fbpx

MOBILJE KORRIDORI

Grid List

Showing 1–30 of 40 results

Mobilje Kepucesh LEGOLAS

Mobilje Kepucesh LEGOLAS
89.00

Mobilje Kepucesh LEGOLAS

Mobilje Kepucesh LEGOLAS
89.00

3 Kanata
Permasat: 70x120x18 cm

Portmanto LEGOLAS

Portmanto LEGOLAS
119.00

Portmanto LEGOLAS

Portmanto LEGOLAS
119.00

Me pasqyre
Ngjyra: efekt druri & e bardhe
Permasat: 90x184x31cm

Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte
59.00 50.15
Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 3 Rafte
59.00 50.15

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 3 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: gri
Permasa 50 x15 x 104 cm

Mobilje Korridori HALDIR – Mbajtese Kepucesh

Mobilje Korridori HALDIR – Mbajtese Kepucesh
99.00

Mobilje Korridori HALDIR – Mbajtese Kepucesh

Mobilje Korridori HALDIR – Mbajtese Kepucesh
99.00

3 Kanata
Permasat: 75 x 19 x 126 cm

Oferte

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret
79.00 67.15
Oferte

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret

Komo Korridori TORINO, Gri E Erret
79.00 67.15

Komo Korridori TORINO
Ngjyra: gri e erret
Permasa: 76 x 35 x 102 cm

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Druri
69.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Druri
69.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3
Me dy ndarje te brendshme
Ngjyra: E bardhe/Efekt Druri
Permasa: 69 x 22 x 116 cm

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Druri

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Druri
119.00

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Druri

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Druri
119.00

Portmanto TUTTO
Permasa: 100 x 29 x 188 cm
Ngjyra: e bardhe & efekt druri

Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte
89.00 75.65
Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Grey – 4 Rafte
89.00 75.65

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 4 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: gri
Permasa 50 x15 x 137 cm

Mobilje Kepucesh MULTI 2

Mobilje Kepucesh MULTI 2
49.00

Mobilje Kepucesh MULTI 2

Mobilje Kepucesh MULTI 2
49.00

Mobilje Kepucesh MULTI 2
Permasa: 60 x 24 x 81 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe
Me dy ndarje te brendshme ne cdo sirtar

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Efekt Druri
109.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Efekt Druri
109.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5
Me dy ndarje te brendshme
Ngjyra: E Bardhe & Efekt Druri
Permasa: 69 x 22 x 188 cm

Oferte

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
49.00 31.85
Oferte

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
49.00 31.85

Mobilje Korridori LORA – Pasqyre
Ngjyra: E bardhe & Efekt Druri
Permasa: 93 x 5 x 83 cm

Oferte

Komo Korridori TORINO, Shampanje

Komo Korridori TORINO, Shampanje
79.00 67.15
Oferte

Komo Korridori TORINO, Shampanje

Komo Korridori TORINO, Shampanje
79.00 67.15

Komo Korridori TORINO
Ngjyra: shampanje
Permasa: 76 x 35 x 102 cm

Mobilje Kepucesh MULTI 3

Mobilje Kepucesh MULTI 3
59.00

Mobilje Kepucesh MULTI 3

Mobilje Kepucesh MULTI 3
59.00

Mobilje Kepucesh MULTI 3
Permasa: 60 x 24 x 113 cm
Ngjyra: efekt druri me te bardhe
Me dy ndarje te brendshme ne cdo sirtar

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Druri
89.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Druri

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Druri
89.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4
Me dy ndarje te brendshme
Ngjyra: E Bardhe & Efekt Druri
Permasa: 69 x 22 x 152 cm

Oferte

Dollap Korridori TORINO, Shampanje

Dollap Korridori TORINO, Shampanje
109.00 92.65
Oferte

Dollap Korridori TORINO, Shampanje

Dollap Korridori TORINO, Shampanje
109.00 92.65

Dollap Korridori TORINO
Nje kanat dhe dy sirtare.
Ngjyre: Shampanje
Permasa: 55 x 35 x 197 cm

Mobilje Korridori HALDIR – Pasqyre

Mobilje Korridori HALDIR – Pasqyre
59.00

Mobilje Korridori HALDIR – Pasqyre

Mobilje Korridori HALDIR – Pasqyre
59.00

Permasat: 51×116 cm

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Cimento
89.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4, E bardhe/Efekt Cimento
89.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 4
Me 2 ndarje te brendeshme
Ngjyra: E bardhe/Efekt Cimento
Permasa: 69 x 22 x156 cm

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Ef. Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Ef. Cimento
109.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Ef. Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5, E Bardhe & Ef. Cimento
109.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 5
Me dy ndarje te brendshme
Ngjyra: E Bardhe & Efekt Cimento
Permasa: 69 x 22 x 188 cm

Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Black – 5 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Black – 5 Rafte
99.00 84.15
Oferte

Mobilje Kepucesh IRON, Black – 5 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, Black – 5 Rafte
99.00 84.15

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 5 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: e zeze
Permasa 50 x15 x 170 cm

Oferte

Mobilje Korridori AGATA – Komo

Mobilje Korridori AGATA – Komo
69.00 48.30
Oferte

Mobilje Korridori AGATA – Komo

Mobilje Korridori AGATA – Komo
69.00 48.30

Mobilje Korridori AGATA – Komo
(pa dollapin dhe pasqyren)
Ngjyra: gri e lehte
Permasa: 50 x 33 x 82 cm

Oferte

Varese Korridori TORINO

Varese Korridori TORINO
49.00 41.65
Oferte

Varese Korridori TORINO

Varese Korridori TORINO
49.00 41.65

Varese Korridori TORINO
Ngjyra: Efekt druri
Permasa: 76 x 110 cm

Set Mobilje Korridori TORINO, Gri

Set Mobilje Korridori TORINO, Gri
299.00

Set Mobilje Korridori TORINO, Gri

Set Mobilje Korridori TORINO, Gri
299.00

Mobilje korridori TORINO
Përmasat totale: 206 x 197 x 35 cm
Vjen ne ngjyre efekt druri dhe gri

DOLLAP korridori 55 x 35 x 197 cm
KOMO korridori 76 x 35 x 102 cm
KOMODINE stol 76 x 35 x 44 cm
Pasqyra 76 x 80 cm
Varesja 76 x 110 cm

Set Mobilje Korridori TORINO, Shampanje

Set Mobilje Korridori TORINO, Shampanje
299.00

Set Mobilje Korridori TORINO, Shampanje

Set Mobilje Korridori TORINO, Shampanje
299.00

Mobilje korridori TORINO
Përmasat totale: 206 x 197 x 35 cm
Vjen ne ngjyre efekt druri dhe shampanje

DOLLAP korridori 55 x 35 x 197 cm
KOMO korridori 76 x 35 x 102 cm
KOMODINE stol 76 x 35 x 44 cm
Pasqyra 76 x 80 cm
Varesja 76 x 110 cm

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Cimento
69.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Cimento

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3, E bardhe/Efekt Cimento
69.00

Mobilje Kepucesh ZAPATOS 3
Me dy ndarje te brendeshme
Ngjyra: E bardhe/Efekt Cimento
Permasa: 69 x 22 x 116 cm

Oferte

Set Mobilje Korridori LOFT – KOMO KORRIDORI

Set Mobilje Korridori LOFT – KOMO KORRIDORI
69.00 58.65
Oferte

Set Mobilje Korridori LOFT – KOMO KORRIDORI

Set Mobilje Korridori LOFT – KOMO KORRIDORI
69.00 58.65

Set Mobilje Korridori LOFT – KOMO KORRIDORI
Permasa: 55.5 x 35 x 46 cm
Ngjyra: efekt druri me te zeze
Doreza metalike

Oferte

Pasqyre Korridori TORINO

Pasqyre Korridori TORINO
49.00 41.65
Oferte

Pasqyre Korridori TORINO

Pasqyre Korridori TORINO
49.00 41.65

Pasqyre Korridori TORINO
Permasa: 76 x 80 cm

Oferte

Mobilje Korridori AGATA – Pasqyre

Mobilje Korridori AGATA – Pasqyre
79.00 55.30
Oferte

Mobilje Korridori AGATA – Pasqyre

Mobilje Korridori AGATA – Pasqyre
79.00 55.30

Mobilje Korridori AGATA – Pasqyre
(pa dollap dhe komo)
Permasa: 70 x 2 x 120 cm

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Cimento

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Cimento
119.00

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Cimento

Portmanto TUTTO, E Bardhe & Efekt Cimento
119.00

Portmanto TUTTO
Permasa: 100 x 29 x 188 cm
Ngjyra: e bardhe & efekt cimento

Mobilje Kepucesh IRON, White – 2 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, White – 2 Rafte
49.00

Mobilje Kepucesh IRON, White – 2 Rafte

Mobilje Kepucesh IRON, White – 2 Rafte
49.00

Mobilje Kepucesh IRON
Material metalik, me 2 rafte
Hapje e te gjitha dyerve njeheresh
Ngjyra: e bardhe
Permasa 50 x15 x 70 cm

Set Mobilje Korridori – HALDIR

Set Mobilje Korridori – HALDIR
289.00

Set Mobilje Korridori – HALDIR

Set Mobilje Korridori – HALDIR
289.00

Set Mobilje Korridori – HALDIR

Mbajtesja e kepuceve: 75x19x126 cm
Varesja e rrobave: 66x152x22 cm
Komodina stol: 69x46x40 cm
Pasqyra: 51×116 cm
Komoja e korridorit: 53x79x40 cm

en_USEnglish