fbpx

Product Details

Dhome gjumi FIRENZE

669.00

Dhome gjumi Firenze e dizenjuar me efektin e serigrafise. Ne set jane te perfshire komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm. Gjithashtu eshte e disponueshme dhe krevati me permasa 180 x 200 cm.

Ngjyra: Tortora

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 270 cm
Thellesi 58 cm
Lartesi 241 cm
Komoja: 127 x 45 x 80 cm
Komodina: 60 x 37 x 45 cm
Pasqyra: 105 x 2 x 79 cm
Krevati: 174 x 218 x 111 cm
(Hapsira e dyshekut: 160 x 200)

x Ne cmim nuk jane te perfshira zgara dhe dysheku.

In stock

Category:

Share