fbpx

MOBILJE KORRIDORI

Grid List

Po shfaqen krejt 8 përfundimet

Mobilje Kepucesh LEGOLAS

Mobilje Kepucesh LEGOLAS
49.00

Mobilje Kepucesh LEGOLAS

Mobilje Kepucesh LEGOLAS
49.00

3 Kanata
Permasat: 70x120x18 cm

Portmanto SPEED, Efekt druri & E bardhe

Portmanto SPEED, Efekt druri & E bardhe
89.00

Portmanto SPEED, Efekt druri & E bardhe

Portmanto SPEED, Efekt druri & E bardhe
89.00

Portmanto SPEED
Ngjyre: Efekt druri & E bardhe
Permasa: 100 x 30 x 185 cm

Komodine-Stol Korridori HALDIR

Komodine-Stol Korridori HALDIR
39.00

Komodine-Stol Korridori HALDIR

Komodine-Stol Korridori HALDIR
39.00

Permasat: 69x46x40cm

Oferte

Mobilje Varese EDI

Mobilje Varese EDI
59.00 50.15
Oferte

Mobilje Varese EDI

Mobilje Varese EDI
59.00 50.15

Dimensionet: 50x35x198cm

Oferte

PORTMONTO NOON BETON/RUSTICA

PORTMONTO NOON BETON/RUSTICA
89.00 71.20
Oferte

PORTMONTO NOON BETON/RUSTICA

PORTMONTO NOON BETON/RUSTICA
89.00 71.20

Mobilje Korridori NOON

Stil modern & praktik
Pasqyrë, mobilje
Dimensione: 95 x 26 x 19 cm
Pasqyra: 95 x 2 x 50 cm
Vjen vetëm në kombinim çimento me të bardhë

BARCELONA VARESE KORRIDORI

BARCELONA VARESE KORRIDORI
45.00

BARCELONA VARESE KORRIDORI

BARCELONA VARESE KORRIDORI
45.00

Varese rrobash dhe kapelesh per korridor e setit Barcelona. Varet ne mur

Ngjyra: E bardhe dhe Sonoma
DImensionet:
Gjeresi – 80.3 cm.
Lartesi – 55 cm.
Thellesi – 30 cm.

Mbajtese Kepucesh HALDIR

Mbajtese Kepucesh HALDIR
79.00

Mbajtese Kepucesh HALDIR

Mbajtese Kepucesh HALDIR
79.00

3 Kanata
Permasat: 75x126x19cm

Komo Korridori Haldir

Komo Korridori Haldir
49.00

Komo Korridori Haldir

Komo Korridori Haldir
49.00

Permasat: 53x79x40cm