eshte i pajisur me 216 susta me nje diameter prej 7 cm secila, te shperndara ne menyre te barabarte neper te gjithe siperfaqen dopio, per te ofruar nje nivel optimal te mbeshtetjes dhe pershtatshmerise.
  Struktura: Dysheku eshte i rrethuar nga kolona sfungjeri ne te kater anet gjithashtu perfshin shajake ne te dy krahet duke krijuar nje strukture “box” qe rrit qendrueshmerine dhe ofron nje kufizim te qendrueshem per te mbajtur formen e dyshekut gjate perdorimit afatgjate.
  Funksionalitet i dyanshem: Dysheku eshte i dizajnuar per te qene funksional nga te dyja anet, duke mundesuar perdorimin e te dyja siperfaqeve per nje jetegjatesi me te gjate dhe nje pervoje gjumi me te rehatshme.
  Teknologji e ventilimit: Detajet mbi sistemet e ventilimit ose materialet qe lejojne qarkullimin e ajrit brenda dyshekut, duke ndihmuar ne ruajtjen e nje temperature te rehatshme gjate gjithe nates dhe parandalimin e grumbullimit te nxehtesise.

  Dyshek PRIMUS 180×200

  Dyshek PRIMUS 180×200
  159.00

  Dyshek PRIMUS 180×200

  Dyshek PRIMUS 180×200
  159.00

  Dyshek PRIMUS
  Permasa: 180 x 200 cm
  Ofron nje pervoje te jashtezakonshme te gjumit fale ndertimit te tij te avancuar dhe karakteristikave inovative.
  Materiali dhe qepja: Dysheku eshte mbuluar me nje pelhure prej 180 gr/m2, duke ofruar nje ndjenje te bute dhe te kendshme ne prekje. Qepja perfshin nje shtrese 0.5 cm e sfungjerit me densitet 18 kg/m^3 dhe vatin, te dyfishuar per nje shtrese shtese te rehatit dhe izolimit.
  Materiali i struktures: Dysheku eshte i pajisur me 216 susta me nje diameter prej 7 cm secila, te shperndara ne menyre te barabarte neper te gjithe siperfaqen dopio, per te ofruar nje nivel optimal te mbeshtetjes dhe pershtatshmerise.
  Struktura: Dysheku eshte i rrethuar nga kolona sfungjeri ne te kater anet gjithashtu perfshin shajake ne te dy krahet duke krijuar nje strukture “box” qe rrit qendrueshmerine dhe ofron nje kufizim te qendrueshem per te mbajtur formen e dyshekut gjate perdorimit afatgjate.
  Funksionalitet i dyanshem: Dysheku eshte i dizajnuar per te qene funksional nga te dyja anet, duke mundesuar perdorimin e te dyja siperfaqeve per nje jetegjatesi me te gjate dhe nje pervoje gjumi me te rehatshme.
  Teknologji e ventilimit: Detajet mbi sistemet e ventilimit ose materialet qe lejojne qarkullimin e ajrit brenda dyshekut, duke ndihmuar ne ruajtjen e nje temperature te rehatshme gjate gjithe nates dhe parandalimin e grumbullimit te nxehtesise.

  Dyshek PRIMUS 160×200

  Dyshek PRIMUS 160×200
  139.00

  Dyshek PRIMUS 160×200

  Dyshek PRIMUS 160×200
  139.00

  Dyshek PRIMUS
  Permasa: 160 x 200 cm
  Ofron nje pervoje te jashtezakonshme te gjumit fale ndertimit te tij te avancuar dhe karakteristikave inovative.
  Materiali dhe qepja: Dysheku eshte mbuluar me nje pelhure prej 180 gr/m2, duke ofruar nje ndjenje te bute dhe te kendshme ne prekje. Qepja perfshin nje shtrese 0.5 cm e sfungjerit me densitet 18 kg/m^3 dhe vatin, te dyfishuar per nje shtrese shtese te rehatit dhe izolimit.
  Materiali i struktures: Dysheku eshte i pajisur me 216 susta me nje diameter prej 7 cm secila, te shperndara ne menyre te barabarte neper te gjithe siperfaqen dopio, per te ofruar nje nivel optimal te mbeshtetjes dhe pershtatshmerise.
  Struktura: Dysheku eshte i rrethuar nga kolona sfungjeri ne te kater anet gjithashtu perfshin shajake ne te dy krahet duke krijuar nje strukture “box” qe rrit qendrueshmerine dhe ofron nje kufizim te qendrueshem per te mbajtur formen e dyshekut gjate perdorimit afatgjate.
  Funksionalitet i dyanshem: Dysheku eshte i dizajnuar per te qene funksional nga te dyja anet, duke mundesuar perdorimin e te dyja siperfaqeve per nje jetegjatesi me te gjate dhe nje pervoje gjumi me te rehatshme.
  Teknologji e ventilimit: Detajet mbi sistemet e ventilimit ose materialet qe lejojne qarkullimin e ajrit brenda dyshekut, duke ndihmuar ne ruajtjen e nje temperature te rehatshme gjate gjithe nates dhe parandalimin e grumbullimit te nxehtesise.

  Dyshek PRIMUS 160×190

  Dyshek PRIMUS 160×190
  129.00

  Dyshek PRIMUS 160×190

  Dyshek PRIMUS 160×190
  129.00

  Dyshek PRIMUS
  Permasa: 160 x 190 cm
  Ofron nje pervoje te jashtezakonshme te gjumit fale ndertimit te tij te avancuar dhe karakteristikave inovative.
  Materiali dhe qepja: Dysheku eshte mbuluar me nje pelhure prej 180 gr/m2, duke ofruar nje ndjenje te bute dhe te kendshme ne prekje. Qepja perfshin nje shtrese 0.5 cm e sfungjerit me densitet 18 kg/m^3 dhe vatin, te dyfishuar per nje shtrese shtese te rehatit dhe izolimit.
  Materiali i struktures: Dysheku eshte i pajisur me 216 susta me nje diameter prej 7 cm secila, te shperndara ne menyre te barabarte neper te gjithe siperfaqen dopio, per te ofruar nje nivel optimal te mbeshtetjes dhe pershtatshmerise.
  Struktura: Dysheku eshte i rrethuar nga kolona sfungjeri ne te kater anet gjithashtu perfshin shajake ne te dy krahet duke krijuar nje strukture “box” qe rrit qendrueshmerine dhe ofron nje kufizim te qendrueshem per te mbajtur formen e dyshekut gjate perdorimit afatgjate.
  Funksionalitet i dyanshem: Dysheku eshte i dizajnuar per te qene funksional nga te dyja anet, duke mundesuar perdorimin e te dyja siperfaqeve per nje jetegjatesi me te gjate dhe nje pervoje gjumi me te rehatshme.
  Teknologji e ventilimit: Detajet mbi sistemet e ventilimit ose materialet qe lejojne qarkullimin e ajrit brenda dyshekut, duke ndihmuar ne ruajtjen e nje temperature te rehatshme gjate gjithe nates dhe parandalimin e grumbullimit te nxehtesise.

  Dyshek PRIMUS 120×190

  Dyshek PRIMUS 120×190
  99.00

  Dyshek PRIMUS 120×190

  Dyshek PRIMUS 120×190
  99.00

  Dyshek PRIMUS
  Permasa: 120 x 190 cm
  Ofron nje pervoje te jashtezakonshme te gjumit fale ndertimit te tij te avancuar dhe karakteristikave inovative.
  Materiali dhe qepja: Dysheku eshte mbuluar me nje pelhure prej 180 gr/m2, duke ofruar nje ndjenje te bute dhe te kendshme ne prekje. Qepja perfshin nje shtrese 0.5 cm e sfungjerit me densitet 18 kg/m^3 dhe vatin, te dyfishuar per nje shtrese shtese te rehatit dhe izolimit.
  Materiali i struktures: Dysheku eshte i pajisur me 216 susta me nje diameter prej 7 cm secila, te shperndara ne menyre te barabarte neper te gjithe siperfaqen dopio, per te ofruar nje nivel optimal te mbeshtetjes dhe pershtatshmerise.
  Struktura: Dysheku eshte i rrethuar nga kolona sfungjeri ne te kater anet gjithashtu perfshin shajake ne te dy krahet duke krijuar nje strukture “box” qe rrit qendrueshmerine dhe ofron nje kufizim te qendrueshem per te mbajtur formen e dyshekut gjate perdorimit afatgjate.
  Funksionalitet i dyanshem: Dysheku eshte i dizajnuar per te qene funksional nga te dyja anet, duke mundesuar perdorimin e te dyja siperfaqeve per nje jetegjatesi me te gjate dhe nje pervoje gjumi me te rehatshme.
  Teknologji e ventilimit: Detajet mbi sistemet e ventilimit ose materialet qe lejojne qarkullimin e ajrit brenda dyshekut, duke ndihmuar ne ruajtjen e nje temperature te rehatshme gjate gjithe nates dhe parandalimin e grumbullimit te nxehtesise.

  Oferte

  DYSHEK TRE SHTRESA 90X190

  DYSHEK TRE SHTRESA 90X190
  199.00 159.20
  Oferte

  DYSHEK TRE SHTRESA 90X190

  DYSHEK TRE SHTRESA 90X190
  199.00 159.20

  Dyshek TRE SHTRESA
  Permasa: 90×190 cm
  Lartesia: 20 cm

  – tre shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.
  – shtresa ne siperfaqe eshte xhel memory.
  – mbulese me zinxhir e cila mund te hiqet dhe lahet ne lavatrice.

  Oferte

  Dyshek Premium BIO COTTON 160×200

  Dyshek Premium BIO COTTON 160×200
  359.00 287.20
  Oferte

  Dyshek Premium BIO COTTON 160×200

  Dyshek Premium BIO COTTON 160×200
  359.00 287.20

  Dyshek BIO COTTON

  Sustë 20 cm e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
  Shtresa e poshtme me sfungjer 2-3cm me densitet 45 kg/m3
  Sfungjeri kryesor me densitet 45 kg/m3
  Qepja 2.5 cm me sfungjer viskoz
  Pëlhure eshte 300 gr/m2
  Me shajak 2500 gr

  GARANCIA 7 VITE

  Oferte

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 90×190

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 90×190
  259.00 207.20
  Oferte

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 90×190

  Dyshek Premium FLIP COMFORT 90×190
  259.00 207.20

  Dyshek Premium FLIP COMFORT
  Permase: 90×190 cm
  Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
  Me shajak 1000 – 1500 gr nga të dyja anët
  Njëra anë është me pëllush
  Memory me shtresë 4 cm me sfungjer me densitet 42-50 kg/m3
  3.5-4 cm Latice me baze qumështi me sfungjer me densitet 42- 45 kg/3
  Pëlhura eshte 350 gr/m2

  GARANCIA 7 VITE

  en_USEnglish