fbpx

Detaje Produkti

Dyshek FLIP COMFORT 90×190

235.00

Dyshek FLIP COMFORT
Permase: 90×190 cm
Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Sustë 20 cm lartësia e veshur me sfungjer, me gjatësi 72 mm
  Me shajak 1000 – 1500 gr nga të dyja anët
  Njëra anë është me pëllush
  Memory me shtresë 4 cm me sfungjer me densitet 42-50 kg/m3
  3.5-4 cm Latice me baze qumështi me sfungjer me densitet 42- 45 kg/3
  Pëlhura eshte 350 gr/m2

  GARANCIA 7 VITE

  Ka stok

  Kategori:

  Share