fbpx

Product Details

Dhome Gjumi DOLORES, NERO & GOLD

669.00

Dhome Gjumi DOLORES

Permasat e dollapit jane:
Gjatesi 205 cm
Thellesi 64 cm
Lartesi 214 cm

Gjithashtu jane te perfshira edhe komoja, pasqyra, dy komodina dhe krevati me dimensione 160×200 cm (brenda per brenda)

x Ne cmim nuk jane te perfshire zgara dhe dysheku.

2 in stock

Category:

Share