fbpx

Product Details

Dhome gjumi VALENTINA, Bianco 180×200

929.00

Dhome gjume Aurora. Krevati eshte i perbere me lekure ekologjike. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina, dhe krevati me dimensione 180×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 160 x 200 cm.

Ngjyra: E bardhe

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 272 cm
Thellesi 58 cm
Lartesi 241 cm
Komoja: 128 x 45 x 79 cm
Komodina: 57 x 45 x 45 cm
Pasqyra: 91 x 6.5 x 85 cm
Krevati: 205 x 222 x 117 cm

x Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.

Only 1 left in stock

Category:

Share