fbpx

Kushtet dhe Afatet

Per cdo blerje ne BestSeller ju bini dakort me kushtet dhe afatet sipas klauzoles qe mund ta shkarkoni me poshte ne format PDF.

  • Kjo klauzole gjithashtu permban kushtet e kthimit te produkteve dhe afatet mbi te cilat bazohen ato.

Kushtet dhe afatet e porosise

Gjithashtu per cdo blerje produkti ju do te keni te drejten per garanci sipas dokumentit te meposhtem e cila eshte garancia jone standarte dhe permban te gjitha te drejtat dhe kushtet e mbulimit te produkteve me garanci.

Garanci Standarte Bestseller

en_USEnglish