fbpx

Product Details

Krevat PRIMA Bezhe, 180×200

129.00

Krevat PRIMA Bezhe

Permasat: 180×200 cm

x Zgara dhe dysheku nuk perfshihen ne kete cmim.

* Per sqarim – Ky model pranon:
– Zgare fikse qe montohet te korniza e krevatit.
– Zgare me kembe qe nuk montohet te korniza e krevatit.
– Zgare me mekanizem qe ngre dyshekun dhe ju lejon te vendosni sende poshte.

In stock

Category:

Share