fbpx

Detaje Produkti

Dollapi Crystal 6Ante

Dollapi Crystal i stilit klasik me 6 ante dhe i pajisur me pasqyre.

Ngjyra:
Dimensioni:
Gjatesi 261 cm
Thellesi 57 cm
Lartesi 207 cm

Kategori:

Share