fbpx

LIBRARI

Grid List

Showing all 8 results

Librari PYRAMID

Librari PYRAMID
79.00

Librari PYRAMID

Librari PYRAMID
79.00

Librari PYRAMID
Ideale per ndarjen e ambjenteve
Me 10 ndarje
Ngjyra: e bardhe
Permasa totale: 140 x 29 x 140 cm
Permasa e 1 ndarje: 33 x 29 x 33 cm

Librari FRAME, Antracid

Librari FRAME, Antracid
69.00

Librari FRAME, Antracid

Librari FRAME, Antracid
69.00

Librari FRAME
Me 4 ndarje
Permasa: 54 x 24 x 168 cm
Ngjyra: antracid/gri e errët

Oferte

Librari SUZANA

Librari SUZANA
89.00 62.30
Oferte

Librari SUZANA

Librari SUZANA
89.00 62.30

Librari SUZANA
Permasa: 180 x 88 x 34 cm
Strukture metalike e zeze
Me 5 rafte, efekt druri

Oferte

Librari WALL, E Bardhe

Librari WALL, E Bardhe
49.00 29.40
Oferte

Librari WALL, E Bardhe

Librari WALL, E Bardhe
49.00 29.40

Librari WALL
Me 4 rafte
Ngjyra: e bardhe
Materiali MDF e lyer
Permasa: 36,5 x 32 x 180 cm

Librari DSY

Librari DSY
229.00

Librari DSY

Librari DSY
229.00

Librari DSY

Materiali melamine cilesore e standartit E1, trashesi 18 mm dhe kembe metalike.

Permasat: 160 x 35 x 180 cm

Oferte

Raft Librash AMBER

Raft Librash AMBER
69.00 48.30
Oferte

Raft Librash AMBER

Raft Librash AMBER
69.00 48.30

Raft Librash AMBER
Permasa: 60 x 19.5 x 170 cm
Ngjyra: e bardhe me rafte efekt druri
Me 4 ndarje

Oferte

Librari SEAFORD NEW

Librari SEAFORD NEW
179.00 125.30
Oferte

Librari SEAFORD NEW

Librari SEAFORD NEW
179.00 125.30

Librari SEAFORD NEW
Strukture metalike e zeze
Me 5 rafte efekt druri
Permasa: 77 x 35 x 185 cm

Oferte

Librari WRITEX

Librari WRITEX
109.00 76.30
Oferte

Librari WRITEX

Librari WRITEX
109.00 76.30

Librari WRITEX
Vertikale, ideale per te kursyer hapesire
Me 5 rafte
Ngjyra: e zeze
Permasa: 63 x 38,5 x 183 cm

en_USEnglish