fbpx

NDRICIM

Grid List

Po shfaqet 1–30 nga 34 përfundimegjithsej

Ndriçues SZH-6681

Ndriçues SZH-6681
6.00

Ndriçues SZH-6681

Ndriçues SZH-6681
6.00

Ndriçues SZH-6681

Ndriçues Retro SZH-6593

Ndriçues Retro SZH-6593
79.00

Ndriçues Retro SZH-6593

Ndriçues Retro SZH-6593
79.00

Ndriçues i stilit Retro, ngjyre e zeze me skelet hekuri dhe 9 vende per llampe.

Ndriçues SZH-6723

Ndriçues SZH-6723
9.00

Ndriçues SZH-6723

Ndriçues SZH-6723
9.00

Ndriçues SZH-6723

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6569

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6569
15.00

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6569

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6569
15.00

Ndriçues me skelet hekuri i stilit skandinavian ngjyre roze me nje vend per llampe.

Ndriçues Retro Scandinavian SZH-6358

Ndriçues Retro Scandinavian SZH-6358
10.00

Ndriçues Retro Scandinavian SZH-6358

Ndriçues Retro Scandinavian SZH-6358
10.00

Ndriçues me skelet hekuri, ngjyre e zeze i nderthurur mes stilit skandinav dhe retro, me nje vend per llampe.

Abazhur SZT-1924

Abazhur SZT-1924
23.00

Abazhur SZT-1924

Abazhur SZT-1924
23.00

Abazhur SZT-1924

Ndriçues SZH-6603

Ndriçues SZH-6603
89.00

Ndriçues SZH-6603

Ndriçues SZH-6603
89.00

Ndriçues SZH-6603

Ndriçues stili Retro SZH-6584

Ndriçues stili Retro SZH-6584
29.00

Ndriçues stili Retro SZH-6584

Ndriçues stili Retro SZH-6584
29.00

Ndriçues stili Retro me skelet hekuri i varur ne mur.

Ndriçues Scandinavian Grey SZH-6381

Ndriçues Scandinavian Grey SZH-6381
15.00

Ndriçues Scandinavian Grey SZH-6381

Ndriçues Scandinavian Grey SZH-6381
15.00

Ndriçues me skelet hekuri, i stilit Skandinav ngjyre gri me nje vend per llampe.

Ndriçues i zi SZH-6093

Ndriçues i zi SZH-6093
59.00

Ndriçues i zi SZH-6093

Ndriçues i zi SZH-6093
59.00

Ndriçues i zi SZH-6093

LOTUS CHANDELIER

LOTUS CHANDELIER
35.00

LOTUS CHANDELIER

LOTUS CHANDELIER
35.00

LOTUS CHANDELIER

Ngjyra: efekt arre
Materiali: MDF
Permasa: 39 x 39 x 34 cm

DREAM CHANDELIER, Blu

DREAM CHANDELIER, Blu
25.00

DREAM CHANDELIER, Blu

DREAM CHANDELIER, Blu
25.00

DREAM CHANDELIER, Blu

Materiali: MDF & shajak
Permasa: 36 x 36 x55 cm

DREAM CHANDELIER, ROZE

DREAM CHANDELIER, ROZE
25.00

DREAM CHANDELIER, ROZE

DREAM CHANDELIER, ROZE
25.00

DREAM CHANDELIER, ROZE

Materiali: MDF & shajak
Permasa: 36 x 36 x55 cm

AMOR CHANDELIER RED

AMOR CHANDELIER RED
15.00

AMOR CHANDELIER RED

AMOR CHANDELIER RED
15.00

AMOR CHANDELIER RED

Ngjyra: E kuqe
Materiali: MDF
Permasa: 30 x 27 x27 cm

Abazhur SZT-1923

Abazhur SZT-1923
35.00

Abazhur SZT-1923

Abazhur SZT-1923
35.00

Abazhur SZT-1923

Abazhur SZT-1922

Abazhur SZT-1922
19.00

Abazhur SZT-1922

Abazhur SZT-1922
19.00

Abazhur SZT-1922

Ndriçues SZH-6866

Ndriçues SZH-6866
22.00

Ndriçues SZH-6866

Ndriçues SZH-6866
22.00

Ndriçues SZH-6866

Ndriçues Retro SZH-6687

Ndriçues Retro SZH-6687
29.00

Ndriçues Retro SZH-6687

Ndriçues Retro SZH-6687
29.00

Ndriçues Retro SZH-6687

Ndriçues Scandinavian SZH-6686

Ndriçues Scandinavian SZH-6686
49.00

Ndriçues Scandinavian SZH-6686

Ndriçues Scandinavian SZH-6686
49.00

Ndriçues Scandinavian SZH-6686

Ndriçues Blue SZH-6669

Ndriçues Blue SZH-6669
35.00

Ndriçues Blue SZH-6669

Ndriçues Blue SZH-6669
35.00

Ndriçues Blue SZH-6669

Ndriçues Aquamarine SZH-6668

Ndriçues Aquamarine SZH-6668
39.00

Ndriçues Aquamarine SZH-6668

Ndriçues Aquamarine SZH-6668
39.00

Ndriçues Aquamarine SZH-6668

Ndriçues Retro SZH-6667

Ndriçues Retro SZH-6667
4.00

Ndriçues Retro SZH-6667

Ndriçues Retro SZH-6667
4.00

Ndriçues Retro SZH-6667

Ndriçues SZH-6663

Ndriçues SZH-6663
29.00

Ndriçues SZH-6663

Ndriçues SZH-6663
29.00

Ndriçues SZH-6663

Ndriçues SZH-6629

Ndriçues SZH-6629
39.00

Ndriçues SZH-6629

Ndriçues SZH-6629
39.00

Ndriçues SZH-6629

Ndriçues Minimalistic Green SZH-6619

Ndriçues Minimalistic Green SZH-6619
17.00

Ndriçues Minimalistic Green SZH-6619

Ndriçues Minimalistic Green SZH-6619
17.00

Ndriçues i stilit minimalist, me skelet hekuri ngjyre jeshile e mbyllur me shkelqim dhe nje vend per llampe.

Ndriçues SZH-6604

Ndriçues SZH-6604
25.00

Ndriçues SZH-6604

Ndriçues SZH-6604
25.00

Ndriçues SZH-6604

Ndriçues SZH-6570

Ndriçues SZH-6570
99.00

Ndriçues SZH-6570

Ndriçues SZH-6570
99.00

Ndriçues SZH-6570

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6566

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6566
49.00

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6566

Ndriçues Scandinavian Rose SZH-6566
49.00

Ndriçues me skelet hekuri i stilit skandinavian ngjyre roze me shkelqim.

Ndriçues SZH-6562

Ndriçues SZH-6562
59.00

Ndriçues SZH-6562

Ndriçues SZH-6562
59.00

Ndriçues SZH-6562

Ndriçues SZH-6503

Ndriçues SZH-6503
69.00

Ndriçues SZH-6503

Ndriçues SZH-6503
69.00

Ndriçues SZH-6503