fbpx

Product Details

Dollap Focus Mobilje korridori

139.00

Mobilje Korridori e stilit modern minimalist, ngyre druri. E pershtatshme per te varur rrobat dhe vendosur kepucet ne menyren te organizueshme.

Permasat: 65x192x34 cm

17 in stock

Category:

Share