fbpx

Product Details

Dollap SLIDER 120

319.00

Dollap SLIDER 120

Me shine dhe nje kanat me pasqyre.
Ngjyra: efekt druri dhe e bardhe.
Permasa:

Gjatesi 120 cm
Thellesi 60 cm
Lartesi 240

Out of stock

Category:

Share

en_USEnglish