fbpx

DYSHEKE

Grid List

Po shfaqen krejt 14 përfundimet

Dyshek COMFIER 160×200

Dyshek COMFIER 160×200
245.00

Dyshek COMFIER 160×200

Dyshek COMFIER 160×200
245.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×200 cm

Dyshek COMFIER 90×190

Dyshek COMFIER 90×190
149.00

Dyshek COMFIER 90×190

Dyshek COMFIER 90×190
149.00

Dyshek COMFIER, permase teke.
Permasat: 90×190 cm

Dyshek COMFIER 160×190

Dyshek COMFIER 160×190
229.00

Dyshek COMFIER 160×190

Dyshek COMFIER 160×190
229.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasat: 160×190 cm

Dyshek COMFIER 180X200

Dyshek COMFIER 180X200
279.00

Dyshek COMFIER 180X200

Dyshek COMFIER 180X200
279.00

Dyshek COMFIER
I pajisur me susta te veshura Pocket Spring dhe shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme.

Lartesia: 30 cm
Permasa: 180×200 cm

Dyshek FLIP COMFORT 90×190

Dyshek FLIP COMFORT 90×190
235.00

Dyshek FLIP COMFORT 90×190

Dyshek FLIP COMFORT 90×190
235.00

Dyshek FLIP COMFORT
Permase: 90×190 cm
Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Dyshek FLIP COMFORT 160×190

  Dyshek FLIP COMFORT 160×190
  369.00

  Dyshek FLIP COMFORT 160×190

  Dyshek FLIP COMFORT 160×190
  369.00

  Dyshek FLIP COMFORT
  Permasa: 160×190 cm
  Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Dyshek FLIP COMFORT 160×200

  Dyshek FLIP COMFORT 160×200
  379.00

  Dyshek FLIP COMFORT 160×200

  Dyshek FLIP COMFORT 160×200
  379.00

  Dyshek FLIP COMFORT
  Permasa: 160×200 cm
  Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • Dyshek FLIP COMFORT 180×200

  Dyshek FLIP COMFORT 180×200
  439.00

  Dyshek FLIP COMFORT 180×200

  Dyshek FLIP COMFORT 180×200
  439.00

  Dyshek FLIP COMFORT
  Permasa:180×200 cm
  Lartesia: 33 cm

 • Perdoret nga te dy anet
 • Nga njera ane eshte me mbulese e cila qendron e fresket & me shtrese LATEX
 • Nga ana tjeter me mbulese e cila eshte e pershtatshme gjate motit te ftohte & me shtrese MEMORY
 • Me shtresa sfungjeri me dendesi te ndryshme dhe me susta pocket spring
 • DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 90X190

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 90X190
  229.00

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 90X190

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 90X190
  229.00
 • Me materiale të çertifikuara OEKO-TEX
 • Me 20 shtresa, trashësia 39 cm
 • Flokë kali në shtresë që ndihmon në ventilim
 • Të prodhuara sipas teknologjisë HotMelt
 • Me 3 zona mbështetje me POCKETSPRING
 • Mbulesë e qendisur në sipërfaqe, me veti antidjersitje
 • I disponueshëm në 4 permasa:
  90×190 cm, 160×190 cm, 160×200 cm dhe 180×200 cm

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 180X200

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 180X200
  429.00

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 180X200

  DYSHEK PREMIUM IMPERIAL PLUS 180X200
  429.00
 • Me materiale të çertifikuara OEKO-TEX
 • Me 20 shtresa, trashësia 39 cm
 • Flokë kali në shtresë që ndihmon në ventilim
 • Të prodhuara sipas teknologjisë HotMelt
 • Me 3 zona mbështetje me POCKETSPRING
 • Mbulesë e qendisur në sipërfaqe, me veti antidjersitje
 • I disponueshëm në 4 permasa:
  90×190 cm, 160×190 cm, 160×200 cm dhe 180×200 cm

  DYSHEK PREMIUM SUITE 160X200

  DYSHEK PREMIUM SUITE 160X200
  239.00

  DYSHEK PREMIUM SUITE 160X200

  DYSHEK PREMIUM SUITE 160X200
  239.00
 • Me materiale të çertifikuara #OEKO-TEX
 • Me 14 shtresa, trashësia 28 cm
 • Të prodhuara sipas #teknologjisë HotMelt
 • Me 3 zona mbështetje me POCKETSPRING
 • Mbulesë e qendisur në sipërfaqe, me veti antidjersitje
 • DYSHEK ECO ALOE 90X190

  DYSHEK ECO ALOE 90X190
  75.00

  DYSHEK ECO ALOE 90X190

  DYSHEK ECO ALOE 90X190
  75.00

  Dyshek ne permase 90×190 cm me cope aloe vera

  DYSHEK ECO ALOE 160X200

  DYSHEK ECO ALOE 160X200
  119.00

  DYSHEK ECO ALOE 160X200

  DYSHEK ECO ALOE 160X200
  119.00

  Dyshek ne permase 160×200 cm

  DYSHEK ECO ALOE 160X190

  DYSHEK ECO ALOE 160X190
  109.00

  DYSHEK ECO ALOE 160X190

  DYSHEK ECO ALOE 160X190
  109.00

  Dyshek ne permase 160×190 cm